Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απάντηση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ του Ν.ΛΙΟΛΙΟΥ σε ανώνυμα μηνύματα δημοτών στο LOKRIS NEWS



ΠΡΟΣ : Tους διαχειριστές του Lokris news

κυρίες κύριοι

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζονται στις ηλεκτρονικές σας σελίδες από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ παραπλανητικά σχόλια προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις και πολλές φορές ξεπερνώντας τα όρια νομιμότητας και πολιτικού πολιτισμού στιγματίζουν και σπιλώνουν πρόσωπα και συνειδήσεις.

Σχετικά με τα σχόλια.

Για το θέμα της διαχείρισης των απορριμάτων του Δήμου Λοκρών και την μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ ΘΗΒΑΣ σας υποβάλουμε αποσπάσματα των πρακτικών συνεδριάσεων του Δ.Σ της
Δ.ΕΠ.Ο.Δ.Α.Θ. ΑΕ και τις αποφάσεις αυτών για την οριστική λύση του προβλήματος , που για δεκάδες χρόνια υποβαθμίζει το περιβάλλον εγκυμονώντας κινδύνους στην υγεία των πολιτών.
Το περιβάλλον αποτελεί για εμάς έναν από τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας

Για το θέμα των 3 μελετών για την επέκταση του σχεδίου Πόλης της Δ.Κ Αταλάντης.

Αν ανατρέξουμε στο αριθμ.16-29?10-2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δ.Σ Λοκρών, που περιλαμβάνει την αριθμ 16/338/2012 απόφασή του, δεν θα χρειαστεί κατά τη γνώμη μας καμία απολύτως διευκρίνιση σε ότι αφορά τις (3) νέες μελέτες που χρειάσθηκε να εκπονηθούν για την επέκταση του σχεδίου πόλης της Δ.Κ Αταλάντης.

Η ανάθεση για σύνταξη νέων μελετών δεν αποτελεί πάγια τακτική εκ μέρους μας αλλά προ-
κύπτει ύστερα από απόρριψη ορισμένων μελετητών από Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

Tο Νοέμβριο του 2010 έγινε ανάθεση εκπόνησης μελέτης για την αποτύπωση οριοθέτηση ρεμάτων ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ και ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ σε Ιδιώτη Μηχανικό έναντι αμοιβής.

Με το αρίθμ.15-10/12/2010 το Δ.Σ Αταλάντης που περιλαμβάνει την αριθμ.15/305/2010 απόφασή του αποδέχεται την εν λόγο μελέτη, η οποία διαβιβάσθηκε στην Γενική Διεύθυνση Πολεοδομίας Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΚΑ.

Το Μάρτιο του 2012 από την υπηρεσία Γ.Δ.Π/Δ.Π.Σ του ΥΠΕΚΑ ζητήθηκε να προσκομισθεί η σωστή (πραγματική) αποτύπωση του ρέματος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ δηλαδή να συνταχθεί νέα μελέτη (ΑΠΟΡΡΙΨΗ της παλιάς ) με το αιτιολογικό ότι στην προηγούμενη υποβληθείσα μελέτη από τον προηγούμενο μελετητή ,είχε γίνει μερική μετατόπιση της κοίτης του ρέματος όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που έγινε από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία.

Συνάχθηκαν λοιπόν από ιδιώτη Μηχανικό 3 νέες μελέτες κατ απαίτηση της παραπάνω Υπηρεσίας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση σε βάρος του Δήμου Λοκρών, προκειμένου να προωθηθεί το πολεοδομικό σχέδιο της Δ.Κ Αταλάντης

Οι τρεις νέες συν ταχθείσες μελέτες είναι οι εξείς:

1. Οριζοντιογραμμικό και υψομετρικό διάγραμμα αποτύπωσης των υδατορεμάτων

2. Υδραυλική Μελέτη

3. Περιβαλλοντική Μελέτη

Υποβλήθηκαν και εκκρίθηκαν από τις Δημόσιες Υπηρεσίες

Για το θέμα των Μελετών.

Οι μελέτες συντάχθηκαν από μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων (Τοπογράφοι-Πολιτικοί Μηχανικοί- Αρχιτέκτονες -Μηχανολόγοι) με την ελάχιστη κατά περίπτωση αμοιβή σύμφωνα με την προσφορά τους και οι οποίοι θα ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν τις γνώσεις τους, την εργασία τους χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή προκειμένου να βοηθήσουν την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, λόγο του φόρτου εργασίας και του μικρού αριθμού των Υπαλλήλων. 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των επισκεπτών σας



13 σχόλια:

  1. ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΣΑΡΡΟΜΑΝ. Η ΛΕΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ. ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΝΑΝΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΡ@@@@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ......

      Διαγραφή
    2. Mάλλον στους συκοφάντες του υπάρχει τρικυμία!!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εσύ έχεις πανικοβληθεί και καλό είναι να απαντήσεις στο κείμενο. Τα παιδαριώδη σχόλια σου υποβαθμίζουν την προσωπικότητα σου. Εκτός και δεν έχεις από αυτή.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΙΚΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 27-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ο δημοσ λοκρων πηρε μια αποφαση με 27-0 και ο δημαρχοσ την πεταξε στα σκουπιδια.και σε λιγο που θα παει ο δημαρχοσ με την παρεα του οεω.καιροσ να εργαστει στην επιχειρηση του.

      Διαγραφή
  4. Μας έχεις φάει ρε μεγάλε με αυτό το 27-0, ούτε το χαβάι 5-0 να ήταν. Πες τι θες να πεις και τελείωνε, σταμάτα να δημιουργείς εντυπώσεις. Στο τέλος δε θα σε πιστεύουμε κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο παίχτης!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΧΑΒΑΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ;

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΕ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 27-0 ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    4. Τι αφορά ρε παιδιά αυτή η απόφαση;

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ Η ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου