Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Αταλάντη, 22-9-2014

ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                                         Αριθ. Πρωτ.: 17193
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ 
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου
Ο Δήμος Λοκρών Ν. Φθιώτιδας ύστερα από την υπ’ αριθ. 5/106/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αριθ. 5579/9-7-2014 (ΑΔΑ:Β5Β7ΟΡ10-Η95) εγκριτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  συνολικού αριθμού δεκατεσσάρων (14) ατόμων προς αντιμετώπιση εποχικών περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών – για την αντιπυρική περίοδο (Ιούνιο-Σεπτέμβριο)  – για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητας, με τα αντίστοιχα ειδικά/τυπικά προσόντα, χρονική περίοδο και τόπο απασχόλησης:
Ήτοι τέσσερεις (4) θέσεις οδηγών και δέκα (10) θέσεις Εργατών ΥΕ.

Από τις ανωτέρω θέσεις και ύστερα από την αριθ. 13505/11-7-2014 και τις σχετι-κές αποφάσεις Δημάρχου πρόσληψης καλύφθηκαν όλες οι θέσεις των εργατών και
τρεις θέσεις (3) Οδηγών. Για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών της Υπηρεσίας μας ο Δήμος  μας  προτίθεται να καλύψει την παρακάτω θέση, ήτοι:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ
ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
ΦΟΡΤΗΓΟΥ
1
ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
2 μήνες





Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 23 έως 60 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς το Δήμο Λοκρών, η οποία θα συνοδεύεται υποχρεωτικά με τα ακόλουθα:                                       
1.- Κυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

2.-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3.-Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
4.-Δίπλωμα οδήγησης ανάλογης κατηγορίας
5-Υπεύθυνη δήλωση ότι α) γνωρίζουν καλά ανάγνωση και γραφή και β)δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινή που να συνεπάγεται την στέρηση της ικανότητάς τους για διορισμό ως δημοσίου υπαλλήλου.                  


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Λοκρών / Γραφείο Προσωπικού (Δ/νση: Πλατεία Δημαρχείου – Αταλάντη – Τ.Κ. 35200, τηλ: 22330-22374 & 2233350338) και αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ.Πάσσα Μαρία  κ.Δημητρίου Κων/νος   κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Λοκρών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛ.ΛΙΟΛΙΟΣ

2 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 5579|9-7-2014 ΕΓΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΜΗΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 14 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ?ΟΤΑΝ ΕΛΗΞΕ Η ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ Η "ΦΙΛΗ"ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ Η ΘΑ ΤΗΝ "ΕΠΕΙΣΑΝ" ΟΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΣΤΗ ....ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ?ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη οι 14 εργαζομενοι θα δουλεψουν για αντιπυρικη προστασια Οκτωβριο-Νοεμβριο λογω μεγαλου κινδυνου πυρκαγιας.Ο λαος θα πληρωσει το μαρμαρο.Δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας να ρωτησει ποιες πυρκαγιες προβλεπεται να σβησουν?Δεν υπαρχει που δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει ουτε ενας δικαστης σ΄αυτη την χωρα?Μεχρι ποτε θα μας κοροιδευουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου