Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο «Μέγας Αλέξανδρος» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin kai Karate

Με πέντε (5) αθλητές παίρνει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin kai Karate, που διεξάγεται 9 με 10 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας ο  Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος».


Με πολλές ελπίδες στις αποσκευές τους οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους Βασίλη Κατρούλη, αναχωρούν την Πέμπτη για την Πρωτεύουσα προκειμένου να πάρουν μέρος στο απαραίτητο ζύγισμα που θα οριστικοποιήσει την κατηγορία συμμετοχής τους.

Οι αγώνες που είναι οι πιο σκληροί στο είδος τους, παρουσιάζουν μεγάλο ανταγωνισμό με περισσότερους από 350 αθλητές από 25 χώρες να συμμετέχουν.

Από πλευράς Μέγα Αλέξανδρου θα πάρουν μέρος οι αθλητές:
Σπύρος Κολοβός, στην ανοιχτή κατηγορία ανδρών και στα +90 κιλά.Κεραμίδας Γιώργος, στην κατηγορία 17 ετών και στα -90 κιλάΝταρλαδήμας Γιάννης, στην κατηγορία 17 ετών και στα -70 κιλάΝταρλαδήμας Γρηγόρης, στην κατηγορία 16 ετών και στα -75 κιλά


Στην κατηγορία των Ανδρών παίζει και ο Ανδρέας Αβδίκος, ο οποίος όμως ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μία ίωση και η συμμετοχή θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Τους αθλητές,  συνοδεύει ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου, Sensei, Βασίλης Κατρούλης (4 Dan), που συμμετέχει στους αγώνες ως Επικεφαλής (Εκπρόσωπος) στην Ελλάδα της All Japan Kyokushin Union.

Οι αγώνες που ξεκινούν στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής είναι με την ευθύνη της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Kyokushin Karate.


(Η τελευταία προπόνηση των αθλητών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αγράφων 37 και Παπαμαύρου, στις 8.30μμ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου