Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ένταση και καταλήψεις για το λουκέτο στο ΓΕΛ Λάρυμνας - Η αστυνομία φυλάει το σχολείο

Τα ξημερώματα επενέβη η αστυνομία με εντολή Εισαγγελέα

«Δεν πάμε στο Μαρτίνο λένε μαθητές και γονείς...» Το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου - Λυκείου στη Λάρυμνα τελούσε υπό κατάληψη τις τελευταίες ημέρες από τους μαθητές και τους γονείς που αντιδρούν στην απόφαση του Υπουργείο να κλείσει οριστικά από φέτος τις Λυκειακές τάξεις και οι 40 μαθητές να μετακινηθούν στο Λύκειο του Μαρτίνου.

Στις 2:00΄ τα ξημερώματα η αστυνομία, με εντολή Εισαγγελέα, πήγε αιφνιδιαστικά στο σχολικό συγκρότημα και άλλαξε το λουκέτο που είχαν βάλει οι μαθητές και έβαλε καινούργιο.

Αυτή την ώρα οι μαθητές και οι γονείς είναι έξω από το σχολείο και απέναντι από τους αστυνομικούς, που το φυλάνε για να μην γίνει εκ νέου κατάληψη. 


Ταυτόχρονα αντιπροσωπεία των κατοίκων από τη Λάρυμνα έρχεται στη Λαμία για συνάντηση με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σπύρο Πιλιτσίδη σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει.

«Το λύκειο της Λάρυμνας έχει 40 παιδιά, ενώ του Μαρτίνου 19 παιδιά. Είναι μια άδικη και απαράδεκτη απόφαση. Ας μας απαντήσει το υπουργείο γιατί σε άλλες περιοχές δεν εφαρμόζει την απόφαση του 2011, όπως θέλει να κάνει στο δικό μας σχολείο;», δήλωσε αγανακτισμένος ένας από τους γονείς στο LamiaReport.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου