Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Σε μεγάλη συγκέντρωση στην Ελάτεια μίλησε ο Κώστας Τασούλας

Στην κεντρική πλατεία της Ελάτειας πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πορεία και Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Τασούλας.

 
 
Αυθόρμητα και μαζικά υποδέχτηκαν, οι κάτοικοι της Ελάτειας τον Κώστα Τασούλα, σε μια συγκέντρωση με παλμό, μπροστά σε εκατοντάδες κόσμο, οι οποίοι με το θερμό τους χειροκρότημα τον διέκοψαν πολλές φορές. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ανέπτυξε τους κεντρικούς άξονες του προγράμματος του για την περιοχή και αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δράσεις. 
Στις προτεραιότητες του για την για την ανάπτυξη θα είναι η Αγροτική Ανάπτυξη.
Ανακοίνωσε την σύσταση ίδρυσης Οργανισμού Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου, με έδρα την Ελάτεια.
Με σκοπό την εκμετάλλευση των πολιτικών για την γεωργία και κτηνοτροφία του ΕΣΠΑ 2014-2020 για την στήριξη των Αγροτών του Δήμου και να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας.
Δεσμεύτηκε για την Δημιουργία δημοτικού πολυχώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων. Ο πολυχώρος θα στεγάζει χώρους ταυτοποίησης, ανάδειξης και κατοχύρωσης τοπικής παραγωγής και λαϊκής τέχνης, πολιτισμικές δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις
Εστίασε στην περαιτέρω ανάδειξη και προβολή του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Ελάτειας καθώς και της Αρχαιολογικής Συλλογής.
Σχετικά με τις αδικίες που έγιναν και γίνονται στις χρεώσεις του νερού της ύδρευσης δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στα πλαίσια της νομιμότητας.
Αναφέρθηκε λεπτομερώς με πλήρη αναφορά και γνώση όλων των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων για την ενίσχυση δράσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου