Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μίλησε ο Γ.Γώγος


Οι ετεροδημότες του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο σημερινό (Κυριακή 11.05.2014) κάλεσμα του συνδυασμού: ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ [Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Γώγος], σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 


Με την μεγαλειώδη αλλά και ενεργή παρουσία τους, επιβράβευσαν τόσο το πνεύμα πανδημοτικής δημιουργικής συνεργασίας και συστράτευσης δυναμικών και έμπειρων στελεχών της τοπικής κοινωνίας που υλοποιεί η παράταξη, όσο και τον ρεαλισμό του προγράμματος που παρουσιάστηκε από τους ομιλητές και ειδικά από τον υποψήφιο Δήμαρχο, με καίριο στόχο την επόμενη των εκλογών χωρίς τις συνηθισμένες ρηχές προεκλογικές υποσχέσεις.Ήταν πραγματικά, μια ουσιαστική και αδιαμφισβήτητη συγκέντρωση νίκης τόσο για τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και για την ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ [Γ. Γώγος], την παράταξη που με την δομή της δίνει τα εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.


Σε επίπεδο συμβολισμών τώρα, το ότι η εκδήλωση συνέβη να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΝΙΚΗ» του ξενοδοχείου, κάτι σηματοδοτεί. 

Δ. Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου