Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Χρ.Μπώκος: Παρατράβηξε η συγκυβέρνηση με την δεξιά!


Σήμερα τυπικά είναι τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Όπως δήλωσε ο γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Χρήστος Μπώκος ήταν απαράδεκτα όσα συνέβησαν προχτες στο Ζάππειο, αλλά οφείλει και η σημερινή ηγεσία να αντιληφθεί ότι οι αγνοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, όσοι απόμειναν, είναι δημοκράτες και αντιδεξιοί και δεν μπορούν να δεχτούν άλλο αυτή την συμπόρευση του κόμματος τους με την Νέα Δημοκρατία.
 
Το καλύτερο είπε ο κ.Μπώκος θα είναι να οργανωθεί ένα έκτακτο συνέδριο αμιγώς ΠΑΣΟΚ ούτε δημοκρατική παράταξη, ούτε Ελιά και να προχωρήσουν τα μέλη και τα στελέχη με δημοκρατικές διαδικασίες στην χάραξη μιας αυτόνομης σοσιαλιστικής πολιτικής χωρίς καμία σχέση με συντηρητικά κόμματα. Μακαρι είπε να βρίσκαμε την φόρμουλα σύγκλησης μας με άλλες προοδευτικές δυνάμεις,γιατί όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως με την δεξιά.

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΥΡΙΟ ΜΠΩΚΟ. ΟΤΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΛΙ Ο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΩΚΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΤΟΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ Ή... ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε ρε Χρηστάκη τις μπούρδες.Αν φύγουμε απο την συγκυβέρνηση θα πάρουμε να μην πω τι.Επιτελους σοβαρέψου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. valte tous agnous stin exousia kai aposurte ola ta lamogia pou mas kivernousan tosa xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τον Χρηστάκη.Μαλλον ράβει ροζ κουστουμάκι.Σου λέει τι θα κανω τώρα που πιάσαμε πάτο;Πάμε στον συντροφο Τσίπρα.Καποιο κοκαλάκι θα αρπάξουμε.Δυστυχώς κάτι τέτοιο μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια.Και ορίστε τα αποτελέσματα.Ειμαστε αξιοι της μοίρας μας.Αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ξέρετε πόσοι θα πουλαγανε κουλουρια στην Ομόνοια;Παρά πολλοί.Ας ανάψουν μια λαμπάδα στα κόμματα τους διότι αν δεν ήταν αυτα δεν θα τους καλημέριζε ούτε η ίδια η μάνα τους.Θα τους ήταν άγνωστοι όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου