Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ»!!!!!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥ ΑΝΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΊΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΡΥΜΝΑΣ


Τα παιδιά μας κ. υπουργοί δεν είναι αριθμοί ή άψυχα αντικείμενα και έχουν ακριβώς την ίδια αξία με τα δικά σας παιδιά!!! Αν φοιτούσαν τα παιδιά σας στη Λάρυμνα θα παίρνατε την ίδια απόφαση;;;; Θα ρισκάρατε τη ζωή τους;;; Θα τα υποβάλλατε στην ίδια ταλαιπωρία; Πολύ αμφιβάλλω……
Συντάσσομαι με τους γονείς και τους μαθητές των λυκειακών τάξεων της Λάρυμνας και είμαι αντίθετη με την συγχώνευσή τους με εκείνες του Λυκείου Μαρτίνου.
Δεν είναι δυνατόν να κλείνει ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με 40 περίπου μαθητές και να μεταφέρονται σε ένα άλλο αναγκασμένοι πλέον να διανύουν καθημερινά χιλιόμετρα σε ένα οδικό δίκτυο επαρχιακό το οποίο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και που το διασχίζουν καθημερινά ολημερίς φορτηγά και νταλίκες που μετακινούνται από και προς τη Λάρκο!!
Βάσει ποιού νόμου καταργείται ένα λύκειο με αριθμό μαθητών σύνολο 40 και συγχωνεύεται με ένα άλλο με μικρότερο αριθμό, περίπου 18;;;;
Η κοροϊδία κατά τη γνώμη μου εις βάρος γονιών και μαθητών διαρκεί 4 χρόνια τώρα που αντί να αλλάξει η απόφαση κλεισίματος οριστικά παίρνει παράταση κάθε σχολική χρονιά ώστε να τους «κρατούν στο χέρι» ορισμένοι κατά καιρούς υποψήφιοι βουλευτές η αυτοδιοικητικοί και πιθανόν να τους εκβιάζουν για ψήφους!!
  
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..

Κάθε Υπουργός  εκλέγεται και οφείλει να παίρνει δίκαιες και οριστικές αποφάσεις και όχι ημίμετρα και αναβολές ταλαιπωρώντας τους πολίτες!!
Ως Πολιτευτής που ζητώ από τους συμπολίτες μου να τους εκπροσωπώ είτε μέσα είτε έξω από το κοινοβούλιο έχω χρέος να τους υπερασπίζομαι και να αγωνίζομαι για το συμφέρον τους συνεχώς και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να δικαιωθούν!!!
Οι όποιες ενέργειές μου ήδη ξεκίνησαν………

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου