Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Από το Δήμο Λοκρών μας έστειλαν, ως απάντηση στην ανάρτηση για το θέμα με τα ποντίκια στο νηπιαγωγείο Λιβανατών, τις σχετικές βεβαιώσεις της εταιρείας απολύμανσης, καθώς και του νηπιαγωγείου και των λοιπών σχολείων των Λιβανατών.






 




4 σχόλια:

  1. 1) Σύμφωνα με τις βεβαιώσεις, τα ποντίκια ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχουν στους χώρους των σχολικών μονάδων, αφού μάλιστα η απολύμανση έγινε πρόσφατα, μόλις στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ λοιπόν για το Δήμο Λοκρών. Βέβαια τα ποντίκια δεν ξέρουν να διαβάζουν βεβαιώσεις ώστε να μην εισέρχονται.

    2) Η απολύμανση έγινε σωστά στους χώρους των σχολείων; ΕΓΙΝΕ; Και αν ΕΓΙΝΕ πως εξηγούν οι υπογράφοντες τις βεβαιώσεις το γεγονός ότι μόλις 20 μέρες μετά την απολύμανση, παρατηρήθηκαν τα ποντίκια;

    3) Κανένας αρμόδιος και μη δεν αναφέρει λέξη για το θέμα της εμφάνισης των τρωκτικών στο νηπιαγωγείο. ΥΠΗΡΧΑΝ ή ΟΧΙ ποντίκια; ΕΚΛΕΙΣΕ ή ΟΧΙ το σχολείο για να ξαναγίνει απολύμανση;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3) Στο νηπιαγωγείο Λιβανατών ΥΠΑΡΧΟΥΝ μονο "γάτες με πέταλα"!!!!

      Διαγραφή
  2. Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ή δεν έγινε σωστά η μυοκτονία ή δεν έγινε καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρηκες ποντικια που δεν ξερουν να διαβαζουν και ως εκ τουτου δεν φευγουν ουτε με τις ανακοινωσεις.Κριμα και ο Λιολιος ειχε επενδυσει στην μορφωση τους.Τοσα χρονια στον παιδικο δεν μαθανε αναγνωση,φαινεται μονο τραγουδακια ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου