Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Επίδειξη...πυγμής από την Αστυνομία κατά των μαθητών της Λάρυμνας;


Με αστυνομική επιχείρηση κατά των μαθητών του Λυκείου  της Λάρυμνας προσπαθεί η κυβέρνηση να επιβάλει τον....Νόμο και την τάξη στο χώρο του τοπικού Γυμνασίου το οποίο τελεί υπό συμβολική κατάληψη προκειμένου να μην καταργηθούν οι λυκειακές του τάξεις.
 
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες νωρίς η Αστυνομία πιθανόν κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ειδοποίησε τους καταληψίες μαθητές και  ορισμένους γονείς τους  που είναι εκεί ότι  πρέπει να αποχωρήσουν διαφορετικά θα γίνει  "αναγκαστική"  έξωσή τους!
 
Οι μαθητές απάντησαν οτι δεν αποχωρούν αν δεν έχουν επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας και τότε η Αστυνομία έκανε το  πρώτο ....τεστ, επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του σχολείου αλλά συνάντησε την σθεναρή αντίσταση των μαθητών.
 
Η κατάσταση είναι  έκρυθμη, η Αστυνομία  έδωσε ολιγόωρη προθεσμία και αν  οι μαθητές δεν αποχωρήσουν οικειοθελώς θα τους απομακρύνουν με τον ....γνωστό τρόπο!

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου