Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Nέα επίθεση Χρυσοχοΐδη στη Φθιώτιδα από το... MEGA


Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός διοδίων κος Χρυσοχοΐδης προς τους κατοίκους της Φθιώτιδας, αυτή τη φορά από το τηλεοπτικό κανάλι MEGA. Το "επίσημο" πράσινο ΜΜΕ της διαπλοκής, των ολιγαρχών και των "εθνικών" εργολάβων.

Ο φαντασιόπληκτος και ψεύτης κος υπουργός διοδίων, μέσα από το "επίσημο" κανάλι των νταβατζήδων για άλλη μία φορά παρουσίασε το μαύρο - άσπρο, υποστηρίζοντας για άλλη μία φορά μία εικονική πραγματικότητα για τη Φθιώτιδα και για την καθημερινότητα των Φθιωτών.

Ο κος Χρυσοχοΐδης για άλλη μία φορά είναι "αδιάβαστος" ή το παίζει "αδιάβαστος"αφού μιλώντας στην εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" είπε απίστευτα πράγματα, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των κατοίκων της Φθιώτιδας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε ότι όλοι οι παράδρομοι λειτουργούν στη Φθιώτιδα και πως οι κάτοικοι έχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για τις μετακινήσεις τους. 

Αφού πρώτα είπε ότι τα διόδια στη χώρα μας είναι φθηνότερα σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (!), στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Φθιώτιδας, λέγοντας ότι μας έκανε χάρη που η εθνική οδός πέρασε από τη Φθιώτιδα, ενώ αν δεν το ξέρετε θα πρέπει να μάθετε, ότι και ο Ε65 και ο σιδηρόδρομος έγιναν επίσης για τη Φθιώτιδα!!!  

Οι κάτοικοι στη Φθιώτιδα δεν πρέπει να παραπονούνται αφού και κάρτες έχουν για να περνούν ελεύθερα τα διόδια και παράπλευρους δρόμους με εναλλακτικές διαδρομές έχουν !!!!!!, είπε ο υπουργός, που μάλλον φαίνεται ότι κατοικεί σε άλλο πλανήτη...

Όλα καλά, κι όλα μέλι - γάλα, για τον υπηρέτη των εργολάβων. Και όλα αυτά χωρίς κανένα αντίλογο, από τους δημοσιογράφους που είχε απέναντί του. Και χωρίς να ζητηθεί ή να επιτραπεί έστω και μία τυπική τηλεφωνική παρέμβαση για να ακουστεί κάποιος αντίλογος...

Φυσικά οι δημοσιογράφοι - "φιλιππινέζες" του Μπόμπολα, ήταν κι αυτοί μάλλον "αδιάβαστοι", και σε όλη τη "συζήτηση" είχαν τον δεύτερο ρόλο της τηλεοπτικής γλάστρας. 


Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Τους ψήφισες Φθιώτιδα ... με πρώτον τον Σταϊκουραman !!!
    Φάτους στη μάπα τώρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου