Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια ανοιχτή επιστολή Ν.Σωτήρχου


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες, για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με τη ψήφο τους, δίνοντάς μου μάλιστα την 4η θέση στο συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ».

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και όλους εκείνους, που ήταν πίσω από την παράταξη, αλλά όμως, στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας, μέσα από πολλές και ποικίλες δράσεις.

Διαβεβαιώνω όλους, με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης πως θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο, όχι μόνο της γενέτειράς μου αλλά και ολόκληρου του Δήμου, χωρίς καμία ιδιοτέλεια αλλά πάντοτε με γνώμονα την αλήθεια, τη συνέπεια και τη διαφάνεια και προπαντός με πνεύμα ενωτικό και απώτερο σκοπό το καλό του τόπου μου σε μια δύσκολη μάλιστα εποχή για όλους μας. 

Κλείνοντας, στα πλαίσια του κοινωνικού πολιτισμού, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Λιόλιο για την επανεκλογή του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία.

Νικόλαος Σωτήρχος

Μαλεσίνα Φθιώτιδας 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ
    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ &ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ !!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !! ΚΑΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου