Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

Παρέμβαση Βουλευτών της Ν.Δ. για την παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών και άλλων υποχρεώσεων των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων, προς τον ΟΓΑ, από τις ΔΟΥ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ


Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, Υπουργό Εργασίας και Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνυπέγραψε η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου αντιδρώντας στην παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών των ασφαλισμένων στον Ο.Γ.Α., από τις Δ.Ο.Υ. και τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
          
Συγκεκριμένα, η κα Μακρή με 25  ακόμα Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παρεμβαίνουν προκειμένου να σταματήσει η κατάσχεση-παρακράτηση των ασφαλιστικών εισφορών και άλλων υποχρεώσεων των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων προς τον Ο.Γ.Α.  από τις Δ.Ο.Υ. και τον ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις πάσης φύσεως ενισχύσεις και επιδοτήσεις τους -όπως επιστροφή ΦΠΑ, ενιαία ενίσχυση, εξισωτική αποζημίωση, προγράμματα, σχέδια βελτίωσης κ.α.- 
          
Οι Βουλευτές χαρακτηρίζουν τόσο την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, όσο και την πρακτική των Εφοριών που έχουν σκοπό να κατασχέσουν τις πάσης φύσεως ενισχύσεις των αγροτών, για οφειλές στον ΟΓΑ ή αλλού, ως  απαράδεκτη και άδικη, και ζητούν από τους τρεις Υπουργούς, να μην προχωρήσουν σε τέτοιες πρακτικές είσπραξης χρεών, από τους αγροτοκτηνοτρόφους, οι οποίοι επιβιώνουν πολύ δύσκολα.

           
Επίσης, ζητούν να εφαρμοστεί το ακατάσχετο των επιδοτήσεων,  ενισχύσεων, επιστροφής ΦΠΑ, ενιαίας ενίσχυσης, εξισωτικής αποζημίωσης και χρημάτων για εφαρμογή προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου