Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η αλήθεια για το ασθενοφόρο της Μαλεσίνας

Απ' ότι πληροφορηθήκαμε ο δήμαρχος Αταλάντης Κος Λιόλιος δηλώνει ότι φρόντισε και ήρθε με δωρεά ασθενοφόρο στην Μαλεσίνα. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας το ασθενοφόρο δωρίστηκε από τον Παρασκευά Σωτηρίου Τζαβάρα, επί δημαρχίας Μιχάλη Φουρλεμάδη για τους δημότες της Μαλεσίνας.Τα εγκαίνια έγιναν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου του 2010 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Μαλεσίνα.


Για να μην ξεχνάμε τους ευεργέτες της πόλης μας: Δωρεά ασθενοφόρου από τον αξιότιμο Παρασκευά Σωτηρίου Τζαβάρα για την χρήση του στη γενέτειρά του Μαλεσίνα επί δημαρχίας Μιχαήλ Φουρλεμάδη. Τα εγκαίνια έγιναν στις 7 Νοεμβρίου 2010Μαζί με τους Μιχάλης Φουρλεμάδης, Sotiris Tzavaras, Akis Asimakis, Παρασκευάς Σωτηρίου Τζαβάρας, Ελένη Τζαβάρα, Θοδωρής Τζαβάρας και Effie Asi στην Μαλεσίνα.


Μαίρη Τζαβάρα

8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ" (ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ) ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ (ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρία Μαίρη Τζαβάρα ποια είναι; Ρωτάω επειδή δεν τη γνωρίζω. Δεν είναι γνωστή προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Λιόλιο, άπατος θα πας σε αυτές τις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απατος πες τα! Η Μαλεσινα τον εβγαλε την αλλη φορα ας εχει μυαλο τωρα να τον θαψει. Να τα βλεπεις Κωστα συζυγε της υποψηφιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ. ΟΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Κυρία Μαίρη Βασιλείου Τζαβάρα είναι δημότης Μαλεσίνας και ανιψιά του ευεργέτη αξιότιμου κυρίου Παρασκευά Σωτηρίου Τζαβάρα. Και ο ανώνυμος που γράφει ότι δεν την γνωρίζει προφανώς ψεύδεται γι' αυτό και δεν χρησιμοποιεί το όνομά του. Όσο γι'΄αυτά που υπογράφει η κυρία Τζαβάρα είναι αληθινά 100%. Είμαι εξαδέλφη της Κυρίας Μαίρης Τζαβάρα και ανιψιά του Κυρίου Παρασκευά Τζαβάρα( Για να μην αναρωτηθεί κανείς...και δημότης Μαρτίνου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου