Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ας θυμηθούμε τα αποτελέσματα των εκλογών του 2010 και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα γι΄αυτές του 2014

Τι δυνάμεις είχε ο κ. Λιόλιος τότε, και τι έχει σήμερα;





  • Ο κ. Λιόλιος την πρώτη Κυριακή είχε λάβει το ποσοστό του 39,5 % έχοντας έναν πολύ ισχυρό συνδυασμό τότε, αλλά και έναν πανίσχυρο κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίζει. Ο κ. Λιόλιος τότε επίσης είχε και το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ (Γ.Παπανδρέου) το οποίο μόλις είχε ανέλθει στην εξουσία και κυβερνούσε με ποσοστό 44 %. 
  • Σήμερα δεν υπάρχει ο Γ.Παπανδρέου, το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, ο ισχυρός κομματικός μηχανισμός και κυρίως οι περισσότεροι από τους τότε υποψήφιους με τον κ. Λιόλιο. Δεν υπάρχουν επίσης και τα ισχυρά "χαρτιά" του κ. Λιόλιου. 
  • Όπως είπαμε ο κύριος Λιόλιος είχε λάβει ποσοστό την πρώτη Κυριακή του 39,5 %. Υπό τις κανονικές ίδιες συνθήκες του 2010 ο κ. Λιόλιος θα είχε σήμερα μία φυσιολογική εκλογική φθορά. Όμως οι συνθήκες δεν καθόλου ίδιες και καθόλου ευνοϊκές για τον κ. Λιόλιο. 
  • Το 39,5 % ο κ. Λιόλιος το είχε λάβει με την υποστήριξη τότε του κ. Σκαμπερδόπουλου όπως και με την ψήφο των μισών εξ αυτών που σήμερα είναι με τον κ. Σκαμπερδόπουλο. Από αυτό το γεγονός και μόνο ο κ.Λιόλιος υπολογίζεται ότι στην καλύτερη περίπτωση έχει χάσει το 1/3 τουλάχιστον της δύναμής του. Υπολογίστε τον σήμερα στην καλύτερη περίπτωση κάπου στο 27 - 28 %. 
  • Υπολογίστε επίσης τη διαφορά κατά δημοτική ενότητα. Στον πρώτο γύρο στην Αταλάντη ήρθε πρώτος τότε με τη μηδαμινή διαφορά των 190 περίπου ψήφων απέναντι στον μη Αταλαντιναίο Αγγελούση και στη Μαλεσίνα διαφορά των 400 περίπου ψήφων, ενώ στον δεύτερο γύρο με διαφορά μόλις 600 ψήφων σε όλο το δήμο και ποσοστό 52,9 %. 
  • Σήμερα το τότε ΠΑΣΟΚ που στήριζε τον κ. Λιόλιο πάει διασπασμένο στις εκλογές. Κάποιοι έχουν μείνει με τον Λιόλιο, κάποιοι είναι σήμερα με τον Σκαμπερδόπουλο και κάποιοι άλλοι είναι στον ΣΥΡΙΖΑ που με τη σειρά του σε αυτές τις εκλογές άλλοι θα πάνε Λιόλιο και άλλοι Σκαμπερδόπουλο. (Η διαφορά για τον Σκαμπερδόπουλο είναι ότι στηρίζεται και από άλλες δυνάμεις και από τα δεξιά αλλά και από τα αριστερά). 
  • Ο Ήρωας της Μαλεσίνας του 2010 του Λιόλιου δεν είναι σήμερα μαζί του. Φυσικά μιλάμε για τον κ. Μπονόβα ο οποίος προσέφερε τεράστιες υπηρεσίες και τελικά και την πολυπόθητη νίκη στον Λιόλιο το 2010. Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι δεν είναι έτσι γιατί θα του θυμίσω το τι έγραφαν τότε και πως επευφημούσαν τον ήρωα οι νικητές των εκλογών. 
  • Για τις Λιβανάτες δεν χρειάζεται να αναφερθώ καθόλου. Το ποσοστό του κ. Λιόλιου εκεί ήταν από τότε στο 28 %.

Συμπέρασμα από τα παραπάνω, λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις πολιτικές παραμέτρους και χωρίς να λάβουμε καθόλου υπόψη την όποια λαϊκή δυσαρέσκεια που υπάρχει, ο κ. Λιόλιος την έχει πολύ δύσκολα αυτή τη φορά. 

Η εκλογική φθορά του φαίνεται ότι θα είναι τεράστια μπροστά στα ποσοστά του 2010 μόνο και μόνο από τις πολιτικές παραμέτρους που έχουν αλλάξει υπέρ του Σκαμπερδόπουλου αφού θα καρπωθεί τις όποιες εκλογικές απώλειες του Λιόλιου. 

Αν προσθέσουμε σε αυτά και την, όποια είναι αυτή, λογική λαϊκή δυσαρέσκεια, καθώς και το υπερβολικά μικρό έργο που έχει να μας επιδείξει, τότε τα πράγματα μάλλον τείνουν να γίνουν τραγικά.




33 σχόλια:

  1. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ; ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΙΑ ΜΙΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ.
    ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ. ΚΙ ΟΧΙ ΝΕΟ ΕΡΓΟ.
    ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ 550.000 ΕΥΡΩ ΒΓΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΛΑΚΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΓΑΝΤΑ. ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ; ΘΑ ΕΡΙΧΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ;
    ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΧΟΧΟΥΡΙΑΤΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΜΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Ή ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε απο το Κολωνάκι και της υψηλής πολιτικής διανόησης και κουλτούρας ...βρες ένα άλλο σενάριο γιατί αυτό δεν βγένει... με κουτσουρεμένα ψηφοδέλτια κοροιδεύεις τον εαυτο σου και τον συνδιασμό σου ο μόνος που έχει ολοκληρωμενο ψηφοδέλτιο και πρόγραμμα είναι ο Λιόλιος οι άλλοι απλά έχουν μείνει στη χωματερή

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά υπολογίζω τον Λιόλιο να λαμβάνει ποσοστό μικρότερο του 25 %. Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του άρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ. ΚΟΨΤΕ ΑΚΟΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ....ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ...ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ?? ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟ, ΠΟΥΦ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  3. Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ.... ΚΙ ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ... ΤΙ ΘΕ ΝΑ ΕΚΑΝΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΝΟΒΑΣ. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΗΔΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΝΟΒΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΡΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.

      Διαγραφή
    3. Ο Τσέρτος "καβάλησε" πολύ το καλάμι μετά την εκλογή του ... και αυτό θα του στοιχίσει! Όπως και θα του στοιχίσει το γεγονός ότι εδώ και κανά 3μηνο ταλαντευόταν στο να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τελικά κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του Σκαμπερδόπουλου!

      Διαγραφή
  5. Ο Λιόλιος θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη δεύτερη θέση και να περάσει στο δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή. Είστε πολύ αισιόδοξοι για τα ποσοστά του. Θα εκπλαγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΞΕΦΤΙΛΑ...

      Διαγραφή
    2. Οι εκλογές αυτές θα είναι μυστήριες, όλοι βρίζουν όλους, λίγα άτομα στις συγκεντρώσεις ... εάν Λιόλιος & Σκαμπερδόπουλος περάσουν στο 2ο γύρο, θα παίξει μεγάλη ρόλο το τι θα ψηφίσουν οι "Αγγελουσαίοι"

      Διαγραφή
  6. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 2010 ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ. ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ. ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ 39,5 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 45 - 47 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ.... ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ.... ΑΝ ΤΟ 2010 ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥ.... ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Μάλλον αυτός είναι "Αντ' αυτής".... Αφού αυτή κάνει κουμάντο.... Μη κοροϊδευόμαστε...

      Διαγραφή
    3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ

      Διαγραφή
    4. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑς ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ (ΜΕ ΠΟΥΦ,ΚΑΤΣΑΡΟ,ΛΙΓΔΗ) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.......

      Διαγραφή
    5. Ο λιγδης καθαρισε την πολη, πραγμα. Που δεν καταφερε ουτε καρατραντος,ουτε θεοδοσιου,ουτε κατσουλης,γιατι εβαλε τους υπαλληλους να δουλεψουν. Ποσες ωρες εχει δουλεψει το τρακτερ του δημου .

      Διαγραφή
    6. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ 40 ! ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ ΓΚΕΡΛΕ ,ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ,ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΥ ,ΤΟΝ ΤΣΕΡΤΟ,ΤΟΝ ΜΕΡΜΗΓΚΑ,ΤΟΝ ΡΑΠΤΗ,ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΗ ,ΤΗΝ ΣΟΡΟΠΑΝΗ ,ΤΟΝ ΔΟΥΡΟ,ΤΟΝ ΛΙΝΤΖΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΟΥ(ΜΠΡΙΟ) ΤΟΝ ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟ , ΤΟΝ ΦΟΥΡΛΕΜΑΔΗ,ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΛΠ

      Διαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ "ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ". ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

      Διαγραφή
    2. Οι ανακρίβειες και τα ψέματα σε ποιά σημεία είναι ?

      Διαγραφή
  8. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ....ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΛΛΑ ΣΟΙ......

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΙ ΛΑΘΗ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ.!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΩΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

      Διαγραφή
    4. ΕΝΩ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΕΞΑΔΕΛΦΟ

      Διαγραφή
  9. ΑΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ... ΠΟΛΛΕΣ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ. ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ & ΛΙΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ....ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΗ (3,5 ΕΤΩΝ) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ....ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

      Διαγραφή
  10. Η φυλλαδα του δημου υπερ του προεκλογικου αγωνα,με ανακριβειες και ψευδη. Τα τιμολογια απο τις εκδηλωσεις, τα τιμολογια απο τα ενοικια μπορειτε να τα αναρτησετε για να πειστω. Για την καθαρη διαχειρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου