Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ": ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

"ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ"

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ





KΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:   ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ TOY ΠΟΛΙΤΗ  

ΣΤΟΧΟΙ:      ΣΥΝAIΝΕΣΗ – ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ –  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΑΞΟΝΑΣ Α’ :   ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Η «Συμμαχία πολιτών » θέτει σε δημόσια διαβούλευση τα βασικά σημεία του προγράμματός της με σκοπό τη διαμόρφωση τελικών θέσεων βάσει των παρατηρήσεων, σκέψεων και απόψεων όλων των συμπολιτών μας. Για εμάς, το προεκλογικό πρόγραμμα δεν είναι ένα μαυρογυαλούρειο ευχολόγιο με ωραίες φωτογραφίες, τυπωμένο σε γυαλιστερό χαρτί, αλλά ένα συμβόλαιο με τους συντοπίτες μας που δεσμευόμαστε να τιμήσουμε υλοποιώντας το για το καλό του τόπου μας.

Ξεκινώντας αυτό τον κύκλο διαβουλεύσεων, γνωστοποιούμε τις προτάσεις μας για το πρώτο και βασικότερο θέμα που χρήζει εξυγίανσης και αναμόρφωσης: Την ίδια τη λειτουργία του Δήμου μας.       

Ειδικότερα, με την ανάληψη της Δημοτικής Αρχής από τη «Συμμαχία πολιτών»:


 1).   Επιβάλλονται συνθήκες απόλυτης διαφάνειας παντού. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

i.   Έχουν απεριόριστη και άμεση πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του Δήμου & των Νομικών του Προσώπων. 
ii.   Δεν αντιμετωπίζουν τους περιορισμούς των προσωπικών δεδομένων ούτε τις σκόπιμες καθυστερήσεις των τριάντα (30) ημερών στην παράδοση των στοιχείων που ζητούν.

2).   Τροποποιούνται τα καταστατικά όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου έτσι ώστε να εκπροσωπούνται στα Διοικητικά τους Συμβούλια όλες οι παρατάξεις που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο.

3).   Αναβαθμίζεται η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου:
i.   Ορίζονται τακτικές συνεδριάσεις κάθε τριάντα (30) ημέρες, την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα. Σε περίπτωση αργίας μεταφέρεται η συνεδρίαση μετά από συνεννόηση του προεδρείου με τις παρατάξεις.
 
ii.   Έκτακτες συνεδριάσεις γίνονται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.
 
iii.   Οι πλήρεις φάκελοι των θεμάτων, τα ονόματα των εισηγητών και οι αντίστοιχες εισηγήσεις είναι έγκαιρα στη διάθεση όλων των συμβούλων.
iv.    Θέματα προ ημερησίας διάταξης θα τοποθετούνται μόνο επείγοντα θέματα και μετά από συμφωνία με τους αρχηγούς των παρατάξεων που απαρτίζουν το δημοτικό συμβούλιο.

4).   Όλες οι Επιτροπές αλλά και τα Διοικητικά Συμβούλια των νομικών προσώπων συνεδριάζουν δημόσια, με έγκαιρη γνωστοποίηση της πρόσκλησης, αναλυτική ημερήσια διάταξη, εισηγήσεις και εισηγητές. Οι χρόνοι συνεδρίασης συμφωνούνται από τα μέλη ώστε να διευκολύνεται η παρουσία όλων.

5).   Ενεργοποιείται και αναβαθμίζεται η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και ο θεσμός των Λαϊκών Συνελεύσεων.

6).   Με πρωτοβουλία του Δημάρχου, πριν από τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο πολύ σοβαρών θεμάτων συγκαλείται σύσκεψη των αρχηγών όλων των Δημοτικών Παρατάξεων που το απαρτίζουν.

7).   Συστήνεται, με απόφαση Δημάρχου, άμισθο σώμα από διακεκριμένους συμπολίτες μας και αποτελεί συμβουλευτικό όργανο του Δημάρχου. Έχει στη διάθεσή του αποκλειστικό χώρο συνεδριάσεων και πλήρη γραμματειακή υποστήριξη.

8).   Καθιερώνεται απόλυτη διαφάνεια στα οικονομικά με την ανάρτηση εσόδων/εξόδων στην ιστοσελίδα του Δήμου. Τακτική παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων λαμβάνει χώρα στις συνεδριάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης αλλά και των Λαϊκών Συνελεύσεων.

9).   Εφαρμόζεται ο νόμος και προκηρύσσονται όλες οι θέσεις ευθύνης που προβλέπει το οργανόγραμμα του Δήμου, ώστε να στελεχωθούν με πλήρη διαφάνεια και αξιοκρατικά κριτήρια.

10).   Γίνεται πλήρης ανασχεδιασμός της στελέχωσης των διευθύνσεων του Δήμου ώστε να καταστεί αποτελεσματική η λειτουργία τους.

11).   Η διοικητική πυραμίδα λειτουργεί αποτελεσματικά και χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις, όπως μέχρι τώρα. Στόχος η αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δήμου, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων.

12).   Το Γραφείο Τύπου του Δήμου ενεργεί μόνο για θέματα διοίκησης του Δήμου και δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με το γραφείο τύπου της πλειοψηφίας.

13).   Η ιστοσελίδα του Δήμου αναβαθμίζεται και γίνεται πιο λειτουργική. Όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν το δικό τους μόνιμο χώρο που διαχειρίζονται οι ίδιες. Υπάρχει ειδική σελίδα όπου αναρτούνται τόσο τα βιντεοσκοπημένα, όσο και τα πλήρη απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέλος, γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

14).   Καθιερώνεται η τήρηση μαγνητοφωνημένων πρακτικών όλων των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών καθώς και των Διοικητικών Συμβουλίων των Νομικών Πρόσωπων, τα οποία επίσης αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

15).   Εξορθολογίζεται η διαδικασία πάσης φύσεως προμηθειών του Δήμου και των νομικών του προσώπων:

i.    Δίνεται τέλος στην ασυδοσία των απευθείας αναθέσεων.
 
ii.    Γίνεται έρευνα αγοράς και αναζήτηση της πλέον συμφέρουσας προσφοράς.
 
iii.    Όλα τα αιτήματα προμήθειας θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου για ενημέρωση και συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου.
 
iv.    Ανακτάται η αξιοπιστία του Δήμου έναντι των προμηθευτών του μέσω τακτών και εύλογων χρόνων αποπληρωμής.


20 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα κρίνονται επί του πρακτέου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΒΑΖΕΙΣ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ...ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;! ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ;! ΩΡΑΙΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ!!!ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ: http://www.dynami-elpidas.gr/wil.aspx?a_name=press-releases&itemid=363

      Διαγραφή
    2. Απο ποτε ειναι κοροιδια να αντιγραφεις σωστες προτασεις και αρχες που αφορουν το καλο του τοπου και του δημου; Ικανοι ειναι αυτοι που παιρνουν και εφαρμοζουν τα καλα απο οπου και αν προερχονται. Εκτος αν εσυ εχεις αποψεις μοναδικες στον πλανητη ...!!!

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.ΚΑΙ Ο κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΝΕΟΤΗΤΑ (ΗΛΙΚΙΑΚΗ)ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ". ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΚΟΛΛΥΒΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;! Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ...ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"! ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ. Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ!!

      Διαγραφή
    5. Δικές σας "απόψεις και αρχές" δεν έχετε ούτε μια; Έτσι για ποικιλία! δεν κρίνονται οι προτάσεις και οι αρχές αν είναι σωστές ή όχι, αλλά ο τρόπος που λειτουργείτε.

      Διαγραφή
    6. ΜΠορεί να μου πει κάποιος με ποιά ονόματα και με ποιά κριτήρια χαρακτηρίζεται ο συνδυασμός του κου Αγγελούση ως "ποιοτικός" ;

      Διαγραφή
    7. Ποιοτικος συνδυασμός κύριε είναι ο εξής:Πρώτον έχεις ένα ρημάδι πτυχίο για να μπορείς να βαζεις μια υπογραφή και να διαβαζεις ένα έγγραφο και να καταλαβαίνεις τι λέει.Δευτερον είναι να έχεις μια δουλειά για να επιβιώσεις και όχι να περιμένεις να εκλεγείς για να σταθείς στα πόδια σου.Τριτον να έχεις κάτι να προσφέρεις στον κόσμο είτε απο την νιότη σου είτε απο τις ιδέες σου.Οταν έχεις 20 χρόνια θέσεις διαχείρισης σίγουρα έχεις στεγνώσει πνευματικά.Και τέταρτον πρέπει ο καθένας να καταλαβαίνει πότε πρέπει να αποσύρεται για να αναλάβει αλλος να συνεχίσει την όποια αποστολή.Παρολα τα παραπάνω υπάρχουν και εξαιρέσεις.Υπαρχουν ανθρωποι με αστείρευτη δυναμη κυρίως πνευματική και ψυχική.Ομως οι διοικούντες τόσα χρόνια νομίζω και είναι εμφανέστατο δεν ανήκουν στις εξαιρέσεις☎.

      Διαγραφή
    8. Πολύ σωστά μιλάς: και ο συνδυασμός του κου Αγγελούση έχει όλα τα παραπάνω ή αναφέρεσαι στο πρόσωπο του Δημάρχου μόνο ?

      Διαγραφή
  4. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ Α'
    ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ: http://magnesianews.gr/magnisia/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C.html

      Διαγραφή
    2. κυριε αγγελουση καλη επιτυχια στον αγωνα σας αλλα τα παραπανω θα μου επιτρεψεται να σας πω οτι ειναι λογια εντυπωσεων και οχι ουσιας και εξηγω γιατι ο νομοθετης εχει συμπεριλαβει τα παραπανω και οχι μονο για την σωστη λειτουργια του δημου εαν τωρα κατι απο τα παραπανω δεν τηρουνται και εχεται αποδειξεις φερεται μεγαλη ευθηνη γιατι δεν εχεται ενημερωση τις αρμοδιες υπηρεσιες οπως σδοε, ελεγχο δημοσιας διοικησης κτλ και αν θελεται να σας πω την γνωμη μου ως πολιτης που σας παρακολουθω και τους τεσσερις υποψηφιους βαλτε στο λογο σας και στα σχεδια σας την αναδειξη αυτου του τοπου τον τουρισμο την ανεργια τα οικονομικα των πολιτων την καθαριοτητα την προνοια κτλ

      Διαγραφή
  5. Μπράβο.ο μόνος που εμπνέει εμπιστοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα συνέχισε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθαρά διατυπωμενες απόψεις.ο μόνος συνδυασμός με
    συγκεκριμένες θέσεις.αξίζει την εμπιστοσύνη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια λόγια είναι σαν τα κάλαντα: "μας τα' παν κι άλλοι" !!
      Ανοίξτε τα παραπάνω λινκς για να δείτε ότι οι "καθαρ΄΄α διατυπωμένες απόψεις, με συγκεκριμένες θέσεις" είναι αντεγραμμένες από άλλους συνδυασμούς!

      Διαγραφή
    2. Αν είναι σωστά ισχύουν για κάθε δήμο φίλε μου.δεν έχει σημασία ποιος τα είπε πρώτος σημασία έχει να τηρηθούν

      Διαγραφή
    3. Το "σωστό" θα ήταν οι θέσεις αυτές να προσαρμοστούν στα δεδομένα της περιοχής και όχι απλά να αντιγραφούν ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου