Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Ι.Παπαγεωργίου


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς , όλους τους συντοπίτες μου, αλλά και όλους τους Δημότες του Δήμου Λοκρών , που με τίμησαν με την με την ψήφο τους, στις 18 Μαΐου , καταλαμβάνοντας την 2η θέση στον Πρώην Δήμο Οπουντίων , με τον συνδυασμό "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΟΣ" του Κου Κων/νου Αγγελούση.
  
Είναι η 2η φορά που εκλέγομαι Δημοτική Σύμβουλος στον Διευρυμένο Δήμο Λοκρών, Σας διαβεβαιώνω ότι, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας με όλες μου τις δυνάμεις με συνέπεια, διαφάνεια,τιμιότητα,αίσθημα ευθύνης και προ πάντων αίσθημα σεβασμού και κατανόησης προς τους συμπολίτες μου.
 
Δεν θα πάψω να υποβάλλω προτάσεις και να προτείνω λύσεις για τα πάρα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα του Μαρτίνου,αλλά και των άλλων τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων.Επίσης,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Κων/νο Άγγελουση, που πίστεψε σε μένα και με συμπεριέλαβε στον Συνδυασμό του.
 
Επίσης, θα ήθελα να συγχαρώ τους Δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών , που εξελέγησαν , αλλά και αυτούς που δεν εξελέγησαν και έδωσαν "τον αγώνα τον καλό ".
 
Εύχομαι να είμαστε "συναγωνιστές" και όχι "ανταγωνιστές" , αγωνιζόμενοι τίμια για την ανάπτυξη αυτού του τόπου και για το καλό όλων των πολιτών του Δήμου Λοκρών.


Ευχαριστώ

Ιωάννα Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος Λοκρών

10 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την εκλογή. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Ιωάννα, καλή δύναμη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΑΘΗΤΡΙΑ-ΓΙΑΝΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΘΑΝΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που την βρήκατε αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Δ. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα όχι στο παιδομάζωμα ,μάλλον στο γηροκομείο.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΛΟΚΡΟΥ. ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ.ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΝΝΑ;

      Διαγραφή
    3. Ποιανού Λοκρού το ΔΣ, ρε παιδιά; Του Αθλητικού Συλλόγου στην Αταλάντη; Μπαα, κάτι άλλο θα εννοείτε.

      Διαγραφή
  6. Τέτοιοι είστε, τέτοιους ψηφίζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η μανδάμ με την τσίχλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου