Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΣΤΗΝ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΛΙΟΛΙΟΥ

Μετά την δημόσια πρόσκλησή μου προς τον Δήμαρχο κ.Λιόλιο για κοινή εμφάνιση στην πλατεία της Αταλάντης, στις Λιβανάτες, στην τηλεόραση ή όπου αλλού θέλει για να αναλύσουμε το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού του και όλα τα θέματα του πρώην δήμου Δαφνουσίων και του δήμου Λοκρών, δεν πήρα καμιά απάντηση. 


Θεωρώ ότι τώρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν μια ωραία ευκαιρία για το Δήμαρχο να παρουσιάσει το έργο του για τον πρώην δήμο Δαφνουσίων. Προτίμησε όμως τον ξύλινο μονόλογό του. Παραδέχομαι ότι σε αυτόν τον τομέα είναι καλός.
 
Παρών και εγώ στην ομιλία μπροστά στην εξέδρα ζήτησα κάποια στιγμή ευγενικά να απευθύνω μια ερώτηση. Δεν δέχθηκε καν να με ακούσει.
 
Πρώτη φορά βλέπω ένα Δήμαρχο να μονολογεί, να παρουσιάζει έργα στα προσπέκτους και στην εφημερίδα-προεκλογικό έντυπο που πληρώνουν οι δημότες, να λέει ότι θέλει, χωρίς όμως να απαντάει σε καμιά ερώτηση.
 
Τι φοβάται ένας Δήμαρχος όταν λέει αλήθειες;
 
Γιατί δεν απαντάει σε έναν απλό δημότη;
 
Φοβάται τίποτα;
 
Μήπως έχει κάνει ορθογραφικά λάθη, μήπως γράφτηκε κατά λάθος κάτι;
 
Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω καμιά απάντηση.
 
Είμαι όμως υποχρεωμένος απέναντι στους συνδημότες μου να απαντήσω γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Κ.Δήμαρχε στο προεκλογικό σας έντυπο λάθος αναφέρεται :
 
1) Αποκατάσταση Χ.Α.Δ.Α. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ. Δημοπρατήθηκε την 1-4-2008 με διαγωνισμό και υπογράφτηκε η σύμβαση  εκτέλεσης έργου στις 12-6-2008 με Αρ.Πρωτ. 3060/2008. Μετά από δύο παρατάσεις είχε τελειώσει το 2010. Από τον Οκτώβριο του 2009 είχε κλείσει η χωματερή της Τριανταφυλλιάς.

2) Μελέτη επέκτασης λιμανιού Αρκίτσας. Έτοιμη το 2010, πληρωμένη από νομαρχία Φθιώτιδος 100.000 ευρώ , προυπολογισμός έργου 1.000.000 ευρώ. Την χάσατε, δεν την εντάξατε στο ΕΣΠΑ.

3) Μελέτη Αρχαιολογικού χώρου Κύνου. Μετά από συναντήσεις με την προϊσταμένη της αρχαιολογίας κ. Παπακωνσταντίνου  έτοιμη μελέτη το 2010, πληρωμένη από τη νομαρχία, την ξεχάσατε, δεν την περάσατε στο ΕΣΠΑ.

4) Μελέτη επέκτασης λιμένα Λιβανατών. Από ιδίους πόρους ο δήμος Δαφνουσίων είχε έτοιμες τις προμελέτες. Δείξτε μας με έγγραφα τι κάνατε εσείς για να προωθήσετε αυτό το έργο. Μάλλον το ξεχάσατε.

5) Τέλος η παγκόσμια πρωτοτυπία. Στις 12-1-2011, δώδεκα μέρες νέες δημαρχίας, ήταν ο Διεθνής διαγωνισμός με κλειστές προσφορές, πέντε μεγάλες εταιρίες παρών, 300.000 ευρώ ήταν τα χρήματα από την περιφέρεια Στερεάς για τον διαγωνισμό, βιολογικός καθαρισμός Λιβανάτας-Αρκίτσας, προμελέτες έτοιμες και πληρωμένες από τον δήμο Δαφνουσίων. Κάνατε έκτακτη οικονομική επιτροπή και με ψήφους 3 προς 2 ακυρώσατε την δημοπρασία. Ένα έργο προτεινόμενο από το ΥΠΕΚΑ, προτεραιότητα στο ΕΣΠΑ κόστος έργου διαθέσιμα μέχρι 14.000.000 ευρώ.
 
Μπράβο Δήμαρχε για την ταφόπλακα που βάλατε στις Λιβανάτες-Αρκίτσα. 
 
Τώρα μας είπατε τι "θα" το κάνετε με λεφτά του δήμου, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;

Αυτά τα έργα που χάσατε μας είπατε ότι θα τα κάνετε την νέα πενταετία. Τα αφήσατε στην ντουλάπα για να ωριμάσουν. Περιμένετε τώρα το νέο ΕΣΠΑ μετά από 5-6 χρόνια. Έρχεται...

Μιλήσατε στις Λιβανάτες για καθαριότητα...

1) Σε έναν πρώην δήμο που είχε καθημερινά και το Σάββατο, τα καλοκαίρια ακόμα και τις Κυριακές, ένα αποριμματοφόρο για τις Λιβανάτες και ένα την Αρκίτσα-οικισμούς. Εμείς 6 και κάτι φορές τη βδομάδα, εσείς 3 φορές τη βδομάδα.

2) Πλυντήριο κάδων, πλύσιμο κάδων 5 φορές το χρόνο, το εξαφανίσατε. Οι κάδοι βρωμάνε.

3) Αυτοκινούμενη σκούπα 2 φορές την βδομάδα στους κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, κεντρικούς δρόμους. Αλήθεια που είναι η σκούπα 3,5 χρόνια τώρα;;

4) Καθημερινά φορτωτής-φορτηγό καθάριζε και πέταγε μεγάλα μπάζα-φύκια-κλαδιά κλπ. Ο φορτωτής αραγμένος 2 χρόνια.

5) Τρακτέρ με μηχάνημα κοπής κλαδιών. Το τρακτέρ το είδα, το μηχάνημα που είναι; Εκλάπη;

6) Δύο αγροτικά αυτοκίνητα, ένα για τις Λιβανάτες και ένα για την Αρκίτσα, καθημερινά στην καθαριότητα, 4 εργαζόμενοι και τα Σάββατα. Εσείς περιοδικά, κάποιες μέρες, μια κοπέλα μόνη της σκούπιζε τους δρόμους.

7) Δύο μηχανήματα καθαρισμού ακτών. Ένα για Λιβανάτες, ένα για Αρκίτσα. Εσείς αφήνατε τους μαγαζάτορες να καθαρίζουν.

8) Ένα όχημα καλαθοφόρο για λάμπες και άλλες δουλειές καθημερινά έξω.

9) Δήμος Δαφνουσίων 12 εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Εσείς πόσους;


Μιλήσατε για ΔΑΝΕΙΑ.
Δεν πήρατε για χρήση σας ούτε ένα ευρώ. Μπράβο σας! Την περασμένη τετραετία για δική μας χρήση ούτε ένα ευρώ δάνειο.
Πληρώσατε είπατε 1.200.000 στα 3,5 χρόνια ΠΑΛΙΑ ΔΑΝΕΙΑ. Τις ίδιες δόσεις πληρώναμε και εμείς 4 χρόνια 1.350.000.

Αγορές οικοπέδων:
2 παραθαλάσσια, 1 για νεκροταφείο, νέα άσφαλτος μέσα και πέριξ του δήμου, 8 χιλιόμετρα εμείς. Δύο φορές κλείσατε τις λακούβες, εσείς.

Ξεκίνησαν το 2009  3 αίθουσες νέα κατασκευή στο γυμνάσιο, το 2010 λειτούργησε. Εσείς βάλατε 30 κιλά μπογιές.
 
Τέλος του 2007 αγοράσαμε οικόπεδο για νέο νεκροταφείο, το 2010 λειτούργησε. Εσείς κόψτε κανένα χόρτο στο νεκροταφείο. Γίναμε ρεζιλι.

Στο Γουλέμι χάλασε η γεώτρηση καλοκαίρι.
Νέα γεώτρηση, νέος αγωγός, νέα ηλεκτροδότηση, νέο μοτέρ, καθαρισμός δικτύου, υδροδότηση του χωριού σε μόλις 10 μέρες. Εσείς αφήσατε την Κυρτώνη 2 χρόνια χωρίς νερό.

Τα 100.000 ευρώ από το Υπουργείο αντί να ανοίξετε γεώτρηση τα κάνατε ΜΕΛΕΤΗ !

Εμείς 15 χιλιόμετρα τριμμένη πίσσα σε αγροτικούς δρόμους από τη Νέα Οδό, εσείς ούτε το γκρέιτερ του δήμου. Αλήθεια λειτουργεί;

9 χιλιόμετρα νέος αγωγός (αλλαγή αμίαντου) και 500 παροχές εμείς, τη σύνδεση στα ρολόγια μόνο εσείς.

Φέραμε την ανακύκλωση στη Λοκρίδα

Είχαμε την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, εσείς τη διώξατε.

Σας παραδώσαμε 17 οχήματα, στόλος ολόκληρος. Τα παρκάρατε τα πιο πολλά στην Αταλάντη και μένουν ακίνητα.
 
 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ:

Ο δήμος μας είχε ΚΑΠΗ, βοήθεια στο σπίτι, νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό, ολοήμερο δημοτικό, ιατρείο Λιβανατών (2 γιατροί) ιατρείο Αρκίτσας (1 γιατρός), βραβείο στο δήμο από την περιφέρεια για την πρωτιά στα σεμινάρια και στη συμμετοχή πολιτών στα συσίτια και βοήθεια σε απόρους.
Δεν μπορούμε να σας πούμε τίποτα...αυτά τα διαφημίζετε μόνο εσείς.

Στα Αθλητικά κλάμα μεγάλο Δήμαρχε.
2 τελικούς ποδοσφαίρου στο γήπεδο Λιβανατών.
Τελικοί ενόπλων δυνάμεων για μια βδομάδα στο κλειστό Λιβανατών.
Όλη η Εθνική ομάδα εδώ.
Διοργανώσεις που ζήταγαν μεγάλες πόλεις έγιναν στις Λιβανάτες.
Ο προκάτοχός σου δήμαρχος έφτιαξε 4 γήπεδα.
Εσύ ούτε στίβο δε μπόρεσες για να το λειτουργήσεις.

Μας ανακοινώσατε έργα του 2009 και 2010 και τις έτοιμες μελέτες για δικά σας για την επόμενη πενταετία.

κ. Δήμαρχε απορώ είστε σίγουρος ότι θα εκλεγείτε;
ΑΝ...Λέω αν...

Κ. Δήμαρχε, η Λιβανάτα πλήρωσε γιατί ήρθατε τρίτος και καταϊδρωμένος πριν 3,5 χρόνια.
 
Αυτά γιατί σας κούρασα.
 
Έχω γράψει επώνυμα 3 φορές στο Lokris. Είμαι στη διάθεση του κάθε επώνυμου αναγνώστη.
 
Μόνο επώνυμα.

Υ.Γ. : Κ.Δήμαρχε έχετε αναρωτηθεί γιατί βρίσκεται όλες τις πόρτες κλειστές σε νομαρχίες, υπουργεία κτλ.; Εμείς τις είχαμε όλες ανοιχτές. Ελάτε να σας πούμε τον τρόπο.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Ανέστης Μαυροειδής
Πρ. Δήμαρχος Δαφνουσίων

35 σχόλια:

  1. Ανέστη, θυμασαι τον προεκλογικο λόγο του λιολιου στις Λιβανατες τις προηγούμενες εκλογές? στην πλατεία παραδέκτηκε οτι ειχες κάνει πάρα πολλά έργα.........τότε ισως να σε ειχε ανάγκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ..ΜΕ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ...ΤΙ ΤΟΝ
      ΕΠΙΡΕΑΣΕ ΑΡΑΓΕ

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ..ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΣΤΗ....ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ....

      Διαγραφή
    3. Ευτυχώς που παρουσίασε έργο ο δήμος για την παιδική χαρα και η αλλαγή της ηταν μια λαμαρίνα στην τσουλήθρα

      Διαγραφή
    4. Ευτυχως ο Λιολιος προσεχε πολυ τις παιδικες χαρες και γι αυτο εδωσε 97.000 ευρω για 4 κουνιες στην Αρκιτσα.Ποσο???????97.000......Παραγωγη απο την disneyland εφερε μηπως.Ντροπη τιποτα αλλο δεν εχω να πω

      Διαγραφή
  2. ΑΝΕΣΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΧΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ Η ΛΑΡΥΜΝΑ. ΧΩΡΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΧΩΡΙΟΥ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΚΥΡΙΩΣ ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΙ ΦΟΥΡΛΕΜΑΝΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά νοοτρόπια μας τσαμπουνάς άνθρωπέ μου; Την νοοτροπία "μιλάω μπροστά στον κόσμο και πιάνω τα @@ μου" ; Άξεστος ήταν, άξεστος θα μείνει ο Λιόλιος. Άνθρωπος χωρίς τρόπους, τι να λέμε τώρα!

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου η νοοτροπία είναι κάποιο συγκεκριμένο έργο του κ. Λιόλιου?? Κ αν εσύ είσαι ευχαριστημένος γιατί απέκτησες μια συγκεκριμένη νοοτροπία, συγχαρητήρια! Εγώ στο χωριό μου θέλω έργα. Όχι ένα καημένο συντριβάνι σε 4 χρόνια δημαρχείας!

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Δήμαρχε άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΒΡΕ ΑΝΕΣΤΗ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ...ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΙΝΑ....ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ...ΑΦΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΣΣΑ Η ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ...ΤΑ ΚΡΑΤΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.....
      ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΕΟΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΗΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ

      Διαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΓΙΓΑΝΤΑ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ?? ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΦΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ??? ΑΝΤΕ ΚΕΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕΕ ΜΕΓΑΛΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ....... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ...ΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ

      Διαγραφή
    3. ΛΙΟΛΙΟ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ....ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ....ΤΗ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ..ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΔΙΟΞΙΝΕΣ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

      Διαγραφή
  5. Ανέστη ο Σουλεϊμάν θα σε ρίξει στα τάρταρα έτσι όπως το πας εσένα και αυτοί του Σαμπερδοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΥΚΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΟΥΚΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ...ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

      Διαγραφή
  7. δεν ειμαι με κανεναν αλλα ωφειλω να ομολογησω οτι χθες Ανεστη ρεζιλευτηκες μπροστα στα ματια των συγχωριανων σου.ηταν πολυ ακυρη κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτιλίζεσαι όταν κρύβεσαι, όχι όταν υψώνεις ανάστημα φίλε μου!!! Αν κάποιος ρεζιλεύτηκε, αυτός ήταν ο Λιόλιος ο οποίος έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση και δεν άφησε κάποιος πολίτη να μιλήσει. Γιατί? τι φοβήθηκε?

      Διαγραφή
    2. Μήπως δεν ήσουν εκεί γιατί εγώ που ήμουν εκεί είδα, σύσσωμοι όλοι οι συγχωριανοί του να τον καταχειροκροτούν.

      Διαγραφή
    3. Εγώ σαν απλός ψηφοφόρος που θέλω να κρίνω για να ψηφίσω την Κυριακή είδα έναν πρώην δήμαρχο να,χει το θάρρος και την τόλμη να στέκεται μπροστά στον νυν δήμαρχο να του απευθύνει ερώτηση και ο δήμαρχος να το αρνήται . Γιατί άραγε φοβάται;
      Τον είδα επίσης στην ομιλία Σκαμπερδόπουλου να είναι παρών και να παίρνει το μικρόφωνο. Εμένα προσωπικά να με ενημερώνει για πράγματα του δήμου που δεν ήξερα. Προσωπικά συγχάρηκα τον κύριο Μαυροειδή αν και δεν τον είχα ψηφίσει διότι έχει το θάρρος και τα λέει έξω από τα δόντια.
      Και εσύ φίλε ψηφοφόρε του Λιόλιου που μάλλον ήσουν σε άλλη πλατεία, δεν είδες ότι όλη η πλατεία τον καταχειροκρότησε; Εγώ πάντως τον καταχειροκρότησα παρατεταμένα. Μην λυπάσαι εσύ αν έγινε ή όχι ρεζίλι ο Μαυροειδής

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΡ@@@@@ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω για εσάς, εμένα ο πρώην Δήμαρχος ειλικρινής μου ακούγεται. Εκτός αυτού είναι και κάποια πράγματα που φαίνονται,..πως να το κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκαμπερδοπουλος.Πασσας.Μαυροειδης . Σταμελος τεσσερεις σποτυχημενοι πρωην δημαρχοι για να ριξετε τον λιολιο δεν μπορειτε. παρτε το χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν μπορούν γιατί έχει είδη πέσει

      Διαγραφή
    2. Ξεχασες φουρλεμαδη,καραμερη, καρβουνη

      Διαγραφή
  11. φιλε μου αυτα που εκαναν πρωην δημαρχοι του δημου δαφνουσιων δεν τα εχει κανει ο λιολιος.τα μηχανηματα που ειχε ο δημος δαφνουσιων δεν τα ειχε κανενας αλλος δημος,η λιβανατα ειχε καινουργιο δηχτιο νερο κ το μονο που επρεπε να γινει ειναι να συνδεθουν οι παροχες κ το κανει τωρα για να δειξει οτι κατι κανει λεει γα τον βιολογικο οτι θα ειναι ετοιμος το 2015 ενας βιολογικος θελει 4 χρονια για φτιαχτει πλακα μας κανει ο λιολιλς στην λιβανατα δεν εκανε τιποτα επειδη βγηκε τριτο κομα την πρωτη κυριακη αντε λιολιο στα προβατα σου αυτα ο κοσμος ξυπνησε δεν τα μασαει αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαθος κανεις. Ο βιολογικος της αταλαντης ειναι κτηριακα ετοιμος,χωρις ομως μηχανηματα. Θελει λοιπον νατον ξαναπερασει το εργο για να παρει τα μηχανηματα και να ξαναμελετηθει.

      Διαγραφή
  12. Εγώ δεν είμαι συνήγορος ούτε του Λιόλιου, ούτε του Μαυροειδή, ούτε κανενός άλλου.
    Ωστόσο, θεωρώ άδικο να κάνουμε συγκρίσεις, Δημοτικών θητειών προ του 2010 που το χρήμα έτρεχε άφθονο, με τις Δημοτικές θητείες μετά το 2010 (οικονομική κρίση, μνημόνια κτλ) και δεν αναφέρομαι μόνο στον Δήμο Λοκρών, αλλά σε όλους τους Δήμους της χώρας.
    Είναι λογικό πως όταν έχεις ΠΟΛΥ περισσότερους πόρους διαθέσιμους, θα κάνεις και πιο πολλά έργα, θα μπορείς να έχεις στην κυκλοφορία και καθημερινή χρήση πιο πολλά οχήματα, θα έχεις πιο πολύ προσωπικό στην καθαριότητα και αλλού και γενικά, πολύ μεγαλύτερη άνεση να κινηθείς.
    Επιπλέον, είναι άλλο πράγμα να διοικείς ένα μικρό καποδιστριακό Δήμο όπως οι πρώην Δήμοι Δαφνουσίων, Αταλάντης, Μαλεσίνας, Οπουντίων κι εντελώς άλλο πράγμα (σαφώς πολύ πιο δύσκολο) έναν καλλικρατικό Δήμο και μάλιστα τον 2ο μεγαλύτερο του Νομού, έχοντας στην διάθεσή σου πολύ λιγότερους οικονομικούς πόρους και σαφώς λιγότερο προσωπικό.
    Συνεπώς, είναι τουλάχιστον άδικο να συγκρίνει κάποιος πρόσωπα και πράγματα, όταν οι συνθήκες και το γενικότερο περιβάλλον δεν είναι ίδιες
    για όλους.
    Με αυτά που γράφω, σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τον Κο Λιόλιο ή όποιον άλλο ήταν στην θέση του, απλά προσπαθώ να δω τα πράγματα αντικειμενικά κι απο απόσταση.
    Συγκρίσεις μπορούν να γίνουν μόνο μεταξύ ΙΔΙΩΝ συνθηκών, δηλ ο επόμενος Δήμαρχος Λοκρών (αν δεν είναι ξανά ο Λιόλιος) θα μπορεί να συγκριθεί δίκαια μαζί του για το τι έκανε ή όχι, καλύτερα ή χειρότερα, γιατί θα έχουμε να αξιολογήσουμε επί ίδιων συνθηκών και δεδομένων.
    Τότε, θα μπορεί καθένας να πει ότι θέλει και να έχει κάποια βάση.Τώρα όμως (κατά την γνώμη μου) δεν έχει.
    Για μένα, ο Κος Λιόλιος, τηρουμένων των συνθηκών, τα πήγε σχετικά καλά.
    Θα μπορούσε βεβαίως και καλύτερα, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ 3.700.000 ΑΠΟΘΕΜΑ!!! ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ Η ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ. ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ; ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ με την απάντηση σου περί οικονομικής κρίσης όμως ο κύριος δήμαρχος μας μίλησε για 3.700.00 πλεόνασμα οπότε ή ήθελε να έχει λεφτά για μια δύσκολη ώρα και δεν τα έκανε έργα για το δήμο ή μας περνάει για χαζούς που ότι λέει το "χάφτουμε" αμάσητο. Μήπως υποβιβάζουμε τους εαυτούς μας ακούγοντάς των;

      Διαγραφή
    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕΙΑΣ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ....ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ
      ΑΝΤΟΧΕΣ.......

      Διαγραφή
  13. Οι συνθήκες ποτέ δεν μπορεί να είναι οι ίδιες και για κανέναν δήμαρχο! Διότι αν η οικονομία μας δεν πάει καλα τα προσεχή χρόνια, τι θα πούμε ? Ότι ο τάδε δήμαρχος (της 5ετιας 2014-2019) δεν μπορεί να συγκριθεί με τον προηγούμενο, γιατί δεν υπήρχαν λεφτά ?

    Τον πόλεμο τον άνοιξε ο ίδιος ο κος Λιόλιος, ισοπεδώνοντας το έργο των προηγούμενων δημάρχων. Δεν του "κόβει" καν να σκεφτεί ότι λίγες μέρες πριν τις εκλογές, δεν ανοίγεις "πόλεμο" με τους προκάτοχούς σου, έστω και αν (κατά τη γνώμη σου) είναι αποτυχημένοι. Θέλει και λίγο τακτ και πονηράδα το θέμα δήμαρχε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ειναι οτιδεν του κοβει. Εχει ενα σκασμο συμβουλους δεν τονσυμβουλευει καποιος οτι η αγενεια ειναι ανταποδοτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αξεστος, μπορει να ειναι τελειος Δημαρχος αλλα ανθρωπος δεν ειναι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου