Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ του Ν.ΛΙΟΛΙΟΥ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Αταλάντη πραγματοποίησε ο Συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών του Δήμου των Λοκρών οι οποίοι με το δυναμικό τους παρόν δείξανε την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Λιόλιου και των Συνεργατών του, μεταφέροντας το μήνυμα νίκης και και συνέχισης του δημιουργικού αγώνα την επόμενη περίοδο.




Στην ομιλία του ο κ.Νίκος Λιόλιος και παρουσιάζοντας το έργο που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των 3,5 χρόνων από τον ίδιο και τους συνεργάτες του απέδειξε ότι η Δημοτική Αρχή υλοποίησε με μεθοδικότητα και διαφάνεια το πρόγραμμα που υποσχέθηκε στον Λοκρικό Λαό.


Σε ένα δύσκολο ξεκίνημα καταφέραμε είπε να ενώσουμε τους 4 Δήμους και να δώσουμε σ' όλους τις ίδιες υπηρεσίες και δυνατότητες. Ενοποιήσαμε τις δυνάμεις και ξεπεράσαμε χρόνιες αδυναμίες και άλυτα προβλήματα για πολλές δεκαετίες. Στηρίζουμε και υποστηρίζουμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικές δράσεις τους.

Από κοινού εργαστήκαμε με συναίνεση με συμμετοχή,διάλογο και διαβουλεύσεις με τους συμπολίτες μας.


Με Συνέχεια και συνέπεια η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ διαμορφώνει το σχεδιασμό σε έξι βασικούς άξονες ,έχοντας στο επίκεντρο πάντοτε τον πολίτη του Δήμου Λοκρών.
  
1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με την Δυναμική παρουσία και τις ολοκληρωμένες προτάσεις ανέτρεψε αποφάσεις Νομαρχιακών και Περιφερειακών Διοικήσεων που ήθελαν τα σκουπίδια όλων των γειτονικών περιοχών έξω από την Αταλάντη. Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση στο ΕΠΠΕΡΑΑ προϋπολογισμού 2.944.740,53 ευρώ η οποία εγκρίθηκε και ήδη έχει αρχίσει να εκτελείτε, εξασφάλισε την μεταφορά των αστικών αποβλήτων στο ΧΥΤΑ ΘΗΒΩΝ.
Στην Μαλεσίνα αναβαθμίζεται ο βιολογικός καθαρισμός της .Δημοπρατείτε ο βιολογικός του Μαρτίνου και τα δίκτυα του. Δημοπρατήθηκε ο βιολογικός Αταλάντης και θα λειτουργήσει στις αρχές του 2015. Τέλειωσε η μελέτη για τα δίκτυα Λιβανατών και Καρδίτσας και η σύνδεση του με τον βιολογικό Αταλάντης.


2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η νοικοκυρεμένη και διάφανη διαχείριση των δημοτικών πόρων στηρίζετε πλέον σε ισχυρές βάσεις. Με εντατικές προσπάθειες και ενέργειες αξιοποιήθηκαν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα με θετικά αποτελέσματα.
Παρά την μείωση της χρηματοδότησης κατά 65% από τις κυβερνήσεις, ο Δήμος Λοκρών κατάφερε να παρουσιάσει σημαντικό έργο και να ανοίξει νέους ορίζοντες στην κοινωνία ,το περιβάλλον και την ανάπτυξη του Τόπου.
Κατάφερε και νοικοκύρεψε τα έσοδα του Δήμου χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά τους Δημότες. Μείωσε τα τέλη ύδρευσης κατά 25%και 50% σε δημότες και ειδικές κατηγορίες αντίστοιχα. Δεν βάλαμε κανένα φόρο, δεν χρεώσαμε τον Δήμο με νέα δάνεια ούτε 1 ευρώ. Για πρώτη φορά ο Δήμος των Λοκρών εισέπραξε οφειλές από μεγάλες επιχειρήσεις. Ξεπληρώνει χρέη των πρώην Δήμων.
  

3. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ -ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Παρ όλες τις αντιξοότητες πραγματοποιήθηκε μπαράζ έργων σε όλη την περιοχή του Δήμου. Ο σχεδιασμός για την εκπόνηση έργων που θα ωφελήσουν το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου Λοκρών και η εφαρμογή του είναι πλέον μια πραγματικότητα διότι δημοπρατήθηκαν,αλλά και πέρασαν στο στάδιο της ολοκλήρωσης πολλά έργα και μελέτες.


4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Ο Δήμος δημιούργησε νέες κοινωνικές υπηρεσίες( νέοι παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, κέντρα δημιουργική απασχόλησης παιδιών, προγράμματα για την προαγωγή της δημόσιας υγείας με την υποστήριξη του νέου ΝΠΔΔ κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης ).
  

5. ΠΑΙΔΕΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
   
Επισκευάσαμε όλα τα σχολεία που είχαν προβλήματα. Ενισχίσαμε την γνώση των Δημοτών με το θεσμό του Ανοιχτού Δημοτικού Πανεπιστημίου,την δημιουργία 30 τμημάτων Δια βίου μάθησης Ενηλίκων ,το καλλιτεχνικό εργαστήρι. Δημιουργησαμε νέο σχολείο για παιδια με ειδικές ανάγκες στο Κυπαρίσσι. Αποφασίσαμε την ίδρυση Δημοτικού ΙΕΚ και περιμένουμε την έγκριση του Υπ. Παιδείας.
  

6. ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ- ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αυτά το τρισίμισι χρόνια διοίκησης που περάσανε, δημιουργήσαμε θέσεις απασχόλησης και εργάστηκαν 285 άτονα σε διάφορους τομείς, με δίμηνες, πεντάμηνες η οκτάμηνες συμβάσεις. Ο Δήμος εντάχθηκε σε πολλά ευρωπαϊκά προγράμματα όπως: Kοινωνικά, ΕΣΠΑ, Αδελφοποίηση με Ευρωπαϊκές πόλεις, Συμμετοχή στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Βιολογικών Πόλεων, Συμμετοχή στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι κ.α

Κλείνοντας ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και στις αποφάσεις τους και ότι είναι σίγουρος για τις επιλογές τους λέγοντας αντίπαλοί μας δεν είναι οι άλλοι συνδυασμοί αλλά τα προβλήματα του Τόπου μας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού


46 σχόλια:

  1. Που είναι τα μεγαλεία Δήμαρχε;Σκέψου να μην περάσεις και την δεύτερη Κυριακή.Καλυτερα αγόρασε σπίτι στις Βρυξέλες.Σε περιμένουν δυσκολες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...

      Διαγραφή
    2. Οι άλλοι δηλωνουν συμμαχίες με κόμματα ΔΗΜΑΡ Ν Δ παραμυθιάζουν οτι τους στηριζει οΣΥΡΙΖα

      Διαγραφή
    3. Το πρωτο δειγμα το ειδεμεστα ψηφοδελτια το μονο ολοκληρωμενο ειναι του Λιολιου οι αλλοι απλα συμμετεχουν με κουτσουρεμενε:-) ψηφοδελτια ...αυτη ειναι η εμπιστοσυνη που τους δειχνει ο κοσμος.....:-)

      Διαγραφή
    4. Εχεις δικαιο φιλε ο Λιολιος δεν θα ειναι στην Δευτερη Κυριακη γιατιαπλα θα εκλεγει απο την πρωτη για να κερδισειχρονο να τρεχειστις Βρυξελες να φερεικανενα προγραμμαγιατι οι ααλλοι δεν ξερουν κατα που πεφτουν.

      Διαγραφή
    5. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ . ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. Ή ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΜΙΑΣ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ...

      Διαγραφή
  3. Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρκίτσας είναι...ο δαίμονας του ηλεκτρονικού τυπογραφείου

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΟΥ ΟΣΚ Η ΒΓΗΚΑΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΥΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναιτοπροβημά σου η ότι οι μαθητές ζούν σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης....?....

      Διαγραφή
    2. Που το χειμωνα κλεινουν τη θερμανση στις λιβανατες απο τις δεκα

      Διαγραφή
  5. 285 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΜΗΝΑ, ΤΡΙΜΗΝΑ ΚΛΠ. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΟΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ... ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ...

    100 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ + 100 ΣΥΖΥΓΟΙ + 285 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ + 285 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ + ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ + ΟΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ = 1000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΞΑΝΑΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μετρημα θα γινει το βραδυ των εκλογων ...ανκαι ανεβαινει η θερμοκρασια κρατα την κουβερτα θα σου χρειαστει....

      Διαγραφή
  7. ΠΧ Ο "ΝΟΜΑΡΧΗΣ" ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΑΝ Η ΚΟΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ? ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ ?

      Διαγραφή
    2. Αυτος ο δήμος αναρωτιεμαι πόσους θα ταΐσει και θα συντηρήσει ακομη;Όλα τα παραπάνω είναι μπούρδες.Ας μην την τακτοποιούσε την κόρη και θα σου έλεγα εγώ τι θα γίνονταν.Θα σου εξηγούσα μετά τι Δημοκράτης θα ήταν.Ευτυχώς ή δυστυχως τα κορόιδα τελείωσαν.Οχι ότι ο αντίπαλος του είναι καλύτερος.Ακονίζονται τα μασελικα συστήματα.Θα φαγωθούν μέχρι και οι καρέκλες και τα γραφεία.Φτασαμε να μαλώνουμε ποιος είναι λιγότερο πεινασμένος.Οδηγούμαστε προς αδιέξοδο και δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
    3. Δλδ άλλοι δημοκράτες με παιδιά άνεργα δεν υπάρχουν; Μόνο ο "νομάρχης" έχει αυτό το προνόμιο ?Τα ιδια βέβαια έγιναν και με τον Σάρρο, αφού εξελέγη ο κουνιάδος του (Τσοχαντάρης).

      Διαγραφή
  8. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ LIOSCO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορηγούς να ψάχνεις στους άλλους χώρους ...ο Λιόλιος κατάφερε και ο Δήμος εισεπραξε 1,3 εκατ.ευρώ απο μεγάλες επιχειρήσεις.....οι άλλοι απλα καναν την παπια......και ξαναφυγουράρουν στα ψηφοδέλτια ως εναλλακτική πρόταση

      Διαγραφή
    2. ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΚΟ?ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ?ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ?

      Διαγραφή
  9. ΛΙΟΛΙΟΣ: Με την Δυναμική παρουσία και τις ολοκληρωμένες προτάσεις ανέτρεψε αποφάσεις Νομαρχιακών και Περιφερειακών Διοικήσεων που ήθελαν τα σκουπίδια όλων των γειτονικών περιοχών έξω από την Αταλάντη. Με την επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση στο ΕΠΠΕΡΑΑ προϋπολογισμού 2.944.740,53 ευρώ η οποία εγκρίθηκε και ήδη έχει αρχίσει να εκτελείτε, εξασφάλισε την μεταφορά των αστικών αποβλήτων στο ΧΥΤΑ ΘΗΒΩΝ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΘΗΒΑ; ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ, ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ; ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΟΛΟΣ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους τσιγγανους που ολα τα χρόνια ζούσαν στιςλάσπες και στα σκουπίδια δεν τα εβλεπες ...η εγκατάσταση τους στη Φούφλα δεν είναι έργο...και σε 3 μονο χρόνια......

      Διαγραφή
  10. ΛΙΟΛΙΟΣ: Παρ όλες τις αντιξοότητες πραγματοποιήθηκε μπαράζ έργων σε όλη την περιοχή του Δήμου.

    ΡΕ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ή ΤΑΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ... ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΙΟ ΜΠΑΡΑΖ ΕΡΓΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεκετίες με τσιμέντο.....αρχιτεκτονικής τσιμέντο να γίνει και εσενα σε πειραζει το μάρμαρο......τι άλλο θα ακούσουμε......

      Διαγραφή
    2. Μακράν η χειρότερη πλατεία της περιοχής ...

      Διαγραφή
    3. Ε βεβαια η χειρότερη... Για να σας φανει ωραία, τι προτείνετε να εχει ??
      α) Μνημείο τύπου Λεωνίδα
      β) Κήπους της Βαβυλώνας
      γ) Το αγαλμα της Ελευθερίας.

      Ρε πάτε καλά μια από τις αρτιοτερες πλατείες του Δήμου είναι, και η μοναδική με συντριβάνη και καφετεριες για τους νέους πάνω στην πλατεία. Φαντάζει πολύ ομορφη και συνδυάζει το νέο με το παλιό που ειναι η εκκλησία. Λίγη σοβαρότητα και λιγότερη καταστροφολογία δεν βλάπτει

      Διαγραφή
    4. Μάλλον δεν έχεις βγει παραέξω από το σπίτι σου ... πήγαινε να δεις την πλατεία της Ελάτειας, μες στο πράσινο και με πεζοδρόμηση! Στη δική μας σκέτο τσιμέντο εδώ και 30 χρόνια που την θυμάμαι!
      Και είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία ο χώρος πίσω από την εκκλησία ... χώρος πάρκινγκ έχει καταντήσει, μες στο χώμα και την λάσπη!!

      Διαγραφή
  11. ποσα πηρε απο τη λαρκο που τα πηγε παντα με την απειλη να μεινουν οι εργαζομενοι απλοιρωτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μακρια απο αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε δεν βλεπω. Σαουλιδη στα εγγαινια ,τοσα λεφτα πηρε απο τον δημο και δεν ηρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΆΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ? ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ?ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ [ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΧΑΝΤΙΖΕ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ...ΟΣΑ ΕΡΓΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 3 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΖΙ ...ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ !!!!!! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. Εσύ που έισαι τόσο Μάγκας και προσυπογράφεις κιόλας, γιατί δεν λές σε ποιο σημείο σε κοροιδεύει? Γιατί παρακινείς τον κόσμο ανώνυμα , και θες να καθαρίσει το τοπίο? Ας είχες την αξία να κατέβαζες δικό σου συνδυασμό και να τον κέρδιζες. Αντε πια, όλο λογια και τηγανίτα τίποτα. Αφού όλοι Λιόλιο θα ψηφίσετε, γιατί γκρινιάζετε. Ο μόνος ολοκληρώμένος συνδυασμός, και αν δεν είχε μιλήσει ο Σταικούρας θα είχαν αποκλειστεί οι άλλοι.

      Διαγραφή
    3. Πηρα το φυλλαδιο καπ σκονταψα στις κερκιδες του γηπεδου αταλαντης

      Διαγραφή
    4. Εγώ πάλι έψαχνα να δω τον περιβόητο κόμβο στην εθνική οδό ... α ναι ξέχασα, οι προηγουμενοι δήμαρχοι φταίνε για την ανυπαρξία κόμβου!

      Διαγραφή
  15. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύστοχο το σχόλιό σου φίλε μου ... η υποκρισία των ψηφοφόρων δεν έχει όρια!

      Διαγραφή
  16. Τσοχανταρη ανασκουμπωσου,θα σε τελειωσουν οι γιαννες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταρχήν να τονίσω ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω ούτε Λιόλιο ούτε Σκαμπερδοπουλο ούτε Αγγελουση.Δεν με εκφράζει κανεις.Επειδη αφουγκράζομαι τον κόσμο καθημερινά λόγω της δουλειάς μου έχω να σχολιάσω τα εξής:Ο Λιόλιος αν και ξεκίνησε φαβορί τις τελευταίες 5 ημέρες έχει μια ανεξήγητη κατρακυλα.Δεν την καρπώνεται όμως ο Σκαμπερδοπουλος.Εδω και μέρες έχει μείνει σταθεροςμε μικρή ανοδική πορεία.Ο Αγγελουσης ξεκίνησε απο πολύ χαμηλά ποσοστά.Αρχισε όμως σταθερά και μεθοδικά να ανεβάζει τα ποσοστά του.Φαινεται ότι τον βοηθούν παράγοντες που δεν ήθελαν να μπουν στην πρώτη γραμμή.Ευνοούνται παρόλα αυτα απο την λάθος ενσωμάτωση δεξιων στελεχών που έκανε ο Σκαμπερδοπουλος.Επειδη δεν μπορούν να προσχωρήσουν στον Λιόλιο διαφαίνεται ότι βρισκουν καταφύγιο στον Αγγελουση.Μερικοι προσπάθησαν και τα κατάφεραν να ξυπνήσουν τα δεξια αντανακλαστικά.Αν συνεχιστεί αυτη η κατάσταση τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον τωρινό Δήμαρχο.Αν την δεύτερη Κυριακή προχωρήσει Αγγελουσης και Σκαμπερδοπουλος τότε σίγουρα θα μιλάμε για ανατροπή .Καποιος θα πέσει απο την Ακρόπολη και αντι να σκοτωθεί θα βρει ένα πορτοφόλι.Υπομονη και επιμονή.Οκυριαρχος λαός μας ετοιμάζει εκπλήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΗΤΑΝ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ (ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΝΝΟΩ).

      ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ. ΕΣΥ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΟΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΣΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΛΙΟΛΙΟΣ.

      ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΟΥΛΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟΠΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

      Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ.

      Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

      Διαγραφή
    2. Αν και δεν θα ψηφίσω Λιόλιο, αυτά που γράφεις είναι γενικότητες. Έστω και αν αφουγκράζεσαι τον κόσμο, να ξέρεις ότι ο ψηφοφόρος άλλα λέει και άλλα πάει και ψηφίζει.
      Όταν αναφέρεσαι σε "άνοδο των ποσοστών του Αγγελούση", έχεις αριθμητικά δεδομένα; έχεις καμιά δημοσκόπηση στα χέρια σου ή μιλάς αυθαίρετα;
      Το σενάριο να περάσει ο κος Αγγελούσης στο 2ο γύρο το βλέπω απίθανο! Η δεξιά παράταξη έχει σκορπίσει στους 5 ανέμους.

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.....ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ....ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου