Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μαθητές ΓΕΛ Λάρυμνας: «Απών ο Λιόλιος από τον αγώνα μας - Μας τιμωρεί για τις εκλογές» [video]

Κι ο Bλαχάβας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα


Σε Αγανάκτηση βρίσκονται γονείς και μαθητές του ΓΕΛ Λάρυμνας λίγες μέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ύστερα από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για κατάργηση και συγχωνευσή του με το αντίστοιχο του Μαρτίνου.
Οι μαθητές και οι γονείς αντιδρούν σε αυτήν την απόφαση και δηλώνουν οτι θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για να παραμείνει το Λύκειο και να λειτουργήσει ομαλά την νέα σχολική χρονιά.
Την ίδια ώρα οι μαθητές καταγγέλλουν την απουσία της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου Λοκρών κ. Νίκου Λιόλιου, ενώ ο "αρμόδιος" για τα θέματα παιδείας του Δήμου κος Βλαχάβας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την ακόμη μία αποτυχημένη διαχείριση του θέματος από τη δημοτική αρχή.


Δείτε το video:

Κατάληψη στο σχολείο της Λάρυμνας από LAMIASTARGR

6 σχόλια:

  1. Δήμαρχε μας πήρανε χαμπάρι... και άρχισαν να μας τη λένε και οι πιτσιρικάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που τους τα λένε οι μεγάλοι..........πατεράδες τους και πιθανόν εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι

      Διαγραφή
    2. Αυτή την εντύπωση έχετε για τους εκεί στο Δήμο; Ώστε δεν έχουν δική τους άποψη; Ώστε είναι "βαλτοί" από τους γονείς τους;

      Έτσι... Να τα λέτε αυτά έστω κι ανώνυμα... Να ξέρουν οι νέοι με ποιους έχουν να κάνουν και τι γνώμη κι άποψη έχετε γι' αυτούς...

      Και όταν περάσει η σημερινη μπόρα να κάνετε καμιά σύσκεψη εκεί στο δήμο για τη νεολαία (ξέρετε με τα ΠΑΣΟΚπαιδα τα γνωστά) για τα μάτια του κόσμου...

      Διαγραφή
    3. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ. ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.

      Διαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΑΒΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ; ΤΙ ΚΆΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ; ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ... ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΈΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ Ή ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΡΕΤΕ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΗΚΑΤΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΤΕ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΛΘΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΣΑΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΤΙ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΤΙ. ΟΧΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΚΙ ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΟΛΗ Η ΛΟΚΡΙΔΑ. ΑΣ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΛΟΥΚΕΤΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου