Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Αταλάντη ο Φώτης Κουβέλης για την 3η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας


Για άλλη μία φορά η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Αταλάντη Λοκρίδος παρούσια του αρχηγού της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της  Κ.Ο. ΔΗΜΑΡ του δήμου Λοκρών:



Ανακοίνωση 
Κ.Ο. ΔΗΜΑΡ δήμου ΛΟΚΡΩΝ

Η  3η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας, μέ θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και έκτακτο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τον Οκτώβρη του 2014, θα γίνει στην Αταλάντη, Παρασκευή στις 12/9/2014, 6.30 μμ, στο Δημαρχείο, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του ΔΣ.

Θα παραβρεθούν στελέχη της Δημαρ από όλους τους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέλη της Κ.Ε., ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης   και το μέλος της Ε.Ε., Χρήστος Μαυροκεφαλίδης

Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι της ΔΗΜΑΡ να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της ΔΗΜΑΡ Στερεάς Ελλάδας και να συνδιαμορφώσουμε κοινές πολιτικές για μια άλλη Ελλάδα, με δημοκρατικό προοδευτικό  πρόσωπο και ευρωπαϊκό προσανατολισμό, κόντρα στις δεξιές και συντηρητικές πολιτικές και τους λαϊκισμούς, για απαγκίστρωση από τα μνημόνια και για την δημιουργία συμμαχικών κυβερνήσεων της Αριστεράς και των άλλων προοδευτικών δυνάμεων .

7 σχόλια:

  1. Υπάρχει ακόμη αυτό το κόμμα της κωλοτούμπας;
    Θα ακολουθήσει την πορεια του ΛΑΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θες να πεις ότι την έχει ακολουθήσει ήδη και κατάφερε να πάει ακόμα και πιο χαμηλά από το ΛΑΟΣ. Αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο για το ποιοι μετέχουν. Ο αυτοανακυρισόμενος πρόεδρος της τοπικής Λοκρών, αν υπάρχει πραγματικά, αφού τον απέρριψε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέβηκε με τον Σκαμπερδόπουλο και στον 2ο γύρο στήριξε με χέρια και με πόδια τον Λιόλιο. Μιλάμε για πολιτική εγγύηση!

      Διαγραφή
    2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.... ανώνυμοι σχολιαστές και ρίχνει και λίγη λάσπη παραπάνω για να κολλήσει!Ο Αλεξίου , αν αυτόν εννοείτε, δεν είναι γραμματέας της ΔΗΜΑΡ ,γιατί πρόεδρος δεν υπήρξε ποτέ, από τις 21/7 που παραιτήθηκε και είναι απλό μέλος της ΚΟ αλλά και στέλεχος του περιφερειακού γραφείου της ΔΗΜΑΡ,στην προσωρινή γραμματεία είναι άλλοι συμπατριώτες μας μέχρι τον Οκτώβρη του 14, ο δε Αλεξίου είχε ψηφιστεί από 22 άτομα από τα 22 της οργάνωσης του Δήμου Λοκρών και πρώτο δε σε ψήφους στην Φθιώτιδα τον έβγαλαν οι πολίτες ,όταν ήταν υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ το 2012 και δεν αυτοανακυρήχτηκε ,όπως λέτε λασπολογώντας τον.Ποιο άλλο κόμμα έχει φέρει τον γ.γραμματέα ή τον πρόεδρο του στην περιοχή ,κανένα , μην τον κακολογείτε λοιπόν γι αυτό!Τώρα ποιος στήριξε ποιον, εσείς δεν είναι δυνατόν να το ξέρετε καλύτερα από μας , πάντως σίγουρα δεν υπήρξε ποτέ δεξιός σαν και σας.
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    3. Για το θέμα του κα Αλεξίου, δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε ... ο λαός έκρινε και τον έκανε στην άκρη!
      Όσον αφορά τον ερχομό του γ. γραμματέα, "ε και τι έγινε" κε Δημήτρη;
      Βουλιάζει το κόμμα και εσείς δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ...

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδιά υπάρχει ακόμη αυτο το κόμμα;Μάλλον θέλετε να μας τρελάνετε.Ειμαι σίγουρος ότι ο Πολιτιστικός σύλλογος Μεγαπλατανου αριθμεί περισσότερα μέλη.Μαλλον μερικοί έχουν φυγει για αλλον πλανήτη.Το λεγόμενο οι ανθρωποι είναι τελείως φευγάτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τις εξηγήσεις και την συντροφικότητα σου Δημήτρη , αλλά δεν αξίζει να απαντάς σε ανώνυμους οι οποίοι όπως λες και συ απλά λασπολογούν και λιδωρούν καταστάσεις και πρόσωπα ,τι να απαντήσεις σε γνωστούς άγνωστους που κρύβονται και συμπεριφέρονται σαν Κατίνες , απλά τους γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ρε μεγάλε σε ποιο κόμμα είσαι ? ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΡΙΖΑ ή σε πήρε το ΠΟΤΑΜΙ;Η ΔΗΜΑΡ σε πείραξε ; για πες μας λοιπόν πρώην η νυν πασοκε που είσαι τώρα ,με την κυβέρνηση Σαμαρά ή με άλλον;για να κρίνουμε και σένα με τις έξυπνες σκέψεις που πετάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου