Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Πρόσληψη καθαριστριών (ΥΕ) με σύμβαση έργου μέσω ΙΝΕΔΙΒΙΜ...

...για το Δημοτικό-Νηπ/γείο Αμφίκλειας & το Δημοτικό Σχολείο Ζελίου, για το σχολικό έτος 2014-2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Π/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, ανακοινώνει πως θα προβεί στην πρόσληψη δύο (2) καθαριστριών για το σχολικό έτος 2014-2015, με σύμβαση μίσθωσης έργου μέσω ΙΝΕΔΙΒΙΜ, για τον καθαρισμό του Δημοτικού-Νηπ/γείου Αμφίκλειας & Δημοτικού Σχολείου Ζελίου.
  
Η χρονική διάρκεια της σύμβασης θα είναι μέχρι 30/6/2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά πρόσληψης αντίστοιχα στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας & στο Δημοτικό Σχολείο Ζελίου, από τη Δευτέρα 08/09/2014 μέχρι τη Δευτέρα 15/09/2014 από 9.00 π.μ έως 12.00 μμ.
  
Απαραίτητα προσόντα συμμετοχής είναι:
1. Να είναι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας.
2. Προηγούνται, για το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Αμφίκλειας και για το Δημοτικό Σχολείο Ζελίου οι Δημότες και μόνιμοι κάτοικοι Ζελίου.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
4. Αποδεικτικό Ανεργίας
5. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη (καθαριότητας).
Η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια κοινωνικά και οικογενειακά βασισμένα στα πρότυπα του ΑΣΕΠ σύμφωνα με τον νόμο2190/1994 (ανεργία, οικογενειακή κατάσταση, πολυτεκνία κλπ).

Οι πολίτες Ε.Ε. θα πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ευρωπαίου πολίτη και οι πολίτες εκτός Ε.Ε. άδεια παραμονής και εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας, τηλ. 2234022295 & στο Δημοτικό Σχολείο Ζελίου, τηλ. 2233071344.

Οι προκηρύξεις αυτές θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου, στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας καθώς επίσης και στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Σχολικής Κοινότητας του Δημοτικού-Νηπιαγωγείου Αμφίκλειας και Δημοτικού Σχολείου Ζελίου.


Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Γώγος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου