Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Τρίκαλα: σοκάρει η υπόθεση βιασμού 10χρονου κοριτσιού

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων μετά την υπόθεση βιασμού ενός 10χρονου κοριτσιού από έναν 42χρονο Τρικαλινό.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr o 42χρονος δράστης, οδήγησε με την βία τη 10χρονη σε παράπηγμα, όπου διαμένει, στην περιοχή της πλατείας του ΟΣΕ Τρικάλων, τραβώντας την από τα μαλλιά και φιμώνοντας την το στόμα και την βίασε.
Τις κινήσεις του 42χρονου παρατήρησε πολίτης που ειδοποίησε την Αστυνομία Τρικάλων.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας, που εισέβαλαν στο παράπηγμα, βρίσκοντας γυμνό τον 42χρονο και την 10χρονη.
Οι άνδρες της Αστυνομίας Τρικάλων, οδήγησαν τον 42χρονο και την 10χρονη στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου και ο 42χρονος φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία επιβεβαίωσε σοκαρισμένη και η 10χρονη.
Ο 42χρονος δράστης από τα Τρίκαλα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελέα Τρικάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου