Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στο Κερατσίνι  από το μαχαίρι του Χρυσυγίτη Γ. Ρουπακιά. 
 
Ήταν το αποκορύφωμα της φασιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής, η οποία  ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια μετά την είσοδο της στη Βουλή, προέβη σε πλήθος εγκλημάτων τόσο  σε βάρος μεταναστών  όσο και εναντίον αυτών που απλά δεν ανέχονται τον νέο-ναζισμό, τον ρατσισμό  και τον ολοκληρωτισμό  σε μια χώρα, η οποία έχει υποφέρει πολλά από  τους Ναζί  αλλά και από τις δικτατορίες και τους εμφύλιους σπαραγμούς που κατά καιρούς γνώρισε.
 
Σήμερα, τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και αγωνιζόμαστε καθημερινά ώστε να διαφυλάξουμε τη Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε. Είναι ζήτημα εθνικής ευθύνης όλων των  δημοκρατικών κομμάτων, των κοινωνικών φορέων και της νεολαίας και ξεφεύγει από διχαστικά διλλήματα του τύπου  ‘’μνημόνιο – αντιμνημόνιο’’. 

Διλλήματα  που ο λαϊκίστικος τρόπος με τον οποίο τέθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο του νέο-ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής.
 
Δεν υπάρχουν περιθώρια για υπεκφυγές. Μόνο έτσι θα δικαιωθεί η μνήμη του Παύλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου