Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΟΣ: Ανακοίνωση για το θέμα της ύδρευσης της Κυρτώνης


ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΟΣ

Στα όρια του Δήμου Λοκρών  λένε το νερό νεράκι. Ο κ Λιόλιος αδυνατεί  να δώσει μια μόνιμη και βιώσιμη λύση στο πρόβλημα. Έχουν  περάσει δύο ολόκληρα χρόνια και οι κάτοικοι ακόμα χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο νερό.

Τα νιτρικά τα οποία έχουν βρεθεί στην παλιά γεώτρηση  της κοινότητας Κυρτώνης καθιστούν το νερό ακατάλληλο για χρήση.  

ΝΕΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΝΙΤΡΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΡΑΣΜΟΣ  ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Η ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΠΟΛΙΤΏΝ  συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις της, έχοντας κάνει αγώνα όλα αυτά τα χρόνια για το σοβαρό αυτό πρόβλημα, δεν θα προβεί σε κριτική απέναντι  στον Δήμαρχο μια και οι Δηλώσεις του ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ: "ΟΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΤΩΝΗ".


Επειδή τα λεφτά δεν βρίσκονται κάπου αόριστα  και δεν δίνονται όπως στο παρελθόν καλό θα ήταν ο  κ Δήμαρχος να προβεί στις νόμιμες ενέργειες  ώστε το μεγάλο αυτό ζήτημα που ταλανίζει  επί δύο χρόνια να βρει οριστική λύση.

2 σχόλια:

  1. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΚΥΡΤΩΝΗ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ. ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ;ΤΩΡΑ ΙΔΙΩΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ.ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου