Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ για τις Εκλογές της ΤΑ και της Ευρωεκλογές


Ανακοίνωση
για τις Εκλογές της ΤΑ και της Ευρωεκλογές

Όπως είναι ήδη γνωστό στους περισσότερους συμπολίτες μας, η Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Λοκρών, η δημοτική παράταξη που συγκροτήθηκε μετά από πρωτοβουλία της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς τοπικές εκλογές για την ανάδειξη δημοτικών αρχών στο δήμο μας.

Σαν ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ως κύριο σκοπό της Οργάνωσης μας τον αγώνα για την αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης των πραγμάτων και όχι απλά την κατάληψη κάποιων «πόστων» για την διαχείρισή της και τη διαιώνισή της. Στα πλαίσια αυτά αναπτύξαμε τη δράση μας στον ενάμισι χρόνο ύπαρξης και λειτουργίας της τοπικής μας οργάνωσης και με αυτή την βασική αρχή επιχειρήσαμε να παρέμβουμε και στο θέμα των τοπικών εκλογών στον Δήμο μας. Ξεκινήσαμε διατυπώνοντας μια Διακήρυξη Αρχών που να εκφράζει αυτή την ανατρεπτική λογική και επιχειρήσαμε να συγκροτήσουμε μια δημοτική κίνηση με ευρύτερη υποστήριξη και συμμετοχή από συμπολίτες μας που συμφωνούν σε αυτή την κατεύθυνση αφού εκτιμήσαμε ότι οι υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις αποτελούν εκφραστές και διαχειριστές της κυβερνητικής πολιτικής, του μνημονιακού και καλλικρατικού κατεστημένου (όσες όψιμες διακηρύξεις «ανεξαρτησίας» και αν κάνουν), ή είναι απλά ανίκανες να εκφράσουν μια πολιτική ανατροπής στην πράξη αυτού του κατεστημένου.
  
Στην προσπάθειά μας αυτή, βρεθήκαμε μπροστά σε μια αντιφατική κατάσταση: από την μια εισπράτταμε την θερμή στήριξη από συμπολίτες μας που θα ήθελαν να δουν το κατεστημένο στο δήμο μας να ανατρέπεται, από την άλλη συναντήσαμε όμως την απροθυμία μεγάλου μέρους, αυτών που απευθυνθήκαμε, να συμμετέχουν ενεργά με την προσωπική τους παρουσία και συστράτευση στο εγχείρημα αυτό. Η ανάλυση αυτού του φαινομένου, όπως και άλλων προβλημάτων, που διαπιστώθηκαν στην πορεία αυτή, εσωτερικών και εξωτερικών, σίγουρα θα πρέπει να γίνει αλλά δεν είναι το αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Τελικά, δεν έγινε δυνατό να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο που θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις, ώστε η Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Λοκρών, να κατέλθει αυτόνομα, στις τοπικές δημοτικές εκλογές.
  
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι επιθέσεις «φιλίας» (που είχαν αρχίσει μήνες πριν) με στόχο την συνεργασία ή την στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ άλλων δημοτικών παρατάξεων συνεχίστηκαν και κλιμακώθηκαν. Με σχεδόν ομόφωνες αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων της τοπικής οργάνωσης και της παράταξης, αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συνεργασίας ή στήριξης, με κανέναν από τους συνδυασμούς που τελικά ανακοίνωσαν την κάθοδό τους στις τοπικές εκλογές του Δήμου μας και ότι δεν θα πρέπει να δώσουμε πιστοποιητικά προοδευτικότητας σε συνδυασμούς που είχαμε απορρίψει από την αρχή ως εκφραστές του δημοτικού και πολιτικού κατεστημένου και που συμπεριλαμβάνουν στους συνδυασμούς τους δηλωμένους ακροδεξιούς. Τα ελάχιστα μέλη της οργάνωσης και της παράταξης που αποφάσισαν να συμμετέχουν και να στηρίξουν ανοιχτά τα ψηφοδέλτια τέτοιων συνδυασμών, με αυτή τους τη στάση έχουν εναντιωθεί στις αποφάσεις της οργάνωσης και παράταξης, έθεσαν εαυτόν εκτός της οργάνωσης και της παράταξης και σε καμιά περίπτωση δεν εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσον αφορά άτομα που δεν ανήκουν ούτε στην Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών, ούτε στην Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Λοκρών, καθώς και συνδικαλιστικές παρατάξεις που για προφανείς ιδιοτελείς σκοπούς σε συνεντεύξεις τους ή ανακοινώσεις σε Μ..Μ.Ε, επικαλούνται την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών στους συνδυασμούς που συμμετέχουν οι ίδιοι ή σε άλλους, δηλώνουμε ότι ψεύδονται.
  
Στις προσεχείς εκλογές δεν έχουμε να προτείνουμε στους συμπολίτες μας ένα δημοτικό ψηφοδέλτιο που να εκφράζει τη διάθεση αλλαγής του αυτοδοικητικού και πολιτικού κατεστημένου και να προσπαθεί πραγματικά για αυτήν, όπως προσδοκά ο κόσμος που υποφέρει. Καλούμε τους συμπολίτες μας όμως να ψηφίσουν με βάση της αρχές του ΣΥΡΙΖΑ, αντιμνημονιακά, ενάντια στην εξαθλίωση της κοινωνίας μας, ενάντια στα φαινόμενα φασισμού και ρατσισμού, υπέρ της άμεσης δημοκρατίας, της διαφάνειας και της κοινωνικής συμμετοχής.

Οι επερχόμενες εκλογές είναι ταυτόχρονα και περιφερειακές και ευρωεκλογές. Θεωρούμε ότι η διάθεση ανατροπής της υπάρχουσας κατάστασης των πραγμάτων, θα εκφραστεί και με την υπερψήφιση του συνδυασμού «Στερεά σε νέα τροχιά» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Αποστόλου για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μας.

Και στις δύο εκλογικές μάχες δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αποχής ή «χαλαρής» ψήφου. Η μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μόνη δυνατότητα των προσεχών εκλογών για να ανατρέψουμε τη πολιτική της κυβερνητικής ολιγαρχίας και να ανοίξουμε το δρόμο για μια πολιτική και κοινωνική ανατροπή προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας αλλά και για μια άλλη Ευρώπη. Ο αγώνας συνεχίζεται, τόσο στις κάλπες των προσεχών εκλογών, όσο και στους κοινωνικούς αγώνες που θέλουμε και οφείλουμε να ενισχύσουμε και μετά τις εκλογές.

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Λοκρών
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

27 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΙΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ"? ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ? ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΙΟΛΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΕΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΚΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΠΟΥ ΓΝΗΣΙΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ. Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.

      Διαγραφή
    2. H ΔΗΜΑΡ ΛΟΚΡΩΝ έχει αφήσει ελεύθερα τα μέλη της να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές κατά συνείδηση , άσχετα αν ο γραμματέας της οργάνωσης Α.ΑΛΕΞΙΟΥ βρίσκεται στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΚΡΩΝ.Δεν διαγράφουμε μέλη μας επειδή νομίζουν ότι η παράταξη που θα ψηφίσουν ,θα στηρίξουν και θα είναι υποψήφιοι μαζί της , είναι η κατάλληλη που θα λύσει τα προβλήματα του δήμου. Έτσι απλά γιατί όπως έχουμε πει ,ο αντίπαλος μας είναι τα προβλήματα του τόπου και οχι οι άλλοι συνδυασμοί. Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει για τις περιφερειακές εκλογές τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και περιφερειάρχη τον Οικονομολόγο Κ. ΧΑΪΝΑ , με τρεις ντόπιους υποψηφίους ,την καθηγήτρια Λουιζα ΑΓΡΙΟΔΗΜΟΥ (ΑΤΑΛΑΝΤΗ), τον Γιάννη ΚΙΟΣΕ του Νικολάυ (ΑΤΑΛΑΝΤΗ) και τον νεαρό Αδριανό ΑΛΕΞΙΟΥ ,γιό μου(ΤΡΑΓΑΝΑ). Αν στις δευτερες επαναληπτικές εκλογές προκύψει στον β΄ γύρο να είναι υποψήφιος ο Μπακογάννης με τον Αποστόλου του Συριζα ,η οργάνωση του Δημου ΛΟΚΡΩΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ , τον συνδυασμό του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ Κε ΑΛΕΞΙΟΥ?

      Διαγραφή
    4. ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΧΡΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ) ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ κ.ΑΛΕΞΙΟΥ ????

      Διαγραφή
    5. Κατά συνείδηση θα ψηφίσουν σ αυτή την περίπτωση...δηλ. Μπακογιαννης-Γιαννόπουλος για περιφέρεια!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ Ο,ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ(ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ,ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΚΡΩΝ,ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ.ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.(ΚΑΜΙΝΙΑ).ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο. Έρχεται και η σειρά τους όμως... Και ας το παίζει και αρχισυνδικαλιστής και κουμανταδόρος! Αλλά όλοι αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο λαός!
      18 & 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών είναι σαφής. Καμιά στήριξη σε ΚΑΝΕΝΑΝ! Γιατί για κάποιους είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν ότι δεν είναι όλοι ουραγοί του κατεστημένου? Οι αρχές και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καλούν και στην ανακοίνωση και καλούν τους πολίτες βάση αυτών να ψηφίσουν, δεν έχουν καμιά σχέση με Λιολιούς, Σκαμπερδόπουλους κτλ. Ακόμα και με το ΚΚΕ, υπάρχει χάσμα!

      Διαγραφή
  6. Α ΡΕ ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι μόνο βίτσα αλλα και καναπιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε γκιόνηδες ποιος σας ρώτησε τι προτείνεται;Αντε μαζευτείτε μην σας μαζέψει ο μπογιας.Και επειδή είστε και λίγοι σε μια καρότσα απο αγροτικό χωράτε όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΙΑΣ;ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΗ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προεδραρα κάνε υπομονή πέντε χρονακια.Εως τότε θα έχεις ενηλικιωθεί,θα έχεις φτάσει τα εξήντα και θα είσαι όλο φρεσκαδουρα και νέες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμείς τουλάχιστον ήρθαμε και μπορεί να φυγουμε.Εσεις που δεν θα έρθετε ποτέ το έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλακα κανεις. Ποιο πασοκ ειναι ο λιο-λιος. Αυτο. Με. Τον χρυσαυγιτη πατερα μεσα στο ψηφοδελτιο. Το πασοκ δεν εχει εκφραστες του σε αυτες τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τρία από τα οχτώ κομματικά ρετάλια επί συνόλου σαράντα του ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Λοκρών, προκειμένου να βγουν από την πολιτική τους αφάνεια, ξαναχτύπησαν με μια βρώμικη, εμετική, ψευδή μακροσκελή ανακοίνωση.

    Ας γνωρίζουν οι μηδενιστές, οι ζηλωτές του ψεύδους, του σκότους, της πολιτικής μιζέριας και αμάθειας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Λοκρών, στηρίζει και ψηφίζει ανεπιφύλακτα τον υπερκομματικό συνδυασμό Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λοκρών του υποψηφίου δημάρχου Γεωργίου Σκαμπερδόπουλο και στις περιφερειακές εκλογές τον σύντροφο Αποστόλου.

    Οι δημαγωγοί και πολιτικοί απατεώνες θα πρέπει να γνωρίζουν επίσης ότι στα κοινωνικά, πολιτικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει τον πρώτο λόγο.

    «Σύντροφε Πατούλη» δημόσιος κατήγορος στην αίθουσα των δικαστηρίων μπορεί να είσαι, αλλά όχι στο ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Χριστίνα Κολιοφούτη, αξίζει να ασχοληθούμε μαζί σου ?
    Όταν στις αυτοδιοικητικές του 2010 πήρες το αστρονομικό νούμερο των 28 σταυρών……………..!!!!!!!!!!!!!!

    Για τον όψιμο επαναστάτη χωρίς αιτία Γκορίτσα Δημήτριο, ο πολιτικός χλευασμός των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πασίγνωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μέλος ΣΥΡΙΖΑ ΛοκρώνΔευτέρα, Μαΐου 12, 2014

    Λίντζο Γιάννη δεν είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών και δε χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Η απόφαση για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ήταν πλειοψηφική. Όσον αφορά για τους ψηφοφόφους του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαλεσίνα όπως και όλου του Δήμου Λοκρών είναι ελεύθεροι, και δε δεσμεύονται από κανέναν, να ψηφίσουν όποιον θέλουν. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών. Η διαφορά είναι ότι η ΓΣ του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών, που δεν είσαι μέλος, αποφάσισε να μην στηρίξει κανέναν, κάτι που οι 3 βγαίναν αριστερά και δεξιά και λέγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών στηρίζει Σκαμπερδόπουλο. Και φυσικά οι 2 μπήκαν και υποψήφιοι. Άλλες οι αποφάσεις της ΓΣ και άλλα κάναν. Αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΟ "ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΛΟΣ"; ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟ; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΩΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ;

      Διαγραφή
  15. Ψηφοφόρος Δήμου ΛοκρώνΔευτέρα, Μαΐου 12, 2014

    Προς τον κο Σκαμπερδόπουλο Γιώργο.
    Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν άτομα του συνδυασμού σας και να εξυβρίζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν πιθανούς μη ψηφοφόρους σας ή όποιους δε σας στηρίζουν ανοιχτά! Από εσάς κε Σκαμπερδόπουλε, με την τόση πείρα, περίμενα αυτούς τους "κυρίους" να τους έχετε θέσει στο περιθώριο, μόνο καλό δε σας κάνουν. Οι ψηφοφόροι, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ, σίγουρα θα απευθυνθούν ανάκατα κυρίως στους 3 συνδυασμούς. Αν ο κύριος ή η κυρία που υπογράφει ως "malesina toon", σας αντιπροσωπεύει τότε θα έχετε απώλειες, αν όχι, ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ...???

      Διαγραφή
    2. Από το ύφος και την άνευ λόγου υπεροψία, ανθρώπων που προσπαθούν να κρύψουν τα κόμπλεξ τους παριστάνοντας τους πολιτικούς, καταλαβαίνει κανείς τι θα επακολουθήσει! Αυτό το σόου τους τελευταίους μήνες με το ΣΥΡΙΖΑ Λοκρών δείχνει παλαικομματισμό στη χειρότερή του μορφή και υποτιμά γενικότερα την αριστερή ιδεολογία!

      Διαγραφή
    3. Εσύ πως ξερεις οτι ο Μαλεσινα τοον ειναι ο Γ. Λιντζος; εισαι μαγος η ειχες γκομενα την Πυθεία ...κι εσυ ανωνυμε ψηφοφορε που εισαι και ανωνυμο μελος του Συριζα πως ξερεις οτι αυτος που γραφει ειναι με τον Σκαμπερδοκαι οχι με τον Λιολιο η τον Αγγελουση; ...η λασπη εχει και ορια.... και θελετε να κερδισετε και στις ευρωεκλογες... εσεις διωχνετε οι δηθεν αριστεροι τον απλο κοσμο απο τον Συριζα .... οι μισοι απ αυτους που μεινατε ασχοληθειτε με τιποτα αλλο γιατι συνεχψω χανετε με τις βλακειες που λετε και κανετε.Δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας για τις δημοτικες ειστε απειροι και απαραδεκτοι!Κατακρινετε τους αλλους ενω στον τοπο τιποτα δεν εχετε προσφερει... κατεβειτε απ το καλαμι και απλωστε το χερι στην κοινωνια...

      Διαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ, ΚΟΚ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου