Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ


Το πρόγραμμα επισκέψεων και ομιλιών του Συνδυασμού ΛΟΚΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Γώγος), στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, περιλάμβανε για το Σάββατο 10.05.2014, την Αγία Παρασκευή, την Αγία Μαρίνα και την Τιθορέα (Βελίτσα).


Οι υποψήφιοι του συνδυασμού, με πρώτο τον υποψήφιο Δήμαρχο, τοποθετήθηκαν πολύ συγκεκριμένα και εξειδικευμένα, τόσο στα τοπικά όσο και στα γενικότερα προβλήματα του Δήμου, πρότειναν ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες λύσεις, εστίασαν στην απαιτούμενη σωστή οργάνωση του Δήμου αλλά και στην βεβαιότητα για τις ικανότητες των υποψηφίων της παράταξης να φέρουν σε πέρας το ιδιαίτερα βαρύ Καλικρατικό Δημοτικό έργο, βεβαιότητα που προκύπτει τόσο από τα πλούσια βιογραφικά και την εμπειρία, όσο και από την εν γένει στάση ζωής τους μέχρι τώρα.Υπήρξε γόνιμος διάλογος με τους Δημότες και επισημάνθηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από όλους, η σημασία που δίνει η παράταξηέμπρακτα στην σωστή και ουσιαστική λειτουργία του Δήμου την επόμενη των εκλογών, διότι εκτός των άλλων σημαντικών, απέφυγε και να τοποθετήσει για λόγους αρχής, «φυτευτούς» υποψηφίους σε διάφορα Δημοτικά Διαμερίσματα, ενώ είχε την ευχέρεια.

Δ.Κ.
1 σχόλιο:

  1. Επι τελους να δουμε εναν δημαρχο που δε θα ειναι ουρανοκατεβατος και θα ξερει απο αυτοδιοικηση.
    "ο ζωγραφος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου