Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ [ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟ - VIDEO]


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η τελετή ορκωμοσίας του επανεκλεγέντος Δημάρχου Λοκρών  κ. Νικολάου Λιόλιου και των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος  Μητρόπολης  Φθιώτιδας κ. κ.Νικόλαος, στην οποία και παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Σταθάς Γιάννης, ο Αντιπεριφεριάρχης Φθιώτιδας κ. Καραισκος Ευθυμιος, η νέα Δήμαρχος Λειβαδιάς κ. Πούλου Γιώτα, ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης Νίκος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ Καρακάτζας Θανάσης και Βέττας Δημήτρης,  Εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης  των όμορων Δήμων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και των Δημοσίων Υπηρεσιών.
   
Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Νικόλαος ευχήθηκε στον κ. Δήμαρχο να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το σπουδαίο έργο που επέδειξε κατά την προηγούμενη θητεία του και να ολοκληρώσει τα οράματά του, επεσήμανε τις ενέργειες που έγιναν στην προηγούμενη θητεία για την ανακούφιση των πολιτών εστιάζοντας στην άριστη συνεργασία του Δήμου με την Μητρόπολη. Επ’ ευκαιρίας τον συνεχάρη και τον ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά για την άριστη συνεργασία που είχε με την Ιερά Μητρόπολη και τις κατά τόπους ενορίες του Δήμου εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία σε θέματα θρησκευτικού τουρισμού, φιλανθρωπίας και ανόδου της πνευματικότητος της περιοχής. Προέτρεψε δε τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο και ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο να συμβάλουν τα μέγιστα στην κοινωνία και να ξεχωρίσει στο μυαλό και την καρδιά των συνδημοτών του ως ο πρώτος Πολίτης  ο οποίος θα εργαστεί για το κοινό συμφέρον. Τέλος προσέφερε στον Δήμαρχο Λοκρών μία Καινή διαθήκη με την ευχή ο Θεός να είναι πάντοτε βοηθός εις το έργο του.
      
Ο  επανεκλεγείς  Δήμαρχος Νικόλαος Λιόλιος ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες  για την προηγούμενη θητεία  του και  τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη που εμπράκτως και εκ νέου έδειξαν στο πρόσωπό του.
«Ξεκινάμε απόψε όλοι μαζί για τον Δήμο, ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, ενότητα, συνεργασία για  μια κοινή πορεία ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη  της περιοχής και την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων για να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε προγραμματίσει.    Με γνώμονα το κοινό συμφέρον δεσμευόμαστε να εξετάσουμε όλες τις προτάσεις που προωθούνται και θα βασίζονται στο σκεπτικό της αντιμετώπισης των πολιτικών που έχουν δυσχερείς επιπτώσεις στους Δημότες και την τοπική κοινωνία και να υλοποιήσουμε κάθε τι που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του Τόπου μας».
Στους σύντομους χαιρετισμούς τους οι επικεφαλείς των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, κ.κ. Αγγελούσης Κώστας, Σκαμπρδόπουλος Γιώργος και Ρούσσης Γιώργος  συνέτειναν στην υιοθέτηση πνεύματος συνεργασίας προκειμένου η ερχόμενη πενταετία να είναι εποικοδομητική για τον Δήμο  Λοκρών.
      
Μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους παρευρισκομένους, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κόσμος συνεχάρη τη νέα  δημοτική αρχή και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για την θητεία του νεοεκλεγέντος συμβουλίου.


Οι δηλώσεις των δημοτικών παρατάξεων



ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ - Κ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ: «Στην προεκλογική μας καμπάνια διακηρύξαμε ότι το τρίπτυχο που μας εκφράζει είναι "Δημοκρατία - Συλλογικότητα - Διαφάνεια". 

»Αν ο κ. Λιόλιος λειτουργήσει αυτή τη φοράμε βάση τα παραπάνω, θα είμαστε όλοι μαζί για το καλό των δημοτών. Αν συνεχίσει όπως έχει μάθει θα είμαστε απέναντι.

»Η έλλειψη ενημέρωσης ακόμη και των δικών συμβούλων, το ψέμα συνεδριάσεις του Δ.Σ. που ξεδιάντροπα αραδιάζει, η αδιαφάνεια στις ενέργειες του και γενικότερα στην διακυβέρνηση του δήμου μας αναγκάζεινα επικαλεστούμε την ρήση "ο Θεός να φυλάει τον Δήμο Λοκρών.




ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ - Γ.ΡΟΥΣΣΗΣ: «Προεκλογικά δηλώσαμε ότι θα αποτελούσαμε την μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική από όποια θέση και αν μας τοποθετούσε ο λαός του Δήμου μας.

»Εξάλλου δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού όλες οι άλλες δημοτικές δυνάμεις του νέου Δ.Σ, συμπλέουν στην ίδια στρατηγική κατεύθυνση της Ε.Ε του καπιταλιστικού συστήματος και τον «Καλλικράτη».

»Από αυτή την σκοπιά λοιπόν πηγάζει η στάση και η κριτική που ασκούμε και θα ασκήσουμε στις άλλες δυνάμεις του Δ.Σ αλλά και την πλειοψηφία που έχει την κύρια ευθύνη.

»Ως εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σκοπό μας θα έχουμε την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων του λαού και δεν θα λυπηθούμε χρόνο, κόπο και θυσίες για αυτό.

»Λέμε στο λαό του Δήμου μας να είναι υποψιασμένος για το τι μέλλει γενέσθαι, να μην ακούει παχιά λόγια, να κρατάει μικρό καλάθι και να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα που έρχονται από τις κυβερνήσεις των καπιταλιστών, αλλά και μέσα από τον Δήμο. 

»Να οργανώσει την Λαϊκή Συμμαχία, να αντεπιτεθεί, ώστε να ανατρέψει τις πολιτικές και το σύστημα που τον εξαθλιώνουν και τον κρατούν αλυσοδεμένο.»
























7 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.
    ΤΟΣΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ?
    ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΒΡΕ ΡΟΥΣΗ ΣΚΑΠΕΡΔΟΠΟΥΛΕ ΕΛΕΟΣ .
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
    .ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ.ΕΙΣΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ?
    ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 77 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΑΡΧΑΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ.
    ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΠΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ.
    Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΟΛΗ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ
    .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα είναι μεγαλύτερος ο Αγγελούσης απο το Λιόλιο?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Παχιά λόγια ο Λιόλιος κιάπο κουραμπιέ τίποτα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 69 ειναι το νουμερο .ηλικιας του Σκαμπερδου ,αλλα το ιδιο ειναι γιατι οτι ηταν να δωσει το εδωσε, απλα καπελωσε τους νεωτερους Τσερτο και Αλεξιου και δεν τους στηριξε ,προκειμενου να γινει η πραγματικη αλλαγή ,έχοντας εστω τον ενα απο τους δυο επικεφαλης ,δεν εβλεπε την δημοσκοπηση; τελευταιος με τον Ρουσση ηταν σε προτίμηση με 3% ενω οι νεωτεροι ηταν πρωτοι ,ιδιαιτερα ο Αλεξιου με 35 % και ο Τσερτος με 21%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΤΣΕΡΤΟ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΎΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΛΑ. ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΗΔΗ. ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου