Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Ανακοίνωση για τη ΛΑΡΚΟ


Αταλάντη       23-5-2014

         Οι απαράδεκτες ενέργειες της Διοίκησης της ΛΑΡΚΟ και οι προπηλακισμοί  αιρετών στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης επηρεάζει κατάφορα νόμους, αρχές  και κανόνες της τοπικής κοινωνίας μας.

     Καταδικάζουμε τις ενέργειες της Διοίκησης του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ που εκμεταλλεύονται προεκλογικά τα δικαιώματα των εργαζομένων προσπαθώντας με αδιαφανείς  διαδικασίες να καπηλευτούν την ψήφο ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας.

          Οι συνεχείς αναφορές μας και οι πάγιες θέσεις μας στα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ ξεκινούν από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας στο  Δήμο Λοκρών και συνεχίζονται μέχρι και σήμερα . Σε  αντίθεση με άλλους  που προσπαθούν να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα και ενόψει των εκλογών να αποπροσανατολίζουν τους Δημότες και εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ  προς όφελος τους.
    
        ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.
    
        Πάγια θέση του Δήμου των Λοκρών είναι όλοι οι εργαζόμενοι να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα και μεταχείριση με το μόνιμο προσωπικό.

      Προτείνουμε η ενσωμάτωση να γίνει σύμφωνα με διαφανή κριτήρια όπως:
1.Προυπηρεσία,2.Αναγκαιότητα  κάλυψης θέσεων3.Κοινωνικά κριτήρια(πολύτεκνων, Α.Μ.Ε.Α,κ.τ.λ.)4.Κριτήρια επικινδυνότητας

       Σε καμία  περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την ενσωμάτωση να γίνει σύμφωνα με χρώματα , κόμματα και πελατειακές σχέσεις πολιτικών. 

19 σχόλια:

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ-ΠΑΜΕ-ΚΚΕ.
    Η ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΡΙΒΩΣ....ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.....ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ....Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ...ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ....ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.....ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 2ΜΗΝΑ 3ΜΗΝΑ 5ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ....

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
    3. Φιλαράκια το ΚΚΕ με τον Λιόλιο ... ποιός ξέρει τι τους έταξε για την επόμενη 5ετια!

      Διαγραφή
    4. θα θέλατε αλλά δεν σας γίνεται η χάρη.

      Διαγραφή
  2. TO ΙΔΙΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ , ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΙΟΛΙΟΥ-ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ ΜΕ ΡΟΥΣΣΗ-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΚΚΕ-ΠΑΜΕ-ΕΑΜ... ΚΑΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ-ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ-ΝΔ-ΔΑΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΟΛΙΟ ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΣΩΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ...

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ. Η ΛΑΡΚΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ. ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΟΛΥΣ. ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.... ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ..!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!ΓΙΑΤΙ Α Ρ Α Γ Ε? ? ? ?Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ(ΕΔΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΝΤΟΠΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)ΕΝΩ Η ΔΗΜ.ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 2.200.000,00 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΣΥ....

      Διαγραφή
    4. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.............
      Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.... ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΛΗΨΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ..... ΑΡΑΓΕ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ..... ΔΗΜΟΥ. ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ.
      Υ.Γ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

      Διαγραφή
    5. ΜΕ ΤΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ....ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

      Διαγραφή
  4. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Αρχισε τα ανδρεοπαπανδρέ'ι'κα ο Λιόλιος! Άρε έρμη Λοκρίδα, πόσο κορο'ι'δία αναπνέεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΝ ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ, ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ; ΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΥΤΑ; ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...

      Διαγραφή
  8. Yπάρχουν και οι τοπικές κοινωνίες που για καποιους ειναι παντελως αγνωστες.....αλλα με την δυναμική τους γράφουν ιστορία και βάζουν και την υπογραφή τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου