Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες των Θερμοπυλών


  

Εκπρόσωποι ταξικών συνδικάτων και ταξικών συσπειρώσεων της Φθιώτιδας επισκέφτηκαν τους πρόσφυγες-μετανάστες που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ΕΟΤ στις Θερμοπύλες.
  
Στο χώρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Φθιώτιδας στη Λαμία είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας. Η διάθεση για προσφορά του λαϊκού ανθρώπου της Φθιώτιδας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, ήταν συγκινητική.
    
Εκφράζοντας στην πράξη την ταξική αλληλεγγύη, αντιπροσωπεία των παραπάνω φορέων μετέφερε και παρέδωσε ρούχα, παιχνίδια, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας στην αποθήκη της δομής των Θερμοπυλών.
    


Συναντήθηκαν με αυτούς που διαμένουν εκεί, από τους οποίους μεγάλο μέρος αποτελείται από παιδιά με τις μητέρες τους. Ευχαρίστησαν πολύ για την προσφορά των ειδών που δέχτηκαν, αλλά και συνολικά τον ελληνικό λαό που συμπαραστέκεται στο δράμα τους. Εξέφρασαν την επιθυμία τους να φύγουν για τις χώρες προορισμού τους και την πρόθεσή τους να μη γυρίσουν πίσω στην κόλαση του πολέμου, της φτώχειας και της πείνας.  Τέλος, δήλωσαν ότι οι σημερινές  βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη, είναι συχνό φαινόμενο στην πατρίδα τους  και ότι δεν έχουν, ούτε θέλουν να έχουν, καμία σχέση με αυτές.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου