Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Stop στη λειτουργία Σταθμού Διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου Φθιώτιδας


Η νέα δημοτική αρχή Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου, έχει θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του Δήμου και των  κατοίκων του.
Στο πλαίσιο αυτό, με την ανάληψη των δημοτικών καθηκόντων, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στη λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου.
Η μη εισέτι εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους της εταιρίας «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΑΕ», η παντελής απουσία μέτρων ασφαλείας, λόγω μη ολοκλήρωσης των έργων,  καθιστούν άδικη και υπέρμετρη την επιβολή διοδίων για εσωτερικές μετακινήσεις, και κυρίως για τη διασύνδεση του δήμου με την πρωτεύουσα του Νομού.
Ο Δήμαρχος Μώλου –Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης και η νέα δημοτική αρχή, θεωρούν επιβεβλημένη την έναρξη διαλόγου με την τοπική κοινωνία, για την εξεύρεση αμοιβαίας αποδεκτής λύσης.

Διαμαρτυρόμαστε για τις μονομερείς ενέργειες παράνομης επιβολής διοδίων, χωρίς ανταποδοτικότητα, οι οποίες ουδόλως γίνονται αποδεκτές. 
Καλούμε την εταιρία «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ» να αναστείλει άμεσα την λειτουργία των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου. 
Καλούμε τους αρμοδίους σε δημόσιο, ανοιχτό και εποικοδομητικό διάλογο με τη δημοτική αρχή και την τοπική κοινωνία για την εξεύρεση δίκαιης και αποδεκτής λύσης. 
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα του Δήμου και των κατοίκων, και δεσμευόμαστε να προβούμε σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια για την αναστολή λειτουργίας των πλευρικών σταθμών διοδίων στο Μώλο και στον κόμβο Μπράλου.

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ... ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΛΑΜΙΑΣ, ΜΩΛΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΤΛ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ... ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.... ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ. ΝΤΑ ΝΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου