Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πρόσκληση ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
  

Προς όλους τους πολίτες της Λοκρίδας

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ" σας ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 2 Μαΐου και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ(έναντι κτηρίου παλαιάς ΔΟΥ)  θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κωνσταντίνο Αγγελούση.

"Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε για την μεγάλη ανατροπή παλιών κατεστημένων και παλαιών αντιλήψεων"

1 σχόλιο:

  1. ''Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ'' ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΟΙ ΛΟΚΡΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ.Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ''. ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου