Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΑΓΑΝΑ: Παγίδα που καταστρέφει αυτοκίνητα - Λακούβα μαμούθ




Αυτή η λακκούβα, αν μπορείς να την πεις λακκούβα υπάρχει στην Τραγάνα χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία σήμανση. Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι από μαρτυρίες κατοίκων η λακκούβα αυτή είναι τουλάχιστον 3 μήνες σε αυτό το χάλι χωρίς να νοιάζεται κανείς βεβαία. 


Το επίσης τρελό είναι ότι η λακκούβα βρίσκεται ακριβώς μα ακριβώς μπροστά σε καφενείο, οι άνθρωποι πίνουν αμέριμνοι το καφεδάκι τους και ένας μα ένας συνάνθρωπος δεν βρέθηκε να βάλει κάτι σε αυτήν την ριμάδα την λακκούβα. οοοχιιιιι,,, αντιθέτως απολάμβαναν την θέα ανθρώπων να προσπαθούν να μην σκοτωθούν. και όταν τους ρωτήσαμε μας είπαν ότι δεν είναι δική τους δουλεία, ε βεβαία ,,,γιατί να είναι μωρέ....


Ο απολογισμός για σήμερα ήταν ένα το αυτοκίνητο το δικό μας με τα 2 δεξιά λάστιχα κατεστραμμένα και ένας θεός ξέρει τι άλλο και μετά από 30 λεπτά επίσης ένα αυτοκίνητο με ακριβώς την ίδια ζημία , αφού βέβαια τους είπαμε για την αδιαφορία τους το καφενείο ερήμωσε με αποτέλεσμα να συνεχίζει η ίδια κατάσταση.
     

Αφού καλέσαμε την τροχαία της Αταλάντης και συγκεκριμένα τον κύριο Μπουρλή που τον ευχαριστούμε πολύ γιατί ήταν πολύ ευγενικός και μας βοήθησε ιδιαίτερα, ο άνθρωπος έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνεται ασφαλή παράκαμψη της λακκούβας.
Ο δε πρόεδρος της Τραγάνας δεν εμφανίστηκε βέβαια..

Όποιος οδηγός περάσει από το σημείο ας έχει το νου του γιατί ένας θεός ξέρει για πόσο θα αντέξει η παράκαμψη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

lamiareport

20 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ.

    ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθεί -και αν- ο Δήμος με τις λακούβες. προέχει η γιορτή του κρασιού και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων και γαστρονομιών (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δλδ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή τους ψηφίσατε , τώρα μην διαμαρτύρεστε! Το γκαζόν στην παρακείμενη πλατεία ξεράθηκε γιατί τα μπέκ είναι χαλασμένα και ο πρόεδρος του χωριού τα έχει από πριν γραμμένα όλα, ευτυχώς έβρεξε ,τα φωτιστικά της πλατείας σπάσανε ,τα φώτα καίνε στο κτίριο δίπλα όλη την μέρα, μια τρύπα στο πεζοδρόμιο δίπλα που έχουν πέσει οχήματα μέσα αλλα και άνθρωποι ,τρύπα χωρίς σχάρα, τώρα μια τεράστια λακούβα που δημιούργησαν τα φορτηγά και πέφτουν τα ΙΧ αυτοκίνητα μέσα, ΌΛΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΈΝΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΎ ΠΟΥ ΞΑΝΑΒΓΉΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ .Στο μαγαζί που αναφέρετε βρίσκετε καθημερινά ο πρόεδρος του χωριού και οι μόνιμοι Αλβανοί θαμώνες που σίγουρα δεν τους νοιάζει.Βέβαια για να σπάσουν τα λάστιχα, σίγουρα τα ΙΧ έτρεχαν όπως συνήθως πάνω από 30 χλμ που είναι το όριο ταχύτητας και πληρώσανε εικοσαπλάσια τα διόδια που προσπάθησαν να αποφύγουν, γιατι ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη.Μην τρέχετε κύριοι γιατί είναι δημοτική οδός και όχι εθνική και ατυχήματα είναι πιο εύκολα να γίνουν όταν τρέχετε! ευτυχώς έσπασαν τα λάστιχα και δεν σκοτώθηκε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν'αγιάσει το χέρι σου που τα έγραψες! Αυτή είναι η αλήθεια! Οπότε τραγαναίοι "τσούτα", που λένε και στην τοπική διάλεκτο! Ψηφίσατε τον άχρηστο και υποτακτικό, γευτείτε τον τώρα και μη μιλάτε!

      Διαγραφή
  5. Οι Τραγαναιοι ψηφισαν Ταλαντιναιο για δημαρχο αν και οι ιδιοι χωριατες.Αλλωστε δεν εχουν δικαιωμα να θεσουν υποψηφιοτητα ως μη Ταλαντιναιοι.Τελικα τον δημαρχο τον εκλεγουν 3.200 ψηφοφοροι Ταλαντιναιοι και οχι οι 8.500 υπολοιποι.Με υγεια και περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, τον δήμαρχο τον εξέλεξε το 59.95% της Αταλάντης, το 42.51% των Δαφνουσίων, το 57.73% της Μαλεσίνας και το 45.15% των Οπουντίων (αποτελέσματα Β' Κυριακής).
      Επομένως κύριοι "χωριάτες", μην βγάζετε την καμπούρα σας απ' έξω και μην διαμαρτύρεστε. Όλοι -λίγο ή πολύ- βάλατε το χεράκι σας για την επανεκλογή Κακαμούκα!

      Διαγραφή
    2. Απο χωριό ειμαι φίλε μου και πραγματικά σε παραδέχομαι.Τα τελικά αποτελέσματα τα λένε όλα.Ας πρόσεχαν.Σε πέντε χρονακια τα ξαναλέμε.Αντίο!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Να'σαι καλά φίλε ... τα νούμερα είναι αδιάψευστος μάρτυρας!

      Διαγραφή
  6. Αρχικά ας μάθουμε πρώτα να γράφουμε..ανορθόγραφοι υποκριτές..όσοι είναι έξω από το χορό όπως λέει κι ο λαός, πολλά τραγούδια ξέρει!!!μάθετε πρώτα πως λειτουργεί το σύστημα και μετά ξεκινήστε τα σχόλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ? ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ?

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΤΟΣ ,ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΧΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ.ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΚΟΛΟΜΤΣΑΣ,Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΚΛΠ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ;ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ......

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς φίλε μου, αυτοί που επανεκλέχθηκαν τάζουν καθημερινά 5μηνα στους άνεργους της περιοχή μας!
      Λογικό δεν είναι ο "χαζός" πολίτης να τους ξαναψηφίζει, ελπίζοντας σε 5 μήνες δουλειάς;

      Διαγραφή
    4. Δυστυχως και εσύ που είσαι μέσα στον χορό μόνο να χορεύεις δεν θα ξέρεις.Αλλα ας πρόσεχαν όλοι τους.Κλάψτε με την ησυχία σας.Εχετε πολύ χρόνο μέχρι να περάσει η πενταετία.

      Διαγραφή
  7. ολα καλα ..........!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πριν τις εκλογές τα ίδια κάνατε..συνεχίστε να τον κράζετε..το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τον βγάλετε και στις επόμενες εκλογές πρόεδρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ειμαι καλά και θα το ευχριστηθώ αφάνταστα.Ξερατε αλλα δεν ρωτάγατε κιόλας;

      Διαγραφή
  9. Ταλαντιναιος και μονο Ταλαντιναιος μπορει ναναι δημαρχος οι υπολοιποι ειναι β' κατηγοριας πολιτες.Δεν εχουν το δικαιομα του εκλεγεστε.Χωρις Καρατραντο δεν υπαρχει δημος.Ας βγαλουν στην ιστοσελιδα του δημου ποιοι και που δουλευουν και προπαντος ο βεζυρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος έχει τα κότσια, την πηγμή και το σθένος, ας βάλει υποψήφιος! Κανείς δεν εμποδίζει κανέναν ...
      Αλλά αν είχες λίγο ανοιχτά τα μάτια σου φίλε μου, θα έβλεπες ότι δεν φταίνε οι Ταλαναίοι (μόνο): υποψήφιος της δεξιάς, ο απόγονος Αγγελουσαίων ... υποψήφιος του ΚΚΕ, μία από τα ίδια ... ανεξάρτητος υποψήφιος, κλάφτα Χαράλαμπε ... στους τυφλούς, ο Κακαμούκας-μονόφθαλμος βασιλεύει!

      Διαγραφή
  10. ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΙΝΔΙΝΕΨΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΡΑΜΑΤΑ.
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου