Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Περιοδεία Β.Αποστόλου σε Αταλάντη και Λιβανάτες Φθιώτιδας


Τη Δευτέρα 6 Μαίου ο Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Δημήτρη Τιμπλαλέξη και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά», πραγματοποίησαν περιοδεία στις περιοχές Αταλάντη και Λιβανάτες Φθιώτιδας.

Κατά την επίσκεψή τους συνομίλησαν με κατοίκους των περιοχών και επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας και το Ι.Κ.Α. Αταλάντης, όπου στη συνάντηση με τους εργαζόμενους ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και το γεγονός ότι τόσο το Κ.Υ. όσο και το Ι.Κ.Α. απειλούνται με κλείσιμο.

3 σχόλια:

  1. Φοβάμαι λόγω πολυκοσμιας μην κάνει πίσω ο Προέδρος και πέσει στην θάλασσα.Τουλαχιστον το μόνο καλό είναι ότι αν έκατσαν να φάνε στην παραλία επειδή ήταν οι πέντε και οι ευατοι τους θα την έβγαλαν με ένα πενηντάρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρινοντας απο τον εαυτο σου που πας και γλυφεσε πισω απο τα λαμογια για να τρως τσαμπα βεβαια σου φαινονται λιγα τα 50ευρω......!!Α...και για να ξερεις ο Προεδρος ξερει καλο κολυμπι..................!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως λεμε παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση εγώ.εσυ και αυτος.Ρε τρελλα αυτοι οι αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου