Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Προσκυνάς Λοκρίδας: Ο εφιάλτης στον δρόμο με τις νταλίκες

 
Παρά τις διαβεβαιώσεις περί λήψης μέτρων τίποτα δεν έχει γίνει για τον εφιάλτη που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι του Προσκυνά στη Λοκρίδα από την πυκνή και συνεχή διέλευση μεγάλων φορτηγών μέσα από τους στενούς δρόμους του χωριού.
 
Εχουμε σημαντικές καταστροφές στα σπίτια μας ενώ είναι σε κινδυνο και η ζωη μας από αυτή την κατάσταση δηλώνει στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος Προσκυνά Γιάννης Γιαννάρας
 
Τα μεγάλα οχήματα πληρώνουν πολύ ακριβά διόδια και για να τα αποφύγουν μπαίνουν μέσα στο χωριό, αφού δεν υπάρχει παράδρομος. Και όλα αυτά προσθέτει γιατί το υπουργείο Υποδομών δεν διαθέτει ελάχιστα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή ενός μικρού δρόμου παράκαμψης του χωριού μήκους περίπου 500 μέτρων. 

Η ανάδοχος δεν έχει καμία υποχρέωση, ο υπουργός δεν ασχολείται και η τροχαία όταν έρχεται αντί να βεβαιώσει παραβάσεις στις νταλίκες σημειώνει τα δικά μας ονόματα γιατί διαμαρτυρόμαστε. 
 
Επειδή ο δήμος όσο και αν θέλει δεν έχει τα μέσα για να ολοκληρωθεί ο παράδρομος θα απευθυνθούμε στην Περιφέρεια και τον νέο Περιφερειάρχη, καταλήγει ο κος Γιανάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου