Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΚΡΩΝ: Οι δημότες φορτώνονται πρόσθετες δαπάνες για προεκλογική προβολή του Δημάρχου


Με αφορμή διάφορα σχόλια που γίνονται για την έκδοση της εφημερίδας του Δήμου Λοκρών και τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης, αντί άλλης απάντησης δίνουμε στη δημοσιότητα την επιστολή που έχουμε αποστείλει από 10/4/14 στο Δήμο Λοκρών:


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ                                ΑΤΑΛΑΝΤΗ 10/4/2014       ΛΟΚΡΩΝ    
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ 
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΛΟΜΤΣΑ Η.
  

Σε απάντηση σχετικού εγγράφου σας αρ.πρωτ. 7010, το οποίο λάβαμε την 10/4/14 σας επισημαίνουμε τα εξής: 
Πριν εκδοθεί το 1ο φύλλο της εφημερίδας η εκπρόσωπός μας που είχε ορισθεί να συμμετέχει στη συντακτική επιτροπή διαφώνησε με τον τρόπο λειτουργίας αυτής, την ύλη της εφημερίδας και το υπέρμετρο προσωποκεντρισμό της. 
Διαφώνησε να εκδοθεί η εφημερίδα και δήλωσε ότι αποχωρεί από την συντακτική επιτροπή. Παρ’ όλα αυτά σκοπίμως αναφέρατε το όνομά της στη συντακτική επιτροπή. Για τον λόγο αυτό στο δημοτικό συμβούλιο του μήνα Φλεβάρη σας δηλώσαμε τις παραπάνω θέσεις, τονίσαμε ότι αποσύρουμε την εκπρόσωπό μας από την συντακτική επιτροπή και την διαφωνία μας με την έκδοση της εφημερίδας. 
Επομένως γνωρίζετε τις απόψεις μας και ως εκ τούτου είναι το λιγότερο άτοπο το περιεχόμενο του σχετικού εγγράφου σας με το οποίο μας ζητάτε να αποστείλουμε άρθρο μας για να συμπεριληφθεί στο 2ο τεύχος της εφημερίδας μέχρι την Παρασκευή 11/4/14. 
Για την αποφυγή λοιπόν κάθε λαθεμένης ή σκόπιμης παρερμηνείας των θέσεών μας σας τονίζουμε ότι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν συμμετέχει και δεν λαμβάνει καμία ευθύνη για την έκδοση εφημερίδας, γιατί οι δημότες φορτώνονται πρόσθετες δαπάνες για να εξυπηρετηθεί προεκλογική προβολή του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δήμου. 
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΡΟΥΣΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
 ΝΥΔΡΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

13 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΣΑΡΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ Η ΜΠΑΦΟΥΤΣΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΧΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως λέω μήπως και ηΓεωργοπουλου έχει αρθρογραφήσει;Λέω μηπως;

      Διαγραφή
    2. Αφού ξέρεις ότι υπάρχει άρθρο της Γεωργοπούλου, θα πρέπει να το έχεις διαβάσει. Μήπως λοιπόν, είναι το άρθρο αυτό μια καταγγελία της, έστω και σε μέτριους τόνους, για τον τρόπο που λειτούργησε(όσο λειτούργησε) και αντιμετωπίστηκε το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο οπίο συμμετείχε ως αιρετός της Αντιπολίτευσης από το δήμαρχο; Μήπως ενόχλησαν οι έντονες αντιπαραθέσεις της στις συνεδριάσεις; Μήπως θέλατε να λειτουργήσει όπως η άλλη αιρετη της Αντιπολίτευσης; Μήπως; Λεω μήπως:

      Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ ΤΩΝ 4.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΡΟ ΕΧΕΙ. ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΕΛΙΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

      Διαγραφή
    2. Τρομερό έργο... Κανένα άλλο έργο έχεις να μας αναφέρεις?

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ? ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ. ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ή ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΡΑΞΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

      Διαγραφή
    2. σψστα η εφημεριδα χρειάζεται! επρεπε ομως να κυκλοφορεί εδω και 3 χρονια με βάσει απόφαση τοΥ Δημ. Συμβούλιου. Εξυπνα ο δημαρχος την ξεχάσε..........! και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ

      Διαγραφή
  4. ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. Ο ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οκ ρε παιδία τα έργα του δεν πρέπει να προβάλλει;σε αυτά τα έργα δεν συμμετείχε και η αντιπολίτευση;λίγα έργα έγιναν με την ψήφο της;λέω ίσως κάνω και λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα έργα συμπεριλαμβανονται η γιορτη κρασιου, το καρναβάλι και η φιλανθρωπία τοτ Πλούταρχου,

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου