Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Επιδρομή τρωκτικών σε Νηπιαγωγείο!!!


Ανάστατα τα παιδάκια που εγκατέλειψαν άρον άρον το Νηπιαγωγείο τους μετά την εμφάνιση ποντικών. Ανάστατοι και οι γονείς που ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους.

Το πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Νηπιαγωγείο Λιβανατών όπου χθες εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, ανάμεσα στα παιδάκια βρέθηκαν να κάνουν βόλτες ποντίκια!!! 

Επόμενο ήταν φυσικά, μπροστά στην αηδιαστική θέα των τρωκτικών, η άμεση εκκένωση του χώρου από τα παιδιά τα οποία εσπευσμένα οδηγήθηκαν στο σπίτι από τους γονείς τους. 

Το Νηπιαγωγείο παραμένει κλειστό από χθες και σήμερα. Οι γονείς ανήσυχοι για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους αναρωτιούνται αν κατά τις καλοκαιρινές διακοπές έγινε κανονικά αποπαρασίτωση στις σχολικές μονάδες του δήμου.

Για τη σοβαρότητα του θέματος να πούμε πως αν το Νηπιαγωγείο ήταν ιδιωτικό αυτή τη στιγμή δεν θα είχε άδεια λειτουργίας. Είναι δημοτικό όμως...

28 σχόλια:

  1. ΑΗΔΙΑ... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΓΓΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ '''ΑΡΜΟΔΙΟ''' ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΒΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
    2. Προς εσάς που μας κόβετε τα σχόλια: Δηλαδή τι άλλο πρέπει να δούμε μέσα σε ένα νηπιαγωγείο για καταγγείλουμε και να διαμαρτυρηθούμε; Και πόσο ευγενής να είσαι όταν συμβαίνει αυτό στο παιδί σου;

      Διαγραφή
    3. Αίτημα αύριο στον Δήμαρχο να μας φέρει μερικές γάτες ...!!!

      Διαγραφή
    4. ΓΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ... ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή
    5. Προφανώς για τις σχολικές μονάδες του δήμου υπεύθυνες είναι οι..............γάτες...........

      Διαγραφή
    6. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΖΩΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΒΟΔΙ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    7. Είναι χαρακτηριστικός ο παραπάνω διάλογος για το πως αντιμετωπίζουν τα σοβαρά θέματα μερικοί εκ της παρατάξεως της δημοτικής αρχής. Συμπέρασμα: Θα σας φάνε τα ποντίκια στη Λοκρίδα.

      Διαγραφή
  2. Tα ποντικακια αυτα προερχονται μετα απο "απολυμανσεις",μετα απο καθημερινη "ενασχοληση"και "υψηλη εποπτεια"της κυριας του κυριου Λιολιου.Αν ειναι δυνατον αυτο να συμβαινει σε δημοτικο παιδικο σταθμο.Αν ηταν σε καποιον αλλον δημο θα το ελεγαν τα καναλια της Λαμιας πρωτη ειδηση,ενω εδω εχουμε αυλο λογω Σαρου και αλλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΤΑΡ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΤΗ ΘΑΒΟΥΝ. ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΠΡΟ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΡΙΤΖΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ "ΒΡΟΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΦΕ" ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ/ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεφτιλα δημος πιο κατω δεν παει.Ουρλιαζει για τον Χρυσοχοιδη γιατι δεν ξερει ουτε θελει να λυσει το προβλημα του Προσκυνα ο ιδιος,καταπελτης κατα του μνημονιου(ποιος οΛιολιος),σιφουνας κατα της Νεας οδου,ο σουλτανος που ελυσε το προβλημα των σκουπιδιων αφου ταχει ακομη στα κεφαλια των Ταλαντιναιων και Μαλεσιναιων που τον (αν ειναι δυνατον) ψηφισαν,αφου εφτιαξε και τον σταθμο μεταφορτωσης στην Λιβανατα και καθημερινα τα μεταφερει στην Θηβα.Αφου ο επιτυχημενος πανελλαδικα,ο πρωτος,ο προτυπος και ασυναγωνιστος εχει και ποντικια στους παιδικους σταθμους τοτε καλη επιτυχια στην νεα δαφνοστεφανομενη πενταετεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποντίκια και κατσαρίδες μπορεί να εμφανιστούν (ή εμφανίζονται) και στα καθαρότερα σπίτια, πόσο μάλιστα σε κοινόχρηστους δημοτικούς χώρους!
      Κακώς που δεν έγινε νωρίτερα μία ουσιώδης μυοκτονία ...

      Αν και δεν ψήφισα τον Λιόλιο, γιατί βρε Λιβαναταίοι εξοργίζεστε μόνο με αυτόν και όχι με τους τοπικούς Λιβαναταίους άρχοντες του συνδυασμού του; Και γιατί εν τέλει δεν εξοργίζεστε με ΟΛΟΥΣ τους Λιβαναταίους εκλεγέντες, από όποιον συνδυασμό και αν προέρχονται;

      Διαγραφή
    2. ΛΙΒΑΝΑΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
      ΛΙΒΑΝΑΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

      Διαγραφή
    3. H κυρία Ιωάννα Θεοδοσίου-Συροπούλου, είναι απο Λιβανάτες, εκλεγμένη με τον Λιόλιο και τακτικό μέλος επιτροπής ποιότητας ζωής;

      Διαγραφή
    4. Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ;

      Διαγραφή
    5. Απ οτι θυμαμαι η κυρια θεοδωσιου ηταν και ειναι αντιδημαρχος ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ και για τα σχολεια

      Διαγραφή
    6. Ποιός είναι λοιπόν ο αρμόδιος για τις μυοκτονίες στα σχολεία; Ξέρει κανείς να μας το πει με σιγουριά;

      Διαγραφή
    7. Ο καθε αντιδημαρχος ειναι αρμοδιος για ολα τα θεματα στην περιοχη του,οπως σχολεια ,αγροτικη οδοποιια,κοινωνικη πολιτικη ,καθαριοτης κ.λ.π.Ειναι ο αντ, αυτου του ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Τι ψαχνεστε.?

      Διαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΙΖΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ...

    ...ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ, ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΙΜΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΔΕΙΠΝΑ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΚΤΛ ΚΤΛ...

    ...ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΚΑΘΕΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...

    ...ΕΠΟΧΗ ΛΙΟΛΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Λιβανατα στην πλατεια,προχθες βραδυ ελεγαν οτι δεν σκοτωνει τα ποντικια γιατι κι αυτα ακομα τον ψηφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εύκολη κριτική από όσους αγνοούν το θέμα στο σύνολό του!
    κρατήστε ένα επίπεδο στον σχολιασμό σας και μην κρίνετε εκ του ασφαλούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν ξέρεις κάτι παραπάνω κύριέ μου πάνω στο θέμα αυτό, μπορείς να μας διαφωτίσεις καταλλήλως;

      Διαγραφή
    2. Aπo πoτε μπoρoυνε και διαφωτιζoυν oι γραμματεις τoυ λιoλιoυ?δε νoμιζω φιλε να παρεις απαντηση...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου