Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Όλοι έγκυροι οι υποψήφιοι,αποφάσισε το πρωτοδικείο Λαμίας!

Πιθανές ενστάσεις από Γιάννη Συκιώτη κατά Κώστα Παταργιά και από Νίκο Λιόλιο κατά Κώστα Αγγελούση.


Με εξαίρεση τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μωραΐτη Αντώνη του συνδυασμού Απόφαση Ανάγκης που δεν είχε κανέναν υποψήφιο σύμβουλο παρά μόνο υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες και ακυρώθηκε η υποψηφιότητα του, το Πρωτοδικείο Λαμίας ανακήρυξε όλους τους υπόλοιπους και τους συνδυασμούς τους ως υποψηφίους για τις εκλογές τις 18ης Μαΐου.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 αρκετή συζήτηση έγινε για τον υποψήφιο Δήμαρχο Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου Κώστα Παταργιά που οι πληροφορίες έφεραν ότι δεν είχε εγκαίρως προσέλθει στο Πρωτοδικείο το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής,το συμβούλιο αποφάνθηκε ότι μπορεί να κατέθεσε τον φάκελο του μετά τα μεσάνυχτα αλλά από μαρτυρίες ο κ.Παταργιάς ή εκπρόσωπος του ήταν εκεί πριν την 12η νυχτερινή.
 
Όμως η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση εκπροσώπων του συνδυασμού του συνυποψήφιου του Γιάννη Συκιώτη που μάλιστα ο νομικός του εκπρόσωπος φέρεται να έχει εντολή διερεύνησης της πιθανότητας κατάθεσης ένστασης κατά της ανακήρυξης του κ.Παταργιά.
 
Ένσταση είναι πιθανόν να καταθέσει και ο συνδυασμός του σημερινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου κατά της ανακήρυξης του υποψηφίου Κώστα Αγγελλούση γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τηρήσει τις προβλεπόμενες ποσοστώσεις γυναικών σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα. (σ.σ.: Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις νομικοί εκπρόσωποι του κ. Λιόλιου ήταν συνεχώς σε επαγρύπνηση στο Πρωτοδικείο προς αναζήτηση σχετικών κωλυμάτων τόσο για το συνδυασμό του κ. Αγγελούση, όσο κυρίως για το συνδυασμό του κ. Σκαμπερδόπουλου).
 
Ανάλογη επισήμανση στον συνδυασμό του κ. Παταργιά καλύφθηκε με την παραίτηση ανδρών υποψηφίων και την κάλυψη της θέσης τους από γυναίκες υποψήφιες κάτι που προβλέπεται από την κείμενη Νομοθεσία.

13 σχόλια:

  1. Έρμε Κακαμουκα να ήξερες τι σε περιμένει μετά τις εκλογές!Ποιος ακουει την Κάρλα και τους συνεργάτες σου.Η ήττα όπως ξέρεις έχει έναν πατέρα.Και δυστυχως εσύ είσαι και ο πατέρας και η μάνα. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.☎

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΣΤΗΝ Δ.Κ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ-ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε ρε παιδιά τώρα από το lokris news, τι λασπολογία είναι αυτή για το Λιόλιο? Ουδέποτε ο Λιόλιος δεν έχει κάνει τέτοια κίνηση για κανένα συνδιασμό. Εντάξει συντάκτες του Lokris γνωρίζουμε ποιοί είσαστε και τι συμφέροντα εξυπηρετείτε, αλλά σταματήστε να παρακινείται τους αναγνώστες σας. Κρίμα για τα 3 άτομα που γνωρίζω οτι είσαστε από την Αταλάντη σαν συντάκτες,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΩΟ, ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΣΠΙΛΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Η ΖΟΥΓΚΛΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΘΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ ΕΒΑΖΕ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΡΡΟΣ. ΟΤΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕΣ. ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΜΕΧΡΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΣΑΝΟΒΑ. ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕΣ. ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΟΝΟ.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ Ή ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΥ.

      Διαγραφή
    5. Να αναδημοσιευτεί και η εκδήλωση με τον Πλούταρχο, να δούμε τον δημαρχάρα μας να βγάζει λόγο σαν τον Καίσαρα ...!

      Διαγραφή
  4. Σιγά μην είχε και 10 δικηγόρους ο Λιόλιος στη Λαμία.Εντάξει φτάνει πια.... έλεος με τη ραδιοαρβύλα και την παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΕΣΥ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ? Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΛΑΜΟΓΙΟ

      Διαγραφή
    2. Τα γραφεία που ανοίγει τα πληρώνει από την προσωπική του εργασία ως "πρώην" γεωπόνος και "νυν" κτηνοτρόφος-γαλακτοπαραγωγός!

      Διαγραφή
  5. Ακούγετε οτι ακυρώθηκε το κεντρικό του Σκαμπέρδου στο Μαρτίνο και το τοπικού του Αγγελούση στην Αταλάντη, ισχύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΣΧΥΕΙ ....ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ...Ο ΘΕΟΣ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑ!.....ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου