Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Η κατανομή εδρών - Ποιοι εκλέγονται

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ


 
Παρά το γεγονός ότι οι εκλογές ολοκληρώθηκαν την πρώτη Κυριακή ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι σταυροί προτίμησης. 

Με βάση τα συγκεκριμένα στοιχεία που έχουμε προαναφέρει ο Γιώργος Γώγος νικητής των εκλογών που καταλαμβάνει 16 έδρες παίρνει 9 έδρες στην Αμφίκλεια, 4 έδρες στην Ελάτεια και 3 έδρες στην Τιθορέα. 
Με βάση τα στοιχεία από την πλευρά του Γιώργου Γώγου εκλέγονται στην ΔΕ Αμφίκλειας οι Λουκάς Σκλαβούνος με 1011 ψήφους, Αθανάσιος Βαφειάς με 737 ψήφους, Αθανασία Στιβακτή με 692 ψήφους, Κων/νος Γκιώνης με 361 ψήφους, Ιωάννης Αυγερινάκος με 359 ψήφους, Λουκάς Παλασάντζας με 339 ψήφους, Ανδρέας Παπακουσούλας με 302 ψήφους, Παναγιώτης Σωτηρίου με 295 ψήφους και Αχιλλέας Καψής με 280 ψήφους.  
Στην ΔΕ Ελάτειας εκλέγονται οι Ντίνος Πόρρος με 646 ψήφους, Απόστολος Μπέτας με 411 ψήφους, Ζήσιμος Λαπατσάνης με 296 ψήφους και Αγγελής Αγγελής με 260 ψήφους.  
Τέλος στην ΔΕ Τιθορέας εκλέγονται οι Γεώργιος Μπεκιάρης με 502 ψήφους, Μαχαίρας Βαΐτσος με 341 ψήφους και Ελισσάβετ Παπαγεωργίου με 310 ψήφους.

Στον συνδυασμό του Κώστα Τασούλα κατανέμονται συνολικά 8 έδρες από τις οποίες μία παίρνει στην ΔΕ Αμφίκλειας, δύο στην ΔΕ Ελάτειας και 5 στην ΔΕ Τιθορέας. 
Στην ΔΕ Αμφίκλειας εκλέγεται ο Παναγιώτης Θανασιάς με 229 ψήφους. 
Στην ΔΕ Ελάτειας εκλέγονται οι Γεώργιος Ντάλας με 269 ψήφους και Δήμος Τσάμης με 254 ψήφους.  
Στην έδρα του δήμου εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Τασούλας ως αρχηγός συνδυασμού και οι Κων/νοςΤσιάρας με 744 ψήφους, Αριστοτέλης Καπερώνης με 340 ψήφους, Κων/νος Καπερώνης με 334 ψήφους και Παρασκευάς Τσαπρούνης με 320 ψήφους.
 
Στον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μπαούρδου κατανέμονται συνολικά 3 έδρες.
Δύο έδρες στην Ελάτεια καταλαμβάνει ο συνδυασμός του κ. Κωνσταντίνου Μπαούρδου και εκτός του ιδίου εκλέγεται και ο Γεώργιος Μαυραγάνης με 181 ψήφους.  
Τέλος την μία έδρα της Λαϊκής Συσπείρωσης που κατανέμεται στην Αμφίκλεια την καταλαμβάνει ο Δημήτρης Αδρύμης που ήταν επικεφαλής του συνδυασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου