Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσίασε και φέτος... η ωραιότερη γιορτή της Λοκρίδας

Tην Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία της Αταλάντης η Εκδήλωση προβολής και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων του Δήμου Λοκρών.



Στις διήμερες εκδηλώσεις συμμετείχαν τοπικές επιχειρήσεις, σύλλογοι και συνεταιρισμοί της ευρύτερης περιοχής με μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων, νωπών και μεταποιημένων.

Στο καλλιτεχνικό μέρος του προγράμματος συμμετείχαν παραδοσιακά μουσικοχορευτικά σχήματα παρουσιάζοντας στο σύνολό της την εθνική μας ταυτότητα και πολιτιστική μας κληρονομιά.



Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Φώτης Κουβέλης, η Γ.Γ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Πόπη Γερακούδη, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων και Δήμαρχος Καλλιθέας, κ. Κώστας Ασκούνης, ο Δήμαρχος Αγράφων, κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο Δήμαρχος Λοκρών, κ. Νικόλαος Λιόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. 


Τιμώμενο πρόσωπο των εκδηλώσεων ήταν η συντοπίτισσά μας κ. Ντίνα Νικολάου, διάσημη Σεφ, δίνοντας έμφαση στην τοπική γαστρονομική κουλτούρα.



Ο Δήμαρχος Λοκρών στην ομιλία του αναφέρθηκε στις διήμερες εκδηλώσεις και τόνισε το ρόλο τους για την προβολή του Δήμου καθώς και για τη μεγάλη σημασία που έχουν για την προώθηση και διάδοση των προϊόντων της περιοχής, ώστε να αποτελέσουν μέσα ανάπτυξης του τόπου μας.







11 σχόλια:

  1. Τα πανυγυρια τελειωσαν τωρα μεσα τα κεφαλια.Πρεπει να πας νερο στην Κυρτωνη,πρεπει να μαζεψεις τα σκουπιδια,πρεπει να βελτιωσεις τους αγροτικους δρομους για να μαζεψουν οι αγροτες την σοδεια τους,πρεπει να βρεις λυση για τον χαδα Αταλαντης και τον χαδα Μαλεσινας,πρεπει να ολοκληρωσεις την αποχετευση Αταλαντης,πρεπει φτιαξεις τα ρεματα της Λιβανατας,πρεπει να βρεις χρηματα για το δικτυο αποχετευσης της Λιβανατας[χρηματα που εχασες],πρεπει να διορισεις,να δωσεις καταστηματα σε οσους εταξες,πρεπει να διορισεις στον Λαντση,στην μπυρα στα πατατακια,στον δημο γραμματεις και συμβουλους,να δωσεις αναθεσεις γενικως,να παρεις προμηθειες απ'τον μεγα προμηθευτη του δημου,να διορισεις τους και τις που εβαλες στο "νικηφορο" ψηφοδελτιο σου,να "βολεψεις"και τους ιχθυοκαλλιεργητες που εφεραν και της τσιπουρες.Τωρα μεσα το κεφαλι αρχιζουν τα δυσκολα.Αλλωστε απο πρωτοκλασατος του Καστρι εγινες βλαχοδημαρχος οχι ολου του δημου παρα μονο της Αταλαντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΤΡΕΛΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΥΚΑΙΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΡΥΞΕΛΗ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ. Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣ" (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΤΡΑΠΕΖΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ "ΛΑΓΟ" ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύξερε ..ολο νεα μας λες...ο δήμαρχος ψηφίστηκε ,είναι αργά πλέον ...τώρα αν δεν θες επισκέψεις από δημόσια πρόσωπα στην Αταλάντη ,βγες και διαμαρτυρήσου ... οσο για τον "λαγό" ,την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια από την συγκυβέρνηση εδώ 1,5 χρόνο...εσύ πότε θα φύγεις;

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    3. Όλοι οι καλοί χωράνε ... στήριξη (κρυφή) από κον Μπακογιάννη και τούμπαλιν. Ποιός είναι ο "αντιμνημονιακός" εν τέλει;
      Η κοροϊδία συνεχίζεται ... φάτε τσιπούρες όσο μπορείτε, γιατί έρχεται πείνα!

      Διαγραφή
  4. 66.753 ευρω το 2011.Απολογισμος 2011.
    105.644 ευρω το 2012.Απολογισμος 2012.
    148.957 ευρω το 2013.απολογισμος 2013.
    Στον κωδικο "εορτες και πανηγυρια".Δηλαδη τραπεζωματα σε ταβερνες,εστιατορια,ψαροταβερνες και μαγειρεια.Βαρελοτα και παλι βαρελοτα και βαρελοτα.Μπουφεδες μικροι αλλα και πολυ μεγαλοι,ακομη και ποτα απο καβες.Σ΄αυτα τα τεραστια ποσα δεν ειναι μεσα οι εκδηλωσεις συλλογων που επιχορηγουνται.Ο Λιολιος δηλωνει αντιμνημονιακος λογω ελευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνηση.Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτούς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε αυτοί μας αξίζουν.Όλοι οι χοίροι έχουν την ίδια μούρη.Οταν θα το καταλάβουμε θα είναι αργά.Το πουλάκι πλέον έχει πετάξει.Δεν πάει να λέει ο καθένας ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί φίλοι αληθεύει ότι καταναλώθηκαν 2500 τσιπούρες;Αν αληθεύει πρέπει οι παρευρισκόμενοι να είχαν να φάνε απο το 2011.Δεν μιλάμε για το κρασί που ήταν δωρεάν.Μονο για αυτα είμαστε άξιοι.Μπραβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΥΦΛΑ; ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου