Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Η κατανομή εδρών - Ποιοι εκλέγονται


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ  
Μέσα στην Αταλάντη παίρνει τις περισσότερες από τις 16 έδρες ο Νίκος Λιόλιος νικητής των εκλογών στον Δήμο Λοκρών.
Ο Νίκος Λιόλιος παίρνει συνολικά 16 έδρες από τις οποίες 9 κατανέμονται στην ΔΕ Αταλάντης, 3 στην ΔΕ Δαφνουσίων, 3 στην Μαλεσίνας, 1 στην ΔΕ Οπουντίων.  
Με βάση τις συγκεκριμένες κατανομές στην ΔΕ Αταλάντης εκλέγονται οι Βασίλειος Καρατράντος με 728 ψήφους, Ηλίας Κολομτσάς με 620 ψήφους, Ιωάννης Χριστοφόρου με 583 ψήφους, Αναστάσιος Θεοχάρης με 570 ψήφους, Γεώργιος Βλαχάβας με 562 ψήφους, Παναγιώτης Μαρκοστάμος με 539 ψήφους, Βασίλειος – Δαμιανός Κυριαζής με 479 ψήφους, Νικόλαος Παπαχριστόπουλος με 479 ψήφους, Δημοσθένης Χρήστου με 426 ψήφους.  
Στην ΔΕ Δαφνουσίων εκλέγονται οι Ιωάννα Θεοδοσίου–Συροπούλου με 738 ψήφους, Δημήτριος Τσοχαντάρης με 588 ψήφους, Γιαννούλα Παπαϊωάννου–Κωστοπούλου με 421 ψήφους.   
Στην ΔΕ Μαλεσίνας εκλέγονται οι Γεώργιος Σταθουλόπουλος με 996 ψήφους, Αλέξανδρος Κούρος με 677 ψήφους και Γεώργιος Γουρνάς με 565 ψήφους.  
Στην ΔΕ Οπουντίων εκλέγεται ο Ιωάννης Κούρος με 525 ψήφους.


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ 
Ο Κώστας Αγγελούσης που τερμάτισε δεύτερος στην κούρσα της δεύτερης Κυριακής παίρνει συνολικά 7 έδρες από τις οποίες κατανέμονται 2 στην ΔΕ Αταλάντης, 1 στην ΔΕ Δαφνουσίων, 2 στην ΔΕ Μαλεσίνας και 2 στην ΔΕ Οπουντίων. 
Ειδικότερα από τον συνδυασμό του Κώστα Αγγελούση στην ΔΕ Αταλάντης εκλέγεται ο ίδιος και η Βασιλική Σίμου Παλαιολόγου με 407 ψήφους.  
Στην ΔΕ Δαφνουσίων εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Σούλιας με 618 ψήφους. 
Στην ΔΕ Μαλεσίνας εκλέγονται οι Νικόλαος Σωτήρχος με 470 ψήφους και Ζαχαρίας Καζάνας με 447 ψήφους.  
Στην ΔΕ Οπουντίων εκλέγονται οι Αγγελος Γκιώνης με 581 ψήφους και Ιωάννα Παπαγεωργίου με 541 ψήφους.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΚΡΩΝ 
Ο Γιώργος Σκαμπερδόπουλος κερδίζει συνολικά τρεις έδρες από τις οποίες παίρνει από μία στις ΔΕ Αταλάντης, Δαφνουσίων και Μαλεσίνας. 
Στην ΔΕ Αταλάντης εκλέγεται ο ίδιος. 
Στην ΔΕ Δαφνουσίων εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Πάσσας με 512 ψήφους. 
Στην ΔΕ Μαλεσίνας εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Δούρος με 367 ψήφους.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
Τέλος ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιώργο Ρούσση κερδίζει μία έδρα την οποία καταλαμβάνει στην ΔΕ Οπουντίων ο ίδιος ο αρχηγός του συνδυασμού.

35 σχόλια:

  1. ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΨΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΑΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΚΟΒΕ ΦΛΕΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΨΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ???

      Διαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι ότι θα αστειεύεσαι ...

      Διαγραφή
    2. σιγουρα αστειευεται ο ανθρωπος

      Διαγραφή
  4. Επιμενετε καποιοι σε λανθασμενους υπολογισμους. Γραψτε τουλαχιστον το
    ονομα του συντακτη.Να ξερουμε ποιος θελει να κερδισει εντυπωσεις. Η να προαταλαβει αποφασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει να κατεβαζουν υπψηφιους δημ.συμβουλους απο μικρες κοινοτητες χωρις την αναλογη στηριξη,τουλαχιστον οι εκλεγεντες να μην επισκεπτονται τα χωρια μονο για υφαρπαγη ψηφων προεκλογικα μπορουν να τα θυμουνται και κατα τη διαρκεια της θητειας τους θα τους κερασουμε μη φοβουνται δεν χρειαζεται να πληρωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. “ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΟΥΡΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Κ Κ Ε ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΤΩΝ”

    Απάντηση:

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,
    Κατ’ αρχάς «ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ» λέγεται κάτι που γίνεται για πρώτη και τελευταία φορά. Εγώ προσωπικά ούτε πρώτη φορά ασχολούμαι και πιστεύω ούτε τελευταία. Δηλώνω ότι όσο έχω ψυχική και βιολογική δύναμη θα συμμετέχω στα κοινά όπως έχει όχι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση ο κάθε πολίτης του ΔΗΜΟΥ.
    Για την ΙΣΤΟΡΙΑ. Για πρώτη φορά συμμετείχα σε δημοτικές εκλογές με το κόμμα της ΝΔ. Είχαν προηγηθεί άλλοι για την κατάρτιση σ συνδυασμού και η προσπάθειά των απέτυχε και δέχτηκα ύστερα από πρόταση του κόμματος να ηγηθώ εγώ. Με μια προετοιμασία 10 ημερών συμμετείχα στην εκλογική διαδικασία και ήλθα 3ος με διαφορά απ’ τον 2ο συνδυασμό μόνο 13 ψήφους. Το 2002 εξελέγην ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τότε Καποδιστριακού ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ. Όσον αφορά το έργο μου το έχουν αξιολογήσει οι πολίτες. Το 2006 με αντίπαλο τον Μ. Φουρλεμάδη, πρόσωπο ευρείας αποδοχής για γνωστούς λόγους, και απέναντι όλα τα κόμματα συμμετείχα και έλαβα ποσοστό 16,5%. Το γνώριζα ότι η ήττα ήταν δεδομένη και το ποσοστό πολύ μικρό, αλλά ένας στρατηγός εν ενεργεία δεν τρέπεται σε φυγή. Αυτό θεωρείται λιποταξία. Απ’ τη στιγμή που ελάχιστοι έστω πολίτες (κι ένας ακόμη) πίστευαν σε ‘μένα ήταν θέμα πολιτικού ήθους και τιμής να τον εκπροσωπήσω.
    Φίλε ανώνυμε η τέχνη στην πολιτική είναι να μετατρέπεις την αποτυχία σε επιτυχία και τη λύπη σε χαρά, την αδυναμία σε επιχείρημα και να μην βιάζεσαι, όπως έκανες εσύ να σχολιάζεις. Η χαρά σου ήταν πολύ λίγη. Τώρα έγινε διπλή λύπη. Εσύ φταις. Ψηφίστηκα βεβαίως από πολίτες όλων των κομμάτων που πιστεύουν ότι τα κόμματα δεν έχουν θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τα κόμματα πρέπει να ξέρουμε να τα χρησιμοποιούμε για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Όταν έλθουν εθνικές εκλογές θα αξιολογήσουμε και τα κόμματα.
    Συμπολίτες που μου τηλεφώνησαν να με συγχαρούν μου εξέφρασαν το παράπονό τους ότι δεν τους επισκέφθηκα προσωπικά να ζητήσω την ψήφο τους. Τους απάντησα ότι το έκανα από σεβασμό.
    Φίλε ανώνυμε μομφές είναι να είσαι ΨΕΥΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ. Μομφή είναι στα 31 χρόνια επαγγελματικής θητείας ως ιατρός να βρεθεί ασθενείς και να μαρτυρήσει ότι τον εκμεταλλεύτηκα ή αρνήθηκα τι βοήθειά μου επειδή δεν είχε χρήματα να με πληρώσει. Απ’ τα λεγόμενά σου φαίνεσαι άτομο με εμπάθεια και μίσος, χαμηλού πνευματικού και ηθικού αναστήματος και ολίγον τι «κομματόσκυλο». Άλλο οπαδός κόμματος και άλλο κομματόσκυλο. Η διαφορά μεταξύ εμένα κι εσένα είναι ότι εγώ υπογράφω κι εσύ δεν υπογράφεις. Εγώ είμαι παρών κι εσύ απών. Εγώ είμαι επώνυμος κι εσύ ανώνυμος. Εγώ υπεύθυνος κι εσύ ανεύθυνος.
    Οι ΔΥΝΑΤΟΙ και ΑΞΙΟΙ δεν παραιτούνται απ’ τους αγώνες, αναπαύονται λίγο και αναγεννώνται σαν τον μυθικό ΦΟΙΝΙΚΑ. Δηλώνω ΠΑΡΩΝ με ΤΟΛΜΗ και ΠΑΡΡΗΣΙΑ σε όλους τους αγώνες.

    Φιλικότατα,
    Κωνσταντίνος Δούρος –
    Ιατρός ΩΡΛ,
    σύμβουλος Δήμου ΛΟΚΡΩΝ,
    πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ.....Α ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΡΟ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟΣ.Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ .Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ . ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Κε Δούρο, πρώην δήμαρχε Μαλεσίνας, δυνατέ και άξιε αληθεύει ότι είχατε κάνει κρούση και στο συνδυασμό του κου Αγγελούση αλλά καταλήξατε σ αυτόν του κου Σκαμπερδόπουλου??

      Διαγραφή
    3. Όντως δν άλλαξε καθόλου!!Φαίνεται στις εκφράσεις του στυλ "Απ’ τα λεγόμενά σου φαίνεσαι άτομο με εμπάθεια και μίσος, χαμηλού πνευματικού και ηθικού αναστήματος και ολίγον τι «κομματόσκυλο»".
      Και στο τέλος 'πετάει' και ένα Φιλικότατα.Ωραίο επίπεδο για άτομο υψηλού πνευματικού και ηθικού αναστήματος!!

      Διαγραφή
    4. Συνηθως οι υποψηφιοι αρχηγοι των συνδυασμων βολιδοσκοπουν τους υποψηφιους συμβουλους .Διαδικασια ανθρωπινη και φυσιολογικη .Η επιλογη ηταν δικη μου και το κριτηριο ηταν το ανεξαρτητο και η πολυσυλλεκτικοτητα του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ Κ.ΔΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    5. ΔΗΛΑΔΗ .ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ.ΕΧΘΡΙΚΟΤΑΤΑ?

      Διαγραφή
    6. Δηλαδη .Τι επρεπε να πεταξει εχθρικοτατα?

      Διαγραφή
    7. Καλά τα λέτε κύριε Δούρο, αλλά θα μας διαφωτίζατε αν μας λέγατε γιατί αρνήθηκε ο κύριος Αγγελούσης...Τον πραγματικό λόγο!!

      Διαγραφή
    8. Ε ναι ρε παιδιά, όταν επιτίθεσαι σε κάποιον με χαρακτηρισμούς κάντο τουλάχιστον ΦΙΛΙΚΑ!!

      Διαγραφή
    9. ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΟΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.

      Διαγραφή
    10. Μην αδικουμε τον κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.Ουτε αρνηθηκα ουτε μου αρνηθηκε.Απλως με τα δικα μου κριτηρα επελεξα εναν συνδυασμο .Εανλεγεται οτι μου αρνηθηκε κακως λεγεται. Κ.ΔΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
  7. συγχαρητηρια στην Κα Θεοδοσιου ειναι η πια αξια αντιδημαρχος που εχει περασει ποτε τα εργα της θα την θυμιζουν παντα για χρονια ολοκληρα τετοια εργα δεν εκανε ποτε τοσα χρονια και τα εκανε η Κα θεοδοσιου σε 3.ΑΞΙΑ ΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιος="Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου μετριέται από το πόσο έχει κατορθώσει να απαλλαγεί από τον εαυτό του"(Al. Einstein) ΚΑΙ "Οι ηγεμόνες φτιάχνουν ανθρώπους όπως βγάζουν νομίσματα: Τους δίνουν ό,τι αξία θέλουν αυτοί, και ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να τους δέχεται στην τρέχουσα τιμή τους και όχι στην πραγματική τους αξία" Επίσης, επισυνάψτε σας παρακαλώ και το Βιογραφικό Σημείωμα της ΑΞΙΑΣ αντιδημάρχου και μην ξεχάσετε να αναφέρετε τις βιογραφικές "πλάτες" που τη στηρίζουν!!!! Προσοχή λοιπόν ποιους αποκαλούμε Άξιους....

      Διαγραφή
    2. επισυναψε εσυ το δικο σου πρωτα , "κατεβα" και εσυ στις εκλογες να δουμε τι θα παρεις και μετα μιλαμε με μια βαση γιατι ετσι δεν εχει νοημα αυτη ειναι αυτη που ειναι,εδωσε τις πρωτες εξετασεις και οπως εδειξε το αποτελεσμα περασε αξια για πες μας και εσυ που γραφεις τι εισαι για να εχει νοημα η κουβεντα αλλιως αλλα λογια να αγαπιομαστε.

      Διαγραφή
    3. Τι βιογραφικό έχει η εν λόγω κυρία; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε φίλε μου;

      Διαγραφή
    4. ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΣΤΕ?ΣΑΣ ΦΤΑΙΗ Ο ΠΑΣΑΣ ,Η ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ,Ο ΔΟΥΡΟΣ ?ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΝΑΝΕ?.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  8. Κε ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ 1) ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ .ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΣΕ 2) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΙΓΗ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ 3) ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Τ Ο Π Α Σ Ο Κ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 4) ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΟΞΥΘΥΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ (χυνεις την καρδαρα) 5)ΟΙ ΘΕΜΙΤΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ
    6) ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΔΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΝ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε. Ανώνυμε,
      1ον) Δέχομαι την καλόπιστη κριτική και τώρα και πάντα.
      2ον ) Δέχομαι μετά χαράς την αρνητική διαφήμιση γιατί εγώ απαντώ προβάλλοντας τα θετικά μου επιχειρήματα και η διαφήμιση διπλασιάζεται.
      3ον) Στην Έκθεση Ιδεών τα καταφέρνω όπως λένε πολύ καλά. Εξάλλου το έχω αποδείξει. Εάν έχεις καταλάβει καλά όλοι στην πολιτική ψάχνονται για καινούριες ιδέες που θα δώσουν λύση στα προβλήματα.
      Υπήρξα βεβαίως οργανωμένο μέλος του ΠΑΣΟΚ από φοιτητής (1974) έως ότου διεφώνησα και αποχώρησα (1989) για θέματα αρχών και πολιτικής. Από το 1989 έως σήμερα είμαι μέλος της ΝΔ. Ασκώ και σήμερα κριτική για την λάθος πολιτική που εφάρμοσε και εφαρμόζει ακόμα η ΝΔ.
      Υπήρξα βεβαίως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αλλά διεφώνησα και παραιτήθηκα. Όχι μονο δεν το κρύβω αλλά είμαι και περήφανος για αυτό. Πρωταγωνιστής στο ΠΑΣΟΚ. Πρωταγωνιστής στη ΝΔ. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραμένεις κολλημένος σ’ ένα κόμμα. Η πολιτική είναι φαινόμενο δυναμικό και συνεχώς εξελίσσεται. Συχνά βλέπουμε βουλευτές, υπουργούς να αλλάζουν στρατόπεδο. «Δεν έχω δικαίωμα εγώ σε επίπεδο απλού πολίτη;».
      Ο σημερινός Πρωθυπουργός το 1993 έριξε την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Εάν είχε αφήσει την κυβέρνηση τότε: α) Θα είχαμε αποφύγει την καταστροφική περίοδο 1994-2010 (περίοδος των «λαμογίων και της αρπαχτής»). β) Θα είχαν γίνει μεταρρυθμίσεις που με δυσκολία προσπαθούν να εφαρμόσουν σήμερα και η Ελλάδα δεν θα ήταν υπό πτώχευση αλλά οικονομική δύναμη.
      4ον) Δεν θέλω να γίνω πολιτικός που τα δέχεται όλα προκειμένου να αναρριχηθεί.
      Το μαύρο είναι μαύρο και το άσπρο είναι άσπρο. Παραδέχομαι το οξύθυμο του χαρακτήρα μου όταν έχω δίκιο. Και δεν θέλω να αλλάξω.
      5ον) Αρχηγική τάση είχα όταν διεκδίκησα το ΔΗΜΟ ΜΑΣΛΕΣΙΝΑΣ και οι συμπολίτες μου ενέκριναν την επιλογή αυτή με την ψήφο τους. Τόσο απλά. Ότι ζήτησα το έβαλα στην κρίση των συμπολιτών μου. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία και σεβασμός στην κρίση του άλλου.
      Πριν 10 ημέρες ζήτησα ψήφο εμπιστοσύνης για να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος, και οι συμπολίτες μου είπαν ΝΑΙ.
      6ον) Ευχαριστώ που μου αναγνωρίζεις τη μαχητικότητά μου και κάποιες άλλες αρετές. Φαίνεται ότι με γνωρίζεις καλά. Πιθανόν να με ψήφισες οπότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να μου ασκείς κριτική.
      Φίλε ανώνυμε γνωρίζεις ότι δεν έλαβα κομματικό διορισμό και δεν ευνοήθηκα κομματικά, εργασιακά. Τα κόμματα δεν θέλουν ανθρώπους σαν εμένα που καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα με δημόσιο καταγγελτικό λόγο, πράγμα που ζημιώνει τα συμφέροντα και τις πολιτικές τους. Προσωπικά υπόσχομαι ότι θα πράξω το καθήκον μου όπως πάντα έκανα άλλωστε για την Μαλεσίνα και τον ευρύτερο ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ αγωνιζόμενος για την επίλυση των πολλών και χρονιζόντων προβλημάτων.

      Σε χαιρετώ,
      Κ. Δούρος

      Διαγραφή
    2. ΧΑ..ΧΑ..ΧΑ..ΔΟΥΡΟ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΤΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΙΦΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΨΙΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΕΞΕ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε μάθε να γράφεις πρώτα!!λες τους άλλους μοσχάρια

      Διαγραφή
  9. ΑΞΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ...ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ..ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ AN ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ 'Η ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΒΙΛΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ..ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ...Η ΒΥΡΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεχρι να τα βρειτε μεταξυ σας ο Λιολιος θα σας παρει και την επομενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ...Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ..ΕΣΕΙΣ???? ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΟΔΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΣΑΜΟ ΤΟΥ Κ. ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ-ΕΞΑΜΗΝΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ (golden boys) .ΘΕΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΔΕΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική θέλει ψέμα ... και οι δημοτικές εκλογές θέλουν να έχεις σόι, να έχεις γλείψει ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς και να τάζεις 6μηνα σε άνεργους, για να τους αποσπάσεις μία ψήφο! Αν δεν τα έχεις όλα αυτά, μην σου περάσει καν από το μυαλό να κατέβεις υπόψήφιος!
      Τέλος, εάν πιστεύεις ότι όσοι εκλέχθηκαν είναι πετυχημένοι & αρεστοί στην κοινωνία, μάλλον δείχνει ότι μένεις στο Λονδίνο και όχι στο Δήμο Λοκρών!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου