Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ερώτηση Κουτσογιαννακόπουλου για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα διανομής φρούτων και το αντίστοιχο διανομής γάλακτος στα σχολεία


Ερώτηση με θέμα την υλοποίηση και τον σχεδιασμό για την αξιοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος διανομής γάλακτος και του προγράμματος προώθησης φρούτων στα σχολεία κατέθεσε μαζί με άλλους συναδέλφους του, ο βουλευτής ΝΔ του Ν. Φθιώτιδας κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος.
                
Με τη συνυπογραφή της ερώτησης, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ζητά από τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας κ.κ. Γιώργο Καρασμάνη και Ανδρέα Λοβέρδο αντίστοιχα, να πληροφορηθεί άμεσα «για την πορεία αξιοποίησης του Ευρωπαϊκού κονδυλίου που έχει εγκρίνει η ΕΕ και αφορά την προώθηση κατανάλωσης φρούτων και γαλακτοκομικών προϊόντων στα σχολεία»

Επιπλέον, στην ερώτηση τονίζεται ότι μέχρι το 2011 η αξιοποίηση των κονδυλίων από την χώρα μας ήταν μηδαμινή, ενώ το 2013 η Ελλάδα δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα «Γάλα στα σχολεία».
            
Τέλος, ο βουλευτής Φθιώτιδας καθιστά σαφές, ότι είναι επιτακτική η απορρόφηση οποιουδήποτε διατειθέμενου κονδυλίου, την ώρα που η Ευρωπαική Επιτροπή, από 30/01/2014 έχει αυξήσει τους πόρους για το πρόγραμμα «Τρέφομαι σωστά - αισθάνομαι καλά». Ως εκ τούτου η βέλτιστη αξιοποίηση θα οδηγήσει στην αποφυγή διακρίσεων, μιας και υπάρχουν μαθητές που οι οικογένειες τους δεν μπορούν να τους προσφέρουν ούτε τα βασικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου