Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Οι Δράσεις Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Λοκρών κατά το 1ο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016




Πολλές και σημαντικές οι διανομές και οι δωρεές του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λοκρών για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016.

Αναλυτικά οι δράσεις κοινωνικής προσφοράς:

1η Δράση:  Διανομή τροφίμων σε 195 οικογένειες του Δήμου δικαιούχους του από το Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α), με χαμηλό ετήσιο εισόδημα 3.000 έως 5.000 ευρώ (είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, όσπρια. ζυμαρικά,  γάλατα, ζάχαρη, κοτόπουλο, μανταρίνια, ακτινίδια.)

2η Δράση:  Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης εισπνεόμενων φαρμάκων από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

3η Δράση: Δωρεά σε ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας φαρμάκων για νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς καθώς και εισπνεόμενα φάρμακα σε ασθενείς με μηχανική υποστήριξη από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

4η Δράση: Δωρεά στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Λαμίας «Ε.Π.Α.Ψ.Υ.» εξειδικευμένων φαρμάκων για ψυχικά ασθενείς από το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

5η Δράση: Δωρεάν διανομή παιδικού ρουχισμού, σκεπασμάτων, καθαριστικών ειδών ατομικής υγιεινής στους 260 πρόσφυγες των Θερμοπυλών, με τη συνδρομή προσφοράς ανώνυμων δημοτών.

6η Δράση: Αναδιανομή τροφίμων από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α)  και τροφίμων από τις εκδηλώσεις του Δήμου της Καθαράς Δευτέρας σε μέλη του συσσιτίου με ανήλικα τέκνα, ηλικιωμένους και σε μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

7η Δράση: Καθημερινή διανομή συσσιτίου, φαρμάκων και ρούχων σε ηλικιωμένους, σε Ρομά και σε οικογένειες με οικονομική αδυναμία.


8η  Δράση: Το γυμναστήριο BE FIT, με έδρα την Αταλάντη, διοργανώνει δίωρο φιλανθρωπικό μαραθώνιο την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λοκρών και τα δύο ορφανοτροφεία της Λαμίας, με την συλλογή τροφίμων και γάλακτος μακράς διαρκείας, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου