Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί ο Δήμος Μώλου-Αγ.Κων/νου δεν μετέχει στο συλλαλητήριο της Λαμίας για τα διόδια;

Δυσάρεστη έκπληξη και ...παραφωνία στο γενικότερο κλίμα κατά των διοδίων που επικρατεί σέ όλη την Φθιώτιδα αποτελεί ο Δήμος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και προσωπικά ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης.
 

Στο ρεπορτάζ της Παρασκευής του ΛΑΜΙΑ FM-1 για την κινητοποίηση της δευτέρας στην Πλατεία Πάρκου που μετέχουν σχεδόν όλοι οι Δήμοι της Φθιώτιδας, Λαμίας, Δομοκού, Στυλίδας, Μακρακώμης, Λοκρών (δεν έγινε γνωστό τι θα πράξει ο κ.Γώγος απο τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας) ρωτήθηκε ο κ.Συκιώτης αν ο Δήμος του έχει πάρει απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πλατείας Πάρκου.
  
Ο κ.Συκιώτης αρχικά έδειξε να αγνοεί το γεγονός και στην συνέχεια κατηγορηματικά κια κάθετα απάντησε ΟΧΙ!
 
Σε διευκρινιστική ερώτηση για πιο λόγο δεν συμφωνεί, ο κ.Συκιώτης είπε: θα κάνουμε κάτι δικό μας!
lamiafm1

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Συκιώτης έχει κατά νου άλλο τρόπο διευθέτησης του θέματος που να οδηγεί σε πρακτικό όφελος για τους δημότες του, αφού με τις "φωνές"  και με τις κινητοποιήσεις στους δρόμους δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποια θετική εξέλιξη για κανένα σχεδόν θέμα.

Μέχρι στιγμής δεν αποσαφηνίσει τι εννοεί όταν λέει ότι "θα κάνουμε κάτι δικό μας!". Πιθανόν ο κος Συκιώτης, ακολουθώντας άλλη οδό και προηγούμενη πολιτική του Δήμου του, να διαπραγματεύεται με τις εταιρίες κάποια επέκταση του "θεσμού" των καρτών διοδίων για τους δημότες του.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και ο κ. Συκιώτης επιβάλει συμβιβασμό δια της άμεσης διαπραγμάτευσης, τότε τελικά ίσως αυτοί που θα εκπλαγούν να είναι οι "θερμοκέφαλοι" δήμαρχοι που θα έχουν χάσει τον χρόνο τους στους δρόμους και οι δημότες τους δεν θα έχουν κανένα τελικά πραγματικό όφελος. 
 
Όσο αφορά τις συντονισμένες κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν οι άλλοι Δήμαρχοι, ο Δήμαρχος Μώλου - Αγ.Κων/νου δεν είχε καμία επαφή και ενημέρωση για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου