Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


47 σχόλια:

  1. Από την 1η Κυριακή δήμαρχος ο Κακαμούκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΡΥΦΤΕΙΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...

      Διαγραφή
    2. H ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ......ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΙΟΛΙΟΣ.....

      Διαγραφή
    3. ΑΝ Ο ΚΙΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΤΑ

      Διαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ.... ΛΙΟΛΙΟΣ ΡΕ!!! ΘΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΣΣΑΣ ΚΑΤΣΡΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ........... Π...ΠΑ!!!!!!!!!!
    54% ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκανες λαθος το 54% θα ειναι την αλλη κυριακη αλλα υπερ του ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. νενεκακια του Λιολιου κρυφτηται

      Διαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Ο ΚΑΚΑΜΟΥΚ-ΑΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΓΑΤΟΝΙΑ.... ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ, ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν λιγο διαβασα ενα "αρθρο" - ο Θεος να το κανει - του κυριου Αλεξιου στο οποιο ελεγε πως τις Δημοτικες εκλογες του 2010 τις πηρε παρα τριχα ο κ.Λιολιος αφου βεβαιως ειχε τη βοηθεια του κ.Σκαμπερδοπουλου , του ΠΑΣΟΚ και αρκετων ακομα που σημερα μαλιστα βρισκονται απεναντι του. Αν δεν κανω λαθος προεβλεψε τη συντριβη του κ.Λιολιου με 20% και πολυ μαλιστα! Κυριε Αλεξιου τι εχετε να απαντησετε σε εναν 21χρονο που σας κανει αυτη την ερωτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 21 χρονε, ερώτηση - εν τέλει - δεν κατάφερες να συντάξεις.

      Διαγραφή
    2. Τι να πει και ο κύριος Αλεξίου?Συνεχώς λανθασμένες επιλογές.Αφού ήταν στον ίδιο συνδυασμό με τον κ. Δούρο και τόσους άλλους!!Με αφορμή ένα προηγούμενο άρθρο του τελευταίου θα ήθελα τώρα να τον ρωτήσω ποιος είναι το σαλιγκάρι!!Από δήμαρχος κλητήρας, που λέμε και στο χωριό μου.

      Διαγραφή
    3. Ε σας δούλευε ή έλεγε μαλακίες για να περνάει η ώρα.....

      Διαγραφή
    4. ΑΓΑΠΗΤΟ σαλιγκαρακι γλυψε οσο μπορεις κατι θα παρεις.Οι πολιτικες ιδεολογιες ξεθωριασαν και η κομματικη πειθαρχεια δεν περναει .Εγω προσωπικα εκανα και ΔΗΜΑΡΧΟΣ επιτυχημενος οπως λενε οι πολλοι και τωρα ΚΛΗΤΗΡΑΣ .Εσυ τι εκανες.Προσωπικα και με τον ΔΙΑΒΟΛΟ θα συμπραξω αρκει να ειναι για το καλο του τοπου μου. Κ. ΔΟΥΡΟΣ

      Διαγραφή
    5. Ήσουν τόσο επιτυχημένος που απο 85% την επόμενη εκλογή πηγες 15%.Λιγη τσίπα δεν βλαπτει.

      Διαγραφή
    6. Το σάλιο το πολύ μπορεί να σου εξασφαλίσει δύο πεντάμηνα. Τυχεράκια. Γιό ή κόρη έχεις; Ένα ή δύο πτυχία έχουνε; Άντε κι από Δευτέρα θα μπεις και 'συ στην ουρά...

      Διαγραφή
    7. Το θέμα είναι κ. Δούρο ότι εγώ θυμάμαι ποιους γλείφω, σε αντίθεση με σας που άλλους γλείφετε τώρα και άλλους όταν κατεβαίνατε για δήμαρχος.Που ήσασταν τόσα χρόνια που νοιάζεστε τόσο για τον τόπο σας??Φύγατε σαν κυνηγημένος, κάτω από τις χειρότερες συνθήκες.Τώρα τι παριστάνετε??Τον μεσσία???Όπως είπα ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

      Διαγραφή
    8. Λοιπόν σήμερα βλέποντας τα σχόλια θα πω σε σένα νεαρέ ότι είχα πει ξεκάθαρα ότι βλέπω ότι ο Ν. Λιόλιος θα πάρει τις εκλογές και μάλιστα με ποσοστό 38-40% αλλά τελικά πήγε στο 44,3% και όχι όπως τα λές ,εκεί που έπεσα τελείως έξω ήταν στο ότι υπολόγιζα ότι με ένα ποσοστό της τάξης 28-30% θα είμαστε εμείς 2οι κι όχι ο Κ. Αγγελούσης..Εγώ βιαστικέ νεαρέ ,δεν έγραψα κανένα άρθρο αναδημοσίευσα άρθρο του εδώ μπλόγκ , στο μπλόγκ που διαχειρίζομαι :ΤΑ ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ, άρα βιάστηκες να κρίνεις και μάλιστα με λάθος δεδομένα! Τώρα όσον αφορά τις επιλογές μου αυτό αφήστε με να αποφασίζω μόνος μου ! Όταν εσύ λοιπόν ήσουν 9 χρονών , εγώ κατέβαινα με επικεφαλής τον Μίμη Λυγδη στην Αταλάντη ,από τότε ,πέρα από κόμματα και παρατάξεις,με άτομα από ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΔΗΚΚΙ,ΣΥΝ κλπ , απέναντι στον μέχρι τότε δήμαρχο Γ.Σκαμπερδόπουλο ,γιατί ΉΜΟΥΝ ΑΝΤΊΘΕΤΟΣ στο τότε ΝΌΜΟ "Καπποδίστρια", με το παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ τότε στην εξουσία να τον στηρίζει ,για να δείξω αυτό που πίστευα , ότι μόνο όλοι μαζί ,ενωμένοι πάνω από κόμματα μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας, γιατί όπως συχνά , επαναλάμβανα συνεχώς αλλά και τώρα ,ο αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου κι όχι οι άλλοι συνδυασμοί.Επειδή με συγχέετε και νομίζω πολύ , αν βρείτε αντίστοιχο άρθρο με σαλιγκάρια κλπ στο μπλόγκ που λέω παραπάνω, ας το εμφανίσετε και αν το βρείτε ,να προσέξετε αν έχει την υπογραφή μου ,γιατί εγώ πάντα την βάζω και έχω τις θέσεις μου ξεκάθαρες και δεν χρησιμοποιώ τέτοιους χαρακτηρισμούς ποτέ.Τώρα τα σχόλια με κλητήρες έχουν να κάνουν με το πώς βλέπεις την ζωή ,πόσο δημοκρατικός είσαι και πόσο ταπεινός μπορείς να είσαι, αν και στηρίζονται σε σχόλια ή άρθρα άλλου ατόμου και όχι δικά μου , καλό είναι να βάζουμε το μυαλό μας να σκέφτεται λίγο πρώτα και μετά να γράφουμε και όχι με τέτοιο ύφος και διάθεση απλά κακόπιστης κριτικής , αλλά με κριτική διάθεση για την πρόοδο του τόπου μας!Πάντως , εφόσον ασχολείστε έστω και ανώνυμα και ρίχνοντας μου λάσπη, φαντάζομαι άθελά σας μια και είναι λάθος τα δεδομένα σας , είμαι υπολογίσιμος για εσάς και σας ευχαριστώ. Ο αγώνας συνεχίζεται έτσι κι αλλιώς.
      Το θετικότερο όλων 21χρονε είναι ότι ασχολείσαι και σε ενδιαφέρουν τα κοινά, συνέχισε και με συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες του δήμου σε ότι καλό νομίζεις ότι κάνει , γιατί η συμμετοχή είναι πάντα το ζητούμενο, ανεξαρτήτως νικητή των εκλογών!

      Διαγραφή
    9. Κύριε Αλεξίου προς αποφυγή παρεξηγησεων την λέξη "σαλιγκάρι" και "γυμνοσάλιαγκας" την ανέφερε ο κ. Δούρος σε προηγούμενο άρθρο του.Σ αυτόν αναφερόμουν και όχι σε σας. Μου κάνει εντύπωση πάντως που το τραβήξατε τόσο πολύ παρότι ξέρατε οτι εσείς δεν αναφέρατε τον χαρακτηρισμό αυτό, κάτι που κατα τη γνώμη μου ήταν περιττό.Σε εσάς πήγαινε μόνο το "λανθασμένες επιλογές". Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος είναι και σωστή!

      Υ.Γ Είμαι λίγο μεγαλύτερος από τον 21 χρονο που έκανε το αρχικό ποστ, συγκεκριμένα 26, και δεν εχω άποψη για το θέμα που αναφέρει.

      Διαγραφή
    10. Μπλα, μπλα ,μπλα...Ξύλινος λόγος...ολόκληρο κατεβατό και δν μου έμεινε τιποτα...Πήρατε την απάντηση σας όμως την Κυριακή. Αλλάξτε μυαλά όλοι σας.

      Διαγραφή
    11. Εσυ εξυπνακια αν θες να γραφεις το ονομα σου και ασε τα μπλα-μπλα...φαε στη μαπα τα εργα που δηθεν γεμισε ο τοπος...ο αλλος απαντησε σε εναν δυο που ειχαν σχολιασει και μαλιστα βαζοντας την υπογραφη του ...εσυ κανε απλα τον εξυπνο! β...αυτο που επρεπε να σου μεινει ειναι αυτο που εγραψε πιο πανω: ...συνέχισε και με συμμετοχή στις εκδηλώσεις και τις προσπάθειες του δήμου σε ότι καλό νομίζεις ότι κάνει , γιατί η συμμετοχή είναι πάντα το ζητούμενο, ανεξαρτήτως νικητή των εκλογών!

      Διαγραφή
    12. Βάλε πρώτα εσύ την υπογραφή σου εξυπνάκια!Ποιος σου είπε ότι θέλω να συμμετέχω στα κοινά??Δν θέλω να μπλέξω στη βρωμιά.Προσωπικά ψήφισα βάση του ποιου θεωρώ λιγότερο ανίκανο γιατί κανένας από τους 3 δεν θεωρώ οτι είναι ικανός.Τον Σκαμπερδόπουλο συγκεκριμένα τον φάγαμε στη μάπα και τον ξέρουμε.Και στο κάτω κάτω δν δέχομαι συμβουλές από κανένα!!Να συμβουλέψει πρώτα τον εαυτό του!!

      Διαγραφή
    13. ΠΑΛΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ

      Διαγραφή
  7. Ρεγγο, αντε αγορι μου σε περιμενει η καρεκλα σου στο καφενειο του Φωτη, να μιλας με τα πλακακια του πεζοδρομιου.
    Στα επομενα 5 χρονια ισως να μαθεις να λες και καμια καλημερα στους συγχωριανους σου..
    Νικο καλη Δύναμη απο εναν που σε τιμησε αλλα και να θυμασαι οτι αυτη την φορα θα κριθεις αυστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το καλύτερο δημοψήφισμα είναι η κάλπη ... απορώ πάντως πως ο κος Λιόλιος κατάφερε να πάρει 46% . Με τι κριτήρια ψήφισε ο λαός της Λοκρίδας ; Για το έργο του, για όσα έταξε ή όσους βόλεψε ή επειδή οι αντίπαλοί του ήταν ανύπαρκτοι;
    Αρχίζω να πιστεύω ότι ο κόσμος ψηφίζει με γνώμονα το ατομικό συμφέρον! Πώς να αιτιολογίσει κανείς μας άλλωστε το γεγονός ότι η φτωχότερη Περιφέρεια της χώρας μας (Ήπειρος) βγάζει ΝΔκράτη υποψήφιο με 51% και η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας (Δ. Μακεδονία) ψηφίζει και αυτή Νδκράτη υποψήφιο ...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Σ ΕΜΑΣ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.....

      Διαγραφή
    2. ταξε και εσυ 3μηνα,5μηνα,απευθειας αναθεσεις και δουλεια σε αμυαλα παιδακια και θα δεις με τι ποσοστο θα βγεις.
      ο λιολιος τελικα δεν πηρε μεγαλο ποσοστο.

      Διαγραφή
    3. Εσύ που κατάλαβες τα κριτήρια, μπορείς να μας τα πεις να μην χαλάσουμε φαιά ουσία;

      Διαγραφή
    4. Τα κριτήρια φίλε μου, για να μην το ψάχνεις και πολύ και χαλάς και το μυαλουδάκι σου γιατί το ζορίζεις πολύ από ότι φαίνεται, ήτανε για το ποιος ήτανε λιγότερο άχρηστος..... Αυτός που ήτανε περισσότερο από τους 3 πρώτους φάνηκε πάντως...

      Διαγραφή
    5. οχι κυροι τις εκλογες τις περνει ο κυριος ΛΙΟΛΙΟΣ γιατι καποια λαμογια απο εσας ειπατε πολλα για εναν φιλο μας και αυτη ειναι μια πολυ ομορφη απαντηση προς τα εσας γιατι εμεις ακουμε την καρδια του φιλου μας και οχι αυτο που λετε στο κοσμο. ο κοσμος ξυπνησε δεν κοιματε ορθιος οπως νομιζετε.

      Διαγραφή
  9. στις προσθαφαιρεσεις παντως,αγγελουσης και σκαμπερδος εχουν αρκετα παραπανω ψηφοδελτια απο τον λιολιο.
    ας μην βιαστουν να πανηγυρισουν.αλλωστε οι υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι που τα κοιταν αυτα ειναι καπως σκεπτικοι,οι ψηφοφοροι τους νομιζουν οτι εχουν παρει ηδη θεσεις στα 5μηνα και δουλειες σε διαφορα εργοστασια στην περιοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εννω καπιοι απο εσες κανουν ανωνυμες κανταγκελιες και χανει κοσμος την δουλεια του αυτο ειναι σωστο κυριοι

      Διαγραφή
  10. Για να ξέρουμε που βαδίζουμε πρέπει να κάνουμε μια μίνι αναλυση του τελικού αποτελέσματος.Μολις ανακοινώθηκαν τα τελικά ψηφοδέλτια όλοι μας βγάλαμε τα συμπεράσματά μας.Πρωτον ο Λιόλιος είχε πλήρη συνδυασμό.Οι δυο αντίπαλοι του είχαν απο μείον τριάντα περίπου άτομα ,τουτέστιν το λιγότερο χιλιους ψήφους έτοιμους.Ο Αγγελουσης είχε να αντιμετωπίσει την αρνηση των δεξιων.Πιστευω ότι το αποτελεσμα που κατάφερε δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος.Ο Σκαμπερδοπουλος είχε στελεχοι μεσαίας έως ανύπαρκτης εμβέλειας όπως ο Μπονοβας που τον στήριζε ενεργά,ο Τσέρτος ,ο Αλεξίου,και αρκετοι αλλοι.Αυτο φάνηκε όταν απομακρύνθηκαν απο τον Λιόλιο και εξαϋλώθηκε η δυναμη τους.Επισης είχε κάνει μεταγραφές απο τον χώρο την ΝΔ κάτι που ο κόσμος δεν το συγχωρεσε και αυτο αποδείχθηκε στην πράξη.Ο κόσμος φάνηκε ότι καταψήφισε τον Πασσα ,τον Κατσαρό,τον Δουρο,την Γεωργοπούλου,τον Ράπτη, και τον Γλουστιανο αν και ήταν ειδική περίπτωση διοτι του αφησαν επίτηδες ανοικτό πεδίο χωρίς αντίπαλο στην κοινότητα του ώστε να εκλεγεί .Εξελεγει αλλα τελείωσε εδώ η πολιτική του καριέρα.Ο Λιόλιος ήταν αυθεντικός.Αν και απόφοιτος Γυμνασίου ήξερε πως να το αντιμετωπίσει.Εκβιασμους, διορισμούς ,φωνες και παραγωγή πολιτικής της περασμένης εικοσαετίας.Ο Σκαμπερδοπουλος πήγε να κάνει την υπέρβαση αλλα δεν ήξερε πως να την περάσει στον κόσμο.Στο ψηφοδέλτιο του πήραν θέση πολιτευτές αποτυχημένοι που ήταν εμφανής η πρόθεση τους μόλις αναλάβουν την εξουσία τι θα έπρατταν.Στο κάδρο βρίσκονταν ο Λιγδης, ο Μορωνης, ο Τσέρτος,ο Σουλτανοπουλος,ο Αλεξίου.Στην φωτο ήταν και πατέρας Σκαμπεδοπουλος.Ολοι μαζί ήταν σαν πολύτεκνη οικογένεια του 1930.Απο την αλλη ο Αγγελουσης προσπάθησε με λάθος τρόπο να κάνει κατάληψη της εξουσίας με το έτσι θέλω, χωρίς καμμιά συνεννόηση με στελέχη ώστε να έχει ελπίδες.Ισως η ντροπή να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή τον ωφέλησε προσωρινά.Ο κόσμος μάλλον απο λύπηση του έδωσε δευτερη ευκαιρία.Τελικα ο Λιόλιος είχε το καλύτερο περιτύλιγμα.Αλλο ήταν και κατάφερε να εμφανίσει αυτο που ήθελε.Ειναι η τέχνη που σπούδασε απο το ΠΑΣΟΚ.Και δυστυχως ο κόσμος το έχαψε.Μπραβο του.Ο ανθρωπος είναι γεννημένος για να δουλευει δουλεύοντας τον κόσμο.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα συγχαρητήριά μου φίλε ... περιέγραψες μεστά τις προσωπικότηττες υποψηφίων και των συνδυασμών τους!
      Αν καταλαβαίνω στο τέλος, πιστεύεις ότι θα βγει ο Λιόλιος; Και από που θα μαζέψει τους επιπλέον ψήφους (από ποιούς συνδυασμούς εννοώ).

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Ο ΠΑΣΣΑΣ, Ο ΔΟΥΡΟΣ, Ο ΡΑΠΤΗΣ, Ο ΓΛΟΥΣΤΙΑΝΟΣ, Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;! ΑΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΗΡΑΝ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ; ΛΙΓΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ! ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ;

      Διαγραφή
    3. Φυσικά από τον Σκαμπερδόπουλο! Νομίζεις οι πρωην Πασόκοι θα πάνε Αγγελούση ή μήπως οι Δεξιοί που δεν θέλουν να τον βλέπουν:

      Διαγραφή
    4. ειστε πολυ μικροι για να μιλατε για τους δεξιους εσεις γιατι αυτη που πηγανε την νεα δημοκρατια τοσο ψιλα εσεις δεν τους ξερατε καν. εσεις εχετε καποια ατομα που νομιζουν οτι ειναι αυτη που κριβονται πισω απο την ειδιωτητα που τους εχει και καλα δοση η κρατικη τους ιδιωτητα . ονοματα δεν λεμε αλλα επειδη τον φιλο μας προσπαθισατε να τον σκασετε και ειναι ο τοπ στην δεξια τον ακουμε και να ξερετε οτι Αγγελουση ποτε ποτε μα ποτε τον ποτων μονο ΛΙΟΛΙΟ

      Διαγραφή
    5. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΙΚΡΙΑ ΛΟΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.... Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΓΚΟΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ....

      Διαγραφή
    6. Ορισμένοι, καλό είναι να μάθουνε πρώτα ορθογραφία και μετά να μας κάνουν μαθήματα πολιτικής ιστορίας (και όχι μόνο) !!!

      Διαγραφή
  11. Και η γιαγιά μου εάν είχε.... θα ήτανε παππούς....Τα έχεις μπερδέψει λίγο φίλε μου, όταν κατεβαίνεις για υποψήφιος δήμαρχος στο 2ο μεγαλύτερο δήμο της Φθιώτιδας και ζητάς τη στήριξη του Λοκρικού λαού θα πρέπει καταρχάς να παρουσιάσεις ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο, δεν πας εκδρομή με τους φίλους σου. Ο Λιόλιος έκανε παρουσίαση των 3 χρόνων του στις ομιλίες, οι άλλοι τι παρουσιάσανε? Τα έργα που έπρεπε να είχανε κάνει εδώ και 20 - 10 χρόνια οι ίδιοι ή κατηγορούσανε το Λιόλιο? Αναφέρεις κάποια ονόματα στο άρθρο σου που προσωπικά τυχαίνει να γνωρίζω μόνο τον έναν οι άλλοι δε μου λένε κάτι, ούτε πρόκυτε να μου πουν... μόνο σε αυτούς που έχουνε βολέψει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μπορεί να λέει κάτι. Και δε νομίζω οτι τους έχει και σε πολύ εκτίμηση ο λαός της Λοκρίδας..... Όσο για το που θα που θα πάνε οι ψηφοφόροι του Σκαμπέρδου θα το δούμε την Κυριακή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "ΠΑΣΣΑΣ, Ο ΔΟΥΡΟΣ, Ο ΡΑΠΤΗΣ, Ο ΓΛΟΥΣΤΙΑΝΟΣ, Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ;!"
    Όλοι αυτοί που ανέφερες, πηγαίνανε για πρωτιά και βγήκε 3ος ο συνδυασμός τους. Ξεφτιλητσίκανε τελέιως άνθρωπέ μου το έχεις καταλάβει ή όχι? 25% ήτανε η διαφορά περίπου από τον 1ο συνδυασμό. Τι μας τσαμπουνάτε? Το ποιός φταίει και δε φταίει θα ακούσετε τα επεισόδια σε λίγες ημέρες από τη φαγωμάρα που θα έχουνε μεταξύ τους. Ήδη είχανε αρχίσει μετά την ομιλία στην Τραγάνα, στη γεννέτηρα του κομματάρχη Αλεξίου, στο δίπορτο.Ανεξαρτήτου αποτελέσματος το βράδυ της Κυριακής, η κίνηση του Σκαμπέρδου πήγε στα αζήτητα και μάλλον και οι ακόλουθοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κομματαρχης ειναι ο Λιολιος και ο Αγγελουσης κι ολοι οι Πασοκοι που δηλωνουν πλεον ΣΥΡΙΖΑ κι οχι ο Αλεξιου... συγκρινεις εναν αγνο αγωνιστη,,αριστο αρχιτεκτονα και οικογενειαρχη με τα μουτρα τους...με τα μουτρα ολων των διαπλεκομενων...αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια!ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ......απο αγωνιστης και τεχνοκρατης ο Αλεξιου, υποβιβαστηκε σε κομματάρχης?Σαν δεν ντρεπεστε ...τι να σας πει κανενας, φταιει ο ιδιος που ασχολειται με τα κοινα,πολυ αξια σας δινει κουφιοκεφαλοι του Λιολιου.

      Διαγραφή
    3. Κοίτα να δεις, όταν δε φυσάει κόντρα και φυσάει όπου να 'ναι τι περιμένεις να ακούσεις για τον Αλεξίου?

      Διαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΒΓΕΙ...ΟΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΛΙΟΛΙΟ-ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ....ΠΡΟΤΟΥ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΜΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ...ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΜΩΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΤΛ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...ΟΛΑ Π[ΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ;

      Διαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ "ΚΑΡΕ" ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ...ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ...ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου