Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Δήλωση Θοδωρή Χειμάρα για τα Διόδια


Στην Αμερική του χθες είχαμε την ποτοαπαγόρευσή! Στην Ελλάδα του σήμερα έχουμε την δυσχέρεια στις μετακινήσεις.

Η μη ύπαρξη σύγχρονων παράπλευρων οδών στο οδικό δίκτυο της ΠΑΘΕ, το πλήθος των σταθμών διοδίων αλλά και το υψηλό τίμημα, δυσχεραίνει την καθημερινότητά μας.

Καλώ την κυβέρνηση να σκύψει με σεβασμό στο πρόβλημα και να δώσει άμεσα λύση διότι οι φορολογούμενοι πολίτες έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά τους και μέρα με τη μέρα «αιμορραγούν» όλο και περισσότερο, με το ΑΕΠ να έχει υποχωρήσει κατά 25% (περίπου) τα 4 τελευταία χρόνια, την ανεργία να πλησιάζει το 30% και τις αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ προ των πυλών… (ίσος και 25% θα αυξηθεί το «ρεύμα»)

Τα συμπεράσματα ανήκουν στον ελληνικό λαό!
   

Θοδωρής Χειμάρας 
πρ .Βουλευτής Φθιώτιδας  Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης,
Ανάπτυξης, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων των ΑΝ.ΕΛ.
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος σας κ. Καμένος καθώς και άλλοι βουλευτές σας και στελέχη σας ,σαν βουλευτές της ΝΔ είχαν ψηφίσει δυστυχώς τότε το 2007 τις συμβάσεις παραχώρησης των δρόμων αυτών, στους ιδιώτες....είναι κροκοδείλια δάκρυα ,για άλλη μια φορά εκ των υστέρων να νοιάζεστε δήθεν για τον λαό(ΠΟΥ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΔΙΌΔΙΑ) ....και παράλληλα να προτείνετε προκειμένου να μετακινούμαστε με ασφάλεια να ολοκληρωθούν οι παράπλευροι δρόμοι, οι οποίοι έχουν γίνει μόνο για τις τοπικές μετακινήσεις πχ μέσα στον δήμο Λοκρών και όχι ελεύθερα από την Ε.Ο. και χωρίς διόδια , στους δρόμους που εμείς έχουμε πληρώσει ,κι όχι οι ιδιώτες , να κατασκευαστούν. Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται συντήρηση οι δρόμοι ναι να πληρώσω ,πχ 50 ευρώ το 6μηνο εφόσον την χρησιμοποιω σαν ΙΧ και όχι να θέλω 20 ευρώ σε μία ημέρα!
    Λοιπόν κ.Θ. Χειμάρα , οφείλεται πρώτα μία μεγάλη συγγνώμη στον Ελλ. Λαό , όχι εσείς προσωπικά , αλλά το κόμμα σας , τουλάχιστον γι αυτό το θέμα και να μην βγάζετε απλά ανακοινώσεις αλλά συμμετέχετε στις κινητοποιήσεις των κατοίκων και να αγωνιστείτε δίπλα τους στον δρόμο ,όπως κάνουμε οι υπόλοιποι εδώ και 5 χρόνια...με πράξεις αποδεικνύονται , τα λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου