Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΛΟΚΡΩΝ(ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ)













35 σχόλια:

  1. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΚΑΙ 50 ΜΕΤΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ; ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΡΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν από το πρόγραμμα διάβασες και είδες μόνο αυτή την εικόνα, μάλλον είσαι απλά γελασμένος ή παραπληροφορημένος και προσπαθείς να πείσεις ακόμα και τον εαυτό σου. Η εξ ιδίων κρίνεις τα αλλοτρια.

      Διαγραφή
    2. - Αν ισχύει ότι το μάρμαρο που στρώθηκε στην κεντρική πλατεία της Αταλάντης, αποτελεί δωρεά από συνδημότη μας, γιατί το έργο στοιχίζει 570.048,54 ευρώ ?
      - Οι κερκίδες ποιανού γηπέδου στοιχίζουν 60.00 ευρώ;

      Πέραν λοιπόν του θέματος των σκουπιδιών, κανένα σοβαρό έργο δεν έγινε στην πόλη μας. Και απ' ότι βλέπω, πολλές μελέτες ...

      Διαγραφή
    3. Εδώ κόστισε 90.000 ευρώ η παιδική χαρά, κερκίδες και εξέδρα στην παραλία Σουβάλας στην Αρκίτσα!! Ξυπνάτε Λοκροί!

      Διαγραφή
  3. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΙΟΛΙΟ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΣΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΡΙΜΝΑ Η ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; Ή ΤΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΤΟ ΆΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ????...ΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  4. την λεκανη τουαλετας γιατι δεν τη βαλατε εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι ποτέ μα ποτέ να μην χρειαστεί τέτοια τουαλέτα κανένας άνθρωπος στον κόσμο..Γ Γερουλης...

      Διαγραφή
  5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΔΑΝΕΙΑ, ΧΡΕΗ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΤΛ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟ ΤΟΥ 2010. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ (ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ) ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2010-2014. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Π.Χ. ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ. ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΈΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΛΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ:

      Το 2011, το πετρέλαιο είχε 1 μιση ευρώ.
      Το 2009, 2010 κάτω από 1 ευρώ. ( ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ)

      Παρόλα αυτά, ο Δήμος Λοκρών αποδίδοντας διπλό έργο κατάφερε να εξοικονομησει 235.000 ευρω. Τα στοιχεία για κάθε ανενημέρωτο υπάρχουν στο Λογιστήριο του Δήμου.

      Διαγραφή
    3. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ 30 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ. ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

      Διαγραφή
  6. υπηρχε περιπτωση να μη γινεται αποκομηδη των απορριμματων ή ειναι κατι καινουριο αυτο και το διαφημηζετε ως εργο? μηπως να κατοχυρωνατε και την πατντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ. ΚΟΙΝΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζουμε για επιστημονικές σου περγαμηνές, και αυτές αν τις έχεις χρησιμοποιήσει για την κοινωνία. Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πηδημα.

      Διαγραφή
    2. Έστω με αυτό το μορφωτικό επίπεδο που εσείς αναφέρατε ο Λιόλιος κατάφερε και έφθασε στις Βρυξέλλες και τον γνωρίζουν χιλιάδες άνθρωποι. Εσάς εκτός από το χωριό σας ποιοί άλλοι σας γνωρίζουν??

      Διαγραφή
    3. Πώς έφθασε, δεν λες ? Μέσω κομματικών μηχανισμών!

      Διαγραφή
  8. ΛΙΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΚΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΡΕΖΕΡΒΕ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επί τριάμιση χρόνια, ο κος Λιόλιος συντάσσει μελέτες χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ούτε ένα έργο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ατελείωτες μελέτες επί μελετών με τεράστιο κόστος για το δήμο για "σχέδια επί χάρτου" και "μακέτο" που έλεγε κι ο θείος Σημίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΚΑΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ...ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω άμα γνωρίζετε, αλλά η μελέτη είναι το βασικότερο εργαλείο για την συμμετοχή του Δήμου σε διάφορα προγράμματα, δυστυχώς όμως οι προκάτοχοι του Δημάρχου ( οι οποίοι κοσμούν τα ψηφοδέλτια) δυστυχώς δεν είχαν καμμία μελέτη. Κατά την άποψη σου δεν πρέπει να υπάρχουν μελέτες?

      Διαγραφή
    3. ΛΑΘΟΣ. ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΧΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  10. ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό είναι ο συνδυασμός ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ, να βάζει υψηλότερους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους, γιατί μπορεί να τους υλοποιήσει και το έχει αποδείξει τα 3 μιση χρόνια.

      Διαγραφή
  11. Στην Τραγάνα εκτός από ένα βάψιμο στο σχολείο ,και την τοποθέτηση, πρόχειρα με γκαζόν της πλατείας Λ.Κολιοφουτη με λεφτα εξασφαλισμενα απο το χωριο ,μιας και πηρε 25000 ευρω απο τα τροχοσπιτα ,δεν έκανε τίποτα άλλο , α ναι έριξε 60 μετρα τσιμεντο σε δρόμο ,μας γυρισε πισω,γιατι στην εποχή μας ,πεφτει ασφαλτος και πριν κρασπεδα,αλλα τι τον νοιαζει αν καποτε ξηλωθουν; αυτος πληρωνει;Ασφαλτο εριξε το κρατος σε ενα κομματι στο δρομο που ηταν κατεστραμενος απο τα φορτηγα και το παρουσιαζει σαν δικο του εργο, ή μηπως εννοει αυτη που ριξαν οι Ρωσοι στο Μικροβίβο ; Ετσι κι αλλιως ο δρομος που διασχιζει το χωριο ,ολοι το ξερουν εχει κατεστραφει τελειως ,οπως κι ο παραδρομος ,το ζουμε καθε μερα. Με τα πλευρικα διοδια δεν εκανε τιποτα,και ολη η Ελλαδα περναει μεσα απο το χωριο!κυριως τα φορτηγα κι απο ολο τον κοσμο.Στην πλατεια του χωριου δεν ξέρω αν τα τρια μαρμαρα στη σκαλα και το ασπρισμα των πεζοδρομίων ειναι η λεγόμενη διαμόρφωση από τον Λιόλιο..... η διαμόρφωση που γράφει και ειναι ,ενα απο τα ψέμματα που λεει γιατι η πλατεία ειχε διαμορφωθεί απο τον τοτε πρόεδρο Α.Αλεξιου και αναφερεται σαν εργο ...στην πληρωμη του χλοοτάπητα , λες και αναγκαστηκε να πληρωσει , ενω ηταν εργο προηγούμενου ,την αντικατασταση την υποχρεωτική του υποβρυχιου στο αντλιοστασιο την αναφέρει σαν εργο , ολα γενικα εγκατελειμενα, ολα σαν να μην περασε μια μερα απο τοτε που ανελαβε και παρουσιαζει εργα που εγιναν στο πόδι ή απο αλλους σαν επιτευγμα, Φαντάζομαι ανάλογα θα είναι και στην Αταλάντη και στην Μαλεσίνα και στην Λιβανατα κλπ ο Λιολιος τελικα ειναι ο μεγαλύτερος ψευτης και πολιτικάντης που περασε ποτε. Μάτια εχουν ολοι ,δεν χρειάζονται να κανουν πολλα για να το διαπιστωσουν , ας πανε μια βολτα στην παραλία Τραγανας να δουν την εγκατάλειψη με τα ματια τους,όλοι οι πολίτες,τα πάντα κατεστραμμένα,τα τσιμέντα,τα πεζοδρομια ,χυμα ηλεκτρικα καλωδια,αβαφτα 3,5 χρονια,φωτιστικα σπασμενα ,χωρις λαμπες,απορω πως εχει τοσο θρασος να λεει τοσα ψεμματα ,ενω ματια ολοι εχουμε,αλλα και φωτογραφικες μηχανες στα τηλεφωνα,θα στειλουμε φωτογραφιες απο τα εργα του για να δειτε ,ποσο αρχιψευταρος ειναι! Να δουμε τοτε τι θα απαντησει. ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΡΑΓΑΝΑΣ: ,Παναγιώτης,Αργύρης, Νίκος, Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παληκάρια, δε χρεώνετε στο Λιόλιο έργα που έχει κάνει, λέτε ήτανε από τον προηγούμενο δρομολογημένα, σεβαστό, αλλά τα λάθη και τις λάθος αποφάσεις των προηγούμενων τις χρεώνετε όμως στο Λιόλιο. έχετε πρόβλημα κύριοι και λυπάμαι!

      Διαγραφή
    2. Τις εγκαταστάσεις, κύριοι της Τραγάνας που γράφετε, που ήτανε να γίνει το ΤΕΙ Ιχθυοκαλλιέργιας που έγινε στο Μεσολόγγι, ποιός είχε κάνει την κίνηση και γίνανε οι εγκαταστάσεις? Ο Λιόλιος! Ποιός το έχασε το παιχνίδι, ο τότε δήμαρχος, ψηφίστε τον πάλι, εκείνος ήτανε και τότε.

      Διαγραφή
    3. Και αφου τις εκανε και ειχε 3,5 χρονια δημαρχος γιατι δεν αξιοποιησε το κτίριο αυτο ,η δεν εκανε το ΤΕΙ που λες, παραμυθια της Χαλιμας ,το εργοστασιο του Στασινοπουλου ,ποτε το εδωσε στον ΦΥΤΑ ΑΛΕΞΙΟΥ και βαζει φυτα , το νοικιασε; γιατι η επιχειρηση εκμεταλευεται εδω και 10 χρονια τουλαχιστον το εργοστασιο και διπλανα κτηματα; ο φιλος σου ο Κράβαρης ξερει τιποτα; μέχρι και τις ελιες σε πανω απο 10 στρεματα εβγαλε η επιχειρηση και τις πουλησε ,ποιος πηρε τα λεφτα ,ποιος παιρνει τα ενοικια που λεει οτι δινει;

      Διαγραφή
  12. Παναγιώτη, Αργύρη, Νίκο, Σπύρο τα διόδια μπήκανε επι δημαρχεία Λιόλιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα,δυστυχώς ο Νίκος Λιόλιος στο χωριό ήταν ανύπαρκτος , ο δε πρόεδρος εξαφανισμενος και αδιάφορος, ουτε καν το γκαζον δεν ποτιζε. Σίγουρα σε καθε κοινότητα δεν φταιει μονο ο δήμαρχος αλλα κυρίως ο πρόεδρος που στην Τραγάνα ηταν ανυπαρκτος,αλλά κι ο Λιολιος , μάτια εχει και βλεπει, ενα τίποτα με μπολικο καθόλου έκανε.Τα διοδια ειχε πει οτι θα τα μηνυσει, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο, ετσι κι αλλιως εμεις στην Τραγανα δεν πληρώνουμε διοδια εδω και 5 χρονια σπρώχνουμε την μπάρα, αλλα ουτε φανάρια εβαλε που ελεγε ουτε αψίδα που έλεγε, γεικα τιποτα μια κοροϊδία και μάλιστα αυτον ψηφίσαμε μιας και ηταν μαζι του ο Αργυρης ο Αλεξιου , αλλα μας εγραψε. Δεν εχει σημασία πλεον λυπουμαστε που τον εμπιστευθηκαμε τον Λιολιο , αυτον και τον Σκορδα Γιαννη καλύτερα λευκο ναχαμε ψηφίσει τον Ρουσση που μας συμπαρασταθηκε στα διόδια και στο χωριο!Αυτην τη φορα Ρουσση την πρωτη Κυριακή , Σκαμπερδο την δεύτερη .Καλα ταξίδια στις Βρυξέλλες!

      Διαγραφή
  13. Έχει καταντήσει ανέκδοτο "Λιόλιος - Τραγάνα - Διόδια"! Του καταθέσαμε πρόταση για τον κεντρικό δρόμο, μελέτη που έχει συνταχθεί από το ΕΜΠ και επικειρωθεί από την ΕΕ, που επικαλείστε. Μα έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του, με το χάπατο τον Σκορδά να τον στηρίζει και να τον υποστηρίζει, και από τη μία έταζε φανάρια, κάμερες, αψίδες κ.α. και από την άλλη "έμπαζε"¨στα διόδια να δουλέψουν, για ελάχιστα χρήματα για ελάχιστο χρόνο με μηδενικά δικαιώματα, πολίτες της Τραγάνας, μόνο και μόνο να βουλώνει στόματα... Δυστυχώς η ανέχεια είναι μεγάλη και στο χωριό μας και κλείνει στόματα και κατεβάζει κεφάλια... Ο Λιόλιος και ο Σκαμπέρδος είναι τυχεροί που ο Κολιοφούτης επέλεξε το κεντρικό ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, αν ήταν υποψήφιος στο χωριό, ούτε των υποψηφίων τους την ψήφο δε θα βρίσκαν! Αλλά ποτέ δεν είναι αργά, Λαϊκή Συσπείρωση, να αναλάβουν και κάποιοι άλλοι ευθύνες, και να σώσουμε το χωριό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ξεκίνησες, στο τέλος το "χάλασες": οι τοπικές εκλογές είναι για δήμαρχο Λοκρών και όχι για κοινοτάρχη Τραγάνας. Όσον αφορά τη Λαϊκή Συσπείρωση, αναρωτιέστε γιατί μένετε στο 3% εδώ και τόσα χρόνια; Η κα Βάγια, με δικές της ανώνυμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Αταλάντη, είναι "συσπειρώτρια" ;

      Διαγραφή
    2. Ποια ειναι αυτη η μελετη και γιατι το χωριο δεν γνωριζει κατι?Παρακαλουμε να δοθουν οι μελετες στον συλλογο εστω και να συζητηθουν δημοσια.

      Διαγραφή
    3. Δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, ούτε έχω ψηφίσει ποτέ. Επίσης ο σύλλογος, προφανώς ο πολιτιστικός εννοείς, τι δουλειά έχει να θέλει και τις μελέτες? Είναι θέμα κοινοτάρχη, κοινοτικού συμβουλίου και δημοτικού δυμβουλίου. Ρωτήστε τον πρόεδρο που ψηφίσατε γιατί δεν την έχει καταθέσει, ούτε ως αναφορά, στις λαϊκές συνελέυσεις... αλλά και τον μεγαλοΚΚΕ, που θέλει να γίνει πρόεδρος, μια χαρά το βούλωσε όταν η γυναίκα του εργάστηκε στην καθαριότητα για 1 χρόνο περίπου, που ήταν παρών στη συζήτηση για τη μελέτη και δεν έχει αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου