Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς νερό οι κάτοικοι στην Κυρτώνη Λοκρίδας - "Θέλουμε μόνιμη λύση να τελειώνει το μαρτύριο"

Δηλώνει στο LamiaReport o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτρης Κυριαζής....


Το νερό νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της Κυρτώνης όλο το καλοκαίρι. Ο προμηθευτής που τους έφερνε εμφιαλωμένο νερό διέκοψε την τροφοδοσία, αφού είναι απλήρωτος από το Δήμο, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει υπόλοιπο 15.000 ευρώ.

Εδώ και δυο χρόνια το νερό έχει κριθεί ακατάλληλο, αφού όπως έδειξε η μέτρηση του χημείου περιείχε νιτρικά, πάνω από το προβλεπόμενο όριο. 
 
Ο δήμος Λοκρών είχε αναλάβει την υποχρέωση να τους τροφοδοτεί με εμφιαλωμένο νερό, ωστόσο τους δυο τελευταίους μήνες, δεν συνεχίζεται η τροφοδοσία από τον προμηθευτή ο οποίος αδυνατεί να συνεχίσει αν δεν εξοφληθεί.

«Είμαστε σε απελπιστική κατάσταση. Καταλαβαίνετε ποιες είναι οι ανάγκες μέσα στο καλοκαίρι. Πρέπει άμεσα να δοθεί λύση με τον προμηθευτή, αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και ενέργειες για να υπάρξει μια μόνιμη και οριστική λύση. Μόνο αν έρθει νερό από την Αταλάντη θα τελειώσει το μαρτύριο. Αυτό ζητάμε και αυτό επιδιώκουμε τα δυο τελευταία χρόνια...», δηλώνει μεταξύ άλλων στο LamiaReport ο πρόεδρος Δημήτρης Κυριαζής.

10 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΚΥΡΤΩΝΗ ΘΑ ΚΛΗΣΕΙ 10ΕΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ.
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.
    Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ 5ΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    Ε, ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ 2 - 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ;
    ΝΑΤΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΑΚΙΑ. ΣΤΟ ΝΕΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαμαρτυρία για το γεγονός ότι οι κάτοικοι ενός ολόκληρου χωριού δεν έχουν πόσιμο νερό εδώ και δυόμιση χρόνια είναι αντιπολίτευση; Είστε σοβαροί φίλοι του τοπικού καθεστώτος; Τι θέλατε δηλαδή να κάνουν οι κάτοικοι; Να προσποιούνται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι όλα είναι μια χαρά; Να να σας χειροκροτούν μήπως που τους αφήσατε για τόσο καιρό χωρίς νερό και στη τύχη τους;

      Διαγραφή
    2. Στην Αταλάντη δεν είμαστε όλοι "κουφά". Και αυτό που συμβαίνει στην Κυτρτώνη δεν είναι από "ηλιθιότητα". Από πονηριά είναι. Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος, με 3.700.000 πλεόνασμα, να ξεφτιλίζεται για 15.000 ευρω. Πιθανώς - ίσως με αυτό τον τρόπο και μέσω των αγανακτισμένων κατοίκων να πιέζουν για να βγάλουν τα 2μισι εκατομμύρια για το...έργο. Κι αν ισχύει αυτό, σαν τακτική είναι πολύ καλή... αλλά είναι απάνθρωπη.

      Διαγραφή
  3. Τα 10χίλιαρα για τα κλαρίνα βγαίνουν σε χρόνο ρεκόρ! Λεφτά υπάρχουν! Λεφτά για να νερό δεν έχουν! Όλο το καλοκαίρι χορτάσαμε φιέστες και φαγοπότια και το νερό που είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας βάλαμε φέσι ξεγυρισμένο! Αυτή είναι χρηστή και ορθολογική διαχείριση! Σε λίγο θα τη διδάσκουν και στα πανεπιστήμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΥΖΟΝΤΑΙ.ΑΣ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ.2500 ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΡΙΝΟΜΑΖΩΞΗ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορόιδα ψηφοφόροι.Στις Δημοτικές εκλογές όλοι λέγατε :Θα ψηφισουμε τον ξαδελφο,θα ψηφισουμε το σοι,θα ψηφίσουμε τον γείτονα που λέμε μια καλημέρα,θα ψηφισουμε τον τάδε μωρε είναι του κόμματος.Φάτε τους τώρα.Αναλογιστείτε τώρα πόσο μεγάλο κακό κάνατε στους εαυτούς σας,στα παιδιά σας ,στον τόπο σας.Πέντε χρόνια είναι πολλά αγαπητοί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΜΑΕΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ !! ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ .......ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΝΕΡΟ !!!
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !! 05.10.2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΟΣΜΑΕΣ
    Σας ενημερώνουμε ότι από 26 Ιαν 2015 λόγω οικονομικής αδυναμίας, καθίσταται αδύνατη η χλωρίωση του νερού στο δίκτυο του ΟΣΜΑΕΣ με αποτέλεσμα το νερό να μην είναι πλέον πόσιμο.Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη του συλλόγου σας.

    Για τον ΟΣΜΑΕΣ

    Αλχιας (ΤΘ) Καμαρούλας Βασίλειος



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου