Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΛΑΜΙΑ: Δικάστηκε για απάτη σε φυλάκιση 2 ετών και 6 μηνών

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, επιχειρηματίας, κάτοικος Φθιώτιδας, δικάστηκε για απάτη και  ψευδή υπεύθυνη δήλωση.
Ο επιχειρηματίας 15 ημέρες μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη, μεταβίβασε 3 ακίνητα ως δήθεν πληρεξούσιος του με την χρήση άκυρων πληρεξουσίων, σε ανώνυμη εταιρία οικογενειακή επιχείρηση.
Αρχικά ο επιχειρηματίας υπέβαλε αίτημα αναβολής το οποίο η σύνθεση του δικαστηρίου μετά από την πρόταση της κ. Εισαγγελέως απέρριψε. 
Μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και την απολογία του κατηγορουμένου Α.Π ο οποίος υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, τον λόγο έλαβε η κ.  Εισαγγελέας η οποία πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για τα αδικήματα της απάτης και της ψευδούς βεβαίωσης.    
Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα τον κατηγορούμενο Α.Π του Δ, ένοχο για την πράξη της απάτης με ποινή φυλάκισης 2 ετών και του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης με ποινή φυλάκισης 6 μηνών. 
Ο κατηγορούμενος Α.Π του Δ άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛ 1

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕΛ 2

1 σχόλιο:

  1. Λιόλιο ανοιξε τα γκαβα σου.Τους έχεις και στον συνδιασμο σου.Ντροπη σου.Εχεις κατεβάσει όλα τα ταλέντα και τους αποτυχημένους.Και σε νόμιζα έξυπνο.Αποδεικνύεις ότι είσαι αταλαντος στην πολιτική.Η τύχη σου τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου