Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

"Βραβείο" στον Δήμο Λοκρών από την Δ/νση Δημόσιας Υγείας για τα Σκουπίδια

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας για την απαράδεκτη εικόνα των χώρων εναπόθεσης απορριμμάτων


Μετά απο έγγραφό του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος του Θεολόγου Μαλεσίνας με συνημμένες ψηφιακές φωτογραφίες των χώρων εναπόθεσης απορριμμάτων στην είσοδο του οικισμού θεολόγου και στην παραλιακή οδό 26 του οικισμού ΟΣΜΑΕΣ η Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διενήργησε αυτοψία. 








Εννοείται ότι ο Δήμος Λοκρών οφείλει να συμμορφωθεί διαφορετικά θα αντιμετωπίσει τα προβλεπόμενα πρόστιμα!! 

Η κατάσταση με τα σκουπίδια έφτασε στο απροχώρητο!!!

Με το παραπάνω έγγραφο - "βραβείο" βέβαια ο Δήμος Λοκρών έχει πλέον και "πιστοποίηση" με βούλα για την Καθαριότητα.

Συγχαρητήρια...

13 σχόλια:

  1. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΤΡΑΒΑ" ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΣΚΑΝΕ" ΕΝΑ ΕΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΛΙΟΛΙΟΥ -Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ- Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΜΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ. ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι εκλογές πέρασαν, το στημένο προεκλογικό σκηνικό της εικονικής πραγματικότητας έφυγε και τη θέση του πήρε η σκληρή πραγματικότητα. Και δεν πέρασαν παρά μόνο δυο - τρεις μήνες από τις εκλογές και τον θρίαμβο και την ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ του "επιτυχημένου" δημάρχου από τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν προσλαμβανετε πρωσοπικο καθαριοτητας και περνει το μισθο στο σπιτι γιατι ειναι ευνοουμενοι πως να κανουν καθαριοτητα 5-6 ατομα που δουλευουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα συγχαρητήρια και από εμένα ... τα ίδια χάλια είχε και το τριήμερο του 15Αύγουστου η παραλία της Σκάλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΣΜΑΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ; ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;

      ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΑ ΠΗΓΕ ΩΣ ΕΚΕΙ. Ε, ΕΚΕΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙ "ΑΛΛΕΣ" ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ...

      ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΤΑΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΡΙΞΩ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΟΧΙ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΜΕΖΕΨΕΙ.

      ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΌΡΦΩΣΗ;;; (ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΚΤΛ;) ΠΟΣΑ;;;

      ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΒΆΛΑΤΕ;;;

      ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ;

      Διαγραφή
    3. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι ο δημος δεν έχει κάδους για μικροσκουπιδια στη παραλία Θεολόγου, γιατι ενοχλούνται οι μόνιμοι κάτοικοι να τους βλέπουν. Ολοι έχουν στα σπίτια τους μέσα. Ειναι τρομερό. Δεν υπάρχει ουτε ένας κάδος σε μιά παραλία 2 χιλιομέτρων. Και δεν είναι θέμα συννείδισης να πετάς τα σκουπίδια κάτω. Δεν είναι τυχαίο ότι αν και 1 ώρα απο την Αθήνα τουρισμός δεν υπάρχει στο Θεολόγο. Τα μαγαζιά περιμένουν να δουλέψουν το 10ημερο του δεκαπενταύγουστου και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, Το θέμα των σκουπιδιών στους δρόμους και τις παραλίες του Θεολόγου ειναι το 2ο θέμα που πρέπει να ασχοληθεί ο Περιββαντολογικός Σύλλογος και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας

      Διαγραφή
    4. Καλά ρε χαϊβάνι, ποιος είπε να πάει ο δήμαρχος να μαζέψει τα σκουπίδια; Να διοικήσει σωστά του λένε. Τον δουλεύουν οι εργάτες του δήμου. Αλλά αυτό που διαπιστώνω είναι ότι σε οποιαδήποτε κριτική προς τη δημοτική αρχή βλέπω κάτι τραγικές απαντήσεις όπως "να μην κάνουν σκουπίδια οι δημότες" (για το Θεολόγο), "να μην σπαταλούν νερό οι δημότες" (για την Κυρτώνη), κτλ κτλ. Αν ο δήμος δεν υπεύθυνος για τα σκουπίδια, για το νερό, τότε γιατί πράγμα είναι; Οι δημότες έχουν ευθύνη μέχρι εκεί που τους αναλογεί. Δεν είναι δυνατόν όμως να "ρίχνουμε" στους δημότες και τις ευθύνες που αναλογούν στο δήμο για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα καλυπτόμενοι πίσω από το δάκτυλό μας. Οι ευθύνες είναι διακριτές και οριοθετημένες από το νόμο.

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστά μίλησες φίλε μου! Ο καθένας έχει υποχρεώσεις μέχρι εκεί που του αναλογούν, αλλά ο Δήμος μάλλον δεν θέλει -από μέρους του- να τις αναλάβει...

      Διαγραφή
  7. Υπάρχουν κάδοι για τον επισκέπτη στον Θεολόγο και τον ΟΣΜΑΕΣ ? Ειναι θέμα των πολιτισμένων του ΟΣΜΑΕΣ ή αδιαφορίας της δημοτικής αρχής? Σε όλη τη παραλία Θεολόγου μπορεί να μας υποδείξει ο Δήμος που υπάρχουν κάδοι απορριμάτων για τον επισκέπτη? .... ΠΟΥΘΕΝΑ
    Γιατι καθημερινα στις παραλίες Βλυχάδας και Λεκούνας έχει βάλει ο δήμος καθαριστή και μαζεύει τα σκουπίδια και δεν έχει βαλει στην κεντρική παραλία του Θεολόγου που μαζεύει πολύ κόσμο και ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ? Μηπως στη παραλία της Βλυχάδας είναι και η ξενοδοχειακ'ή επιχείρηση της οικογένειας της πρώην προέδου ΔΣ (η γνωστή ΒΙΛΑ) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι επισκέπτες φταίνε και οι ντόπιοι είναι οι καθαροί?
    1. Οταν έκανε το πανηγύρι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαζίου στη παραλία Θεολόγου την επόμεη ημέρα σκουπισε κανείς ? ( Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ήταν δημοτικος σύμβουλος).
    2. Ενα μηνα μετά την Γιορτή της Πίτας δεν πάει ο Δήμαρχος να κάνει αυτοψία να δεί αν έχουν σκουπιστεί οι πρόκες απο τη παραλία που παίζουν και παιδάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου